Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατιΜασάζ Αθήνα | Χαλαρωτικό | Θεραπευτικό | massage4you.gr εδώ εχει δοκιμάσει κανείς εχει 2 δυνατά κομμάτια το θεμα ειναι αν μπορουμε να παρουμε κανα εξτραδακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 361
Έχει και Θεσσαλονίκη αν δεις στο siteΑθηνα ειναι ρε φιλε.,δεν το βλεπεις?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 361
Και μένα έτσι μου είπαν αλλά και στο royal massage έτσι λέγανε στα μηνύματα αλλά 1-2 κοπέλες του δίναν και καταλαβαινε
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν κάνα 6 μηνο μου είπαν ότι η Ιωάννα κάνει μόνο θεραπευτικό μασάζ και τίποτα άλλο...από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίζει κατι
Μαλλον το γραφειο δεν μπλεκετε σε κατι παραπανω απο μασαζ και απο κι και περα ειναι στην ευχερεια τις καθε κοπελας αν κανει κατι..Και μένα έτσι μου είπαν αλλά και στο royal massage έτσι λέγανε στα μηνύματα αλλά 1-2 κοπέλες του δίναν και καταλαβαινε
Είπα να ακολουθήσω το πρόγραμμα του φίλου πιό πάνω. Πήρα λοιπόν το 5χίλιαρο στη τσέπη, πήρα τηλέφωνο 2 πουτάνες για να πάω στη Λιόλιου να τα φάω, φόλα η Λιόλιο, φόλα και οι πουτάνες, φώκιες ήταν, όχι μόνο δεν μου έφαγαν λεφτά με κέρασαν κι απο πάνω. Την άλλη μέρα πήγα στο μασάζ και ρώτησα "Ποιά κάνει πίπες με 100 ευρώ ???" αν κι εκεί όλες φώκιες ήταν....ακόμη δεν έφαγα τίποτα απο το 5χίλιαρο! ....Κάτι μάλλον κάνω λάθος!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.299
- Πόντοι
- 446
ΦΑΚΙΡΗ μην εισαι επιθετικος ρε φιλε!Αθηνα ειναι ρε φιλε.,δεν το βλεπεις?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.201
- Πόντοι
- 34.538
Οχι ρε,αμυνα παιζω.ΦΑΚΙΡΗ μην εισαι επιθετικος ρε φιλε!
Βλέπω και εγώ τρεις σελίδες νέες ψάρωσα. Λεω θα έχουμε νέο αιμα στη πόλη και τα φιλαράκια γράφουν ινφο. Και μπαίνω και διαπιστώνω αντρικό μαδομούνι. Ειρήνη ημιν αδέλφια. Οποίος έχει τα τρώει όπως θέλει. Οποίος δεν έχει τα υπολογίζει και επίσης τα τρώει όπως θέλει. Πάντως ένα είναι βέβαιο. Τις τιμές δεν τις ανεβάζει ο Νικολάκης το καλό παιδί. Τις ανεβάζει ο νόμος ζήτησης και προσφοράς. Στην πρωτεύουσα η πείνα είναι μεγάλη ο ανταγωνισμός απίστευτος και οι τιμές πάτωμα.Εδώ δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά αλλά αντιθέτως έχει μεγάλη ζήτηση.
Βασικες αρχές οικονομίας. Πρώτο έτος Παμακ
Καλή χρονιά σε όλους με δυνατές καύλες και πολύ υγειά.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.299
- Πόντοι
- 446
Δεν εχει να κανει με την σχεση χρηματων-υπηρεσιων το μασαζ....ειναι αλλη φαση...και το να γαμας και να πιπωνεις μεσα στα λαδομαγαζα ειναι ξεκαθαρα μια φαση για το παλμαρε του καθενος...αν αυριο βγει ενας και πει ΄΄γαμησα την ταδε στο ταδε λαδομαγαζο΄΄ οταν το μαγαζι δεν προσφερει τετοιες υπηρεσιες ...θα πεσουν να τον φανε και καλως θα το κανουν...γιαυτο δινετε πληροφοριες μεταξυ σας ....βοηθηστε ο ενας τον αλλο και ανοιξτε τα ματια σας...γινονται ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ μεσα στα μαγαζια και πολλοι κοιμαστε!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.321
- Πόντοι
- 2.966
Είπα να ακολουθήσω το πρόγραμμα του φίλου πιό πάνω. Πήρα λοιπόν το 5χίλιαρο στη τσέπη, πήρα τηλέφωνο 2 πουτάνες για να πάω στη Λιόλιου να τα φάω, φόλα η Λιόλιο, φόλα και οι πουτάνες, φώκιες ήταν, όχι μόνο δεν μου έφαγαν λεφτά με κέρασαν κι απο πάνω. Την άλλη μέρα πήγα στο μασάζ και ρώτησα "Ποιά κάνει πίπες με 100 ευρώ ???" αν κι εκεί όλες φώκιες ήταν....ακόμη δεν έφαγα τίποτα απο το 5χίλιαρο! ....Κάτι μάλλον κάνω λάθος!
Η μόνη λύση είναι η δημιουργία συνδικαλιστικου οργάνου. Προτείνω την ονομασία ΣΥΝ.Ε.Μ.Α ( ΣΥΝδικαλιστικη Ένωση Μυστων Ανενταχτων) όπου συντονισμένα θα απαιτήσουμε άλλες τιμές αλλιώς δεν θα έχουν δουλειά τα καταστήματα.
Εμπρός της γης οι καυλωμενοι, της πιπας σκλάβοι εμπρός, εμπρός!!
Πλέον είναι σα το πουτσο μου ξενύχτι… ούτε να καθαρίζει σκαλεςΗ Αντζελινα ηταν στο ζενιθ ....απο το CRYSTAL ξεκινησε στο παλιο στην δωδεκανησου και εκει εκανε παπαδεs απο την αρχη ...εκει πηγαινα οποτε ερχομουν salonika ειχε αρκετο πελατολογιο και ειχε παντα κλεισμενα ραντεβου ....Ηταν πιτσιρικα και εβγαζε προστιχο στιλακι και μεσα και εξω Μετα στο καινουριο κρυσταλ στη Μοναστηριου ξεκινησε τιs μαλακιεs τα ''μα και μου'' ειχε πιασει γκομενο και το γυρισε το εργο.... και επειδη δεν ηθελε να δουλευει τα Σ-Κ τα ειχε τσουγκρισει με ολεs τιs yπολοιπεs kαι την κανανε πολεμο και η τζουλια την εστειλε.....Μετα προσπαθουσε να κλεψει το πελατολογιο τηs οταν επιασε δουλεια στο λουξουρι στον Ευοσμο και σε αυτoys που ειχε εμπιστοσυνη και τουs γνωριζε εστελνε και καποια μνμ στα σοσιαλ για την αφιξη τηs στην αντιπαλη οχθη στο ελαιοτριβιο του Ευοσμου .Ηταν γκαβλακι και υποσχομενη οτι θα περασω καλα με εκανε πασα και στην Λουνα με τον απιστευτο κωλο εκανε φοβερη πιπα αυτη με 80 " ομωs και δεχοταν στην κολαρα τηs την "Aρτα και τα Γιαννενα ". Επισηs ειχαμε καλο Social με την Αντζελινα εμενα προσωπικα μου ειχε φερθει τζημανικα οταν ηταν στο CRYSTAL αυτη με ειχε κανει πασα και στην Αξεχαστη Κριστυ! Mετα το κλεισιμο του λουξουρι αν δεν κανω λαθοs ειχε παει Λαρισα .
Όπως τα λέει ο φίλος. Νόμος προσφοράς και ζήτησης. Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά σε όλουςΒλέπω και εγώ τρεις σελίδες νέες ψάρωσα. Λεω θα έχουμε νέο αιμα στη πόλη και τα φιλαράκια γράφουν ινφο. Και μπαίνω και διαπιστώνω αντρικό μαδομούνι. Ειρήνη ημιν αδέλφια. Οποίος έχει τα τρώει όπως θέλει. Οποίος δεν έχει τα υπολογίζει και επίσης τα τρώει όπως θέλει. Πάντως ένα είναι βέβαιο. Τις τιμές δεν τις ανεβάζει ο Νικολάκης το καλό παιδί. Τις ανεβάζει ο νόμος ζήτησης και προσφοράς. Στην πρωτεύουσα η πείνα είναι μεγάλη ο ανταγωνισμός απίστευτος και οι τιμές πάτωμα.Εδώ δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά αλλά αντιθέτως έχει μεγάλη ζήτηση.
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 905
- Πόντοι
- 96
Καλή η ιδέα σου συνάδελφε, αν και τη σκέφτηκαν κι άλλοι πριν από σένα ( Να πέσουν οι τιμές του μασάζ - bourdela.com forum ) αλλά μην ξεφτιλίζεις και τα ιερά....Η μόνη λύση είναι η δημιουργία συνδικαλιστικου οργάνου. Προτείνω την ονομασία ΣΥΝ.Ε.Μ.Α ( ΣΥΝδικαλιστικη Ένωση Μυστων Ανενταχτων) όπου συντονισμένα θα απαιτήσουμε άλλες τιμές αλλιώς δεν θα έχουν δουλειά τα καταστήματα.
Firstingoals
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους !!!!
Ποια αξίζει εδώ στο vana spa???
Τατιάνα η γνωστή;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα. Παίρνω τηλέφωνο στο massagio και βγάζει ότι είναι κλειστό το κινητό. Έκλεισε λόγω εορτών τόσες μέρες ;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.299
- Πόντοι
- 446
σημερινο ειναι ; Εχουμε επιστροφη Τατιανας;Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους !!!!
Ποια αξίζει εδώ στο vana spa???