Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.425
- Πόντοι
- 446
Αν έλεγες και με το παιδί της θα έλεγα σίγουρα Λάουρα...
τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε μλκςΣε ποιο χιονοδρομικό, στα 3 5 πηγάδια?
Αν έλεγες και με το παιδί της θα έλεγα σίγουρα Λάουρα...
τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε μλκςΣε ποιο χιονοδρομικό, στα 3 5 πηγάδια?
ΑντζελίναΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Οποιος το βρει κερδιζει πλουσια δωρα!
Περδίκι;Σε έπιασε η μέση από την υγρασία μανάρι μου,θες να έρθω να σε ισιωσω;
Με ένα πιστεύω θα είσαι περδικι...
Δώσε μια βοήθεια στο κοινοΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Λαδοκόρη ή αφεντικίνα; Εγώ πιστεύω στο Καϊμακ αλλά ας το πάρει το ποτάμι για ποια λες.Μαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
εσυ σαλτα γαμησουΔώσε μια βοήθεια στο κοινο
Ενω εσυ εισαι μονο αληθειες...παρταλεΠερδίκι;
Δεν τα λες καλά οι ψαράδες και οι κυνηγοί δέντρα μεγαλύτερα ψέματα
Δεν δήλωσε ούτε κυνηγός ούτε ψαράς. Εγώ λέω να του το δώσεις και μετά κάνε ένα review και εσύΠερδίκι;
οχι@Papatzhs69 να το πάρει το ποτάμι. Θα πω έτσι για την πρόβλεψη χωρίς να ξέρω αν έχει γκομενάκι. Μήπως ήταν η Φένια;
Μανάρι μου έχω κάνει λίγο μπογιατζής και ξέρω από καλό ασταρι που σταματάει την υγρασίαΠερδίκι;
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣΜανάρι μου έχω κάνει λίγο μπογιατζής και ξέρω από καλό ασταρι που σταματάει την υγρασία
Υγ. Άμα σέ έθιξε το προηγούμενο σχόλιο μου σού ζητώ συγγνώμη και απλά θα πω πώς μου άρεσε η στάση σού στην φωτογραφία σέ συνδιασμό με τα λεγόμενα σού και το είπα αυθόρμητα...
Να έχεις ένα ευτυχισμένο έτος με μπόλικη αγάπη
Διπλό χέρι αστάρι να είναι παχύ παχύΜανάρι μου έχω κάνει λίγο μπογιατζής και ξέρω από καλό ασταρι που σταματάει την υγρασία
Υγ. Άμα σέ έθιξε το προηγούμενο σχόλιο μου σού ζητώ συγγνώμη και απλά θα πω πώς μου άρεσε η στάση σού στην φωτογραφία σέ συνδιασμό με τα λεγόμενα σού και το είπα αυθόρμητα...
Να έχεις ένα ευτυχισμένο έτος με μπόλικη αγάπη
Μόνο αγάπη παπατζη, φτάνειιιιι περασε το 2024 πάμε για άλλα χαχχαχαχαΦΤΑΝΕΙ ΡΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Πες μόνο που εδρεύει το ίδρυμα και αν η κόρη έχει εθιστεί στις πλαστικές
Αυτές τις μέρες αλλάζουν χώρο, ίσως γι αυτό.ΕΚΤΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛ
Νεφέλη;Μαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Έχει γκομενάκι η Νεφέλη;Νεφέλη;
Ιριδα απο CrysralΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
εσυ σαλτα γαμησου
Το θες το γαμησακι σου να στρώσεις