Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Καλημέρα στους μπουρδελιάρηδες συναδέλφους!
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και "κριτικών", και έχοντας ξεκινήσει να κάνω το χρέος μου στην κοινότητα τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να μου δώσετε 2-3 επιλογές για να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση σε ελαιοτριβείο.
Τι ψάχνω:
  1. Καθαριότητα
  2. Διακριτικότητα
  3. Εμφανίσιμες (όχι φάλαινες)
  4. Το μασαζ αν θα είναι χάδι ή δυνατό δε με απασχολεί
  5. Πίπα ή και μπριζόλα
  6. Να μη χρειαστεί να πάω 30 φορές για να με μάθουν
Δέχομαι προτάσεις και σε Π.Μ.
Εννοείται πως αν κάποιος έχει τη βούληση να με συστήσει σε κάποιο prive, θα του ήμουν ευγνώμων!
Την καλημέρα μου παντού!
Elegance

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.
Το να λέγεται η αλήθεια δεν είναι καθόλου προσβολή δε την έβρισε απλά είπε ότι η κοπέλα είναι κάτω του μετρίου κ Για μένα παίρνει 2/10 κ τα 2 είναι Για το μασάζ γιατί στα υπόλοιπα δεν αξίζει

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Το να λέγεται η αλήθεια δεν είναι καθόλου προσβολή δε την έβρισε απλά είπε ότι η κοπέλα είναι κάτω του μετρίου κ Για μένα παίρνει 2/10 κ τα 2 είναι Για το μασάζ γιατί στα υπόλοιπα δεν αξίζει
Εχει δικιο ο Χιου...Καθε φορα λες και ειμαστε ιθαγενεις και ερχονται οι αποικιοκρατες με πολυχρωμες πετρες και πρεπει να ενθουσιαζομαστε που οτι ΄΄πεταει΄΄ η δεν πουλαει στην αθηνα....το μαζευουμε εδω...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Το έχω ξαναπεί… Έρχονται είτε call girls είτε και καλά μασέζ από Αθήνα για αρπαχτή και κάνετε ουρά. Την δουλειά τους κάνουν δεν μπορώ να κατηγορήσω καμιά κοπέλα αφού βρίσκουν τεράστιο χώρο στην απαξιωμένη πόλη μας. Απλά ρε παιδιά Στην συντριπτική πλειοψηφία γίνεται υπερτίμηση και υπερεκτίμηση Γυναικών και υπηρεσιών από τους Θεσσαλονικείς

Γυναίκες που στην Αθήνα δεν σταυρώνουν πελάτη έρχονται εδώ και δεν κλείνουν μπούτι.

Πραγματικά εδώ είμαστε νηστικοί και από τη μία δίνουμε αξία στις ανύπαρκτες υπηρεσίες της πόλης και από την άλλη θεοποιούμε μετριότητες εξ Αθηνών

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Από πότε η αρνητική αξιολόγηση χωρίς βωμολοχίες και χαρακτηρισμούς αποτελεί προσβολή; Ο φίλος την αλήθεια είπε. Αν είναι να γράφουμε εδώ πέρα μόνο θετικά τότε να αλλάξει όνομα το site και να λέγεται promotoras.com

Η συγκεκριμένη είναι πολύ κάτω του μετρίου σε όλους τους τομείς. Εμφάνιση – μασάζ – extra.

Και όντως αν στην Αθήνα μια κοπέλα έχει σταθερά καλή δουλειά δεν κουβαλιέται εδώ πάνω.

Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν αλλά το να εκφέρουμε αρνητική άποψη για κάποια δεν αποτελεί προσβολή
Παρομοίως δεν θέλω να αντιπαρατεθώ και πχ τα δικά σου σχόλια δεν είναι ουδόλως προσβλητικά.

Σε αυτό όμως:
«Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει»

δεν βλέπω κάποια αξιολόγηση. Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ ούτε με τον φίλο που το είπε. Την κοπέλα δεν την γνωρίζω εξάλλου.

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
191
Πόντοι
0
Το έχω ξαναπεί… Έρχονται είτε call girls είτε και καλά μασέζ από Αθήνα για αρπαχτή και κάνετε ουρά. Την δουλειά τους κάνουν δεν μπορώ να κατηγορήσω καμιά κοπέλα αφού βρίσκουν τεράστιο χώρο στην απαξιωμένη πόλη μας. Απλά ρε παιδιά Στην συντριπτική πλειοψηφία γίνεται υπερτίμηση και υπερεκτίμηση Γυναικών και υπηρεσιών από τους Θεσσαλονικείς

Γυναίκες που στην Αθήνα δεν σταυρώνουν πελάτη έρχονται εδώ και δεν κλείνουν μπούτι.

Πραγματικά εδώ είμαστε νηστικοί και από τη μία δίνουμε αξία στις ανύπαρκτες υπηρεσίες της πόλης και από την άλλη θεοποιούμε μετριότητες εξ Αθηνών
Εντάξει ρε παιδιά , τα γούστα διαφέρουν. Για παράδειγμα, εσύ συγκεκριμένα είχες πει ότι στη Βάνα είχε έρθει μια Δήμητρα(δεν ξέρω αν συνεχίζει και σήμερα) και ότι ήταν χοντρη και μέτρια, εγώ όμως περασα πολύ καλα καλά μαζί της.

Εχει δικιο ο Χιου...Καθε φορα λες και ειμαστε ιθαγενεις και ερχονται οι αποικιοκρατες με πολυχρωμες πετρες και πρεπει να ενθουσιαζομαστε που οτι ΄΄πεταει΄΄ η δεν πουλαει στην αθηνα....το μαζευουμε εδω...
Υπάρχει νόμος αγορας και ζήτησης. Αν δεν τραβήξει εδώ η Στεφανία δεν θα ξανάρθει. Το ότι ξανάρχεται σημαίνει ότι την επισκέκτονται αρκετοί. Προσωπικά δεν την έχω επισκευτεί διότι δεν με τραβάει. Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ την Στεφανία αλλά δεν φταίει αυτή που δεν έρχονται αξιόλογες ιερόδουλες στην πόλη.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21
Εντάξει ρε παιδιά , τα γούστα διαφέρουν. Για παράδειγμα, εσύ συγκεκριμένα είχες πει ότι στη Βάνα είχε έρθει μια Δήμητρα(δεν ξέρω αν συνεχίζει και σήμερα) και ότι ήταν χοντρη και μέτρια, εγώ όμως περασα πολύ καλα καλά μαζί της.

Υπάρχει νόμος αγορας και ζήτησης. Αν δεν τραβήξει εδώ η Στεφανία δεν θα ξανάρθει. Το ότι ξανάρχεται σημαίνει ότι την επισκέκτονται αρκετοί. Προσωπικά δεν την έχω επισκευτεί διότι δεν με τραβάει. Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ την Στεφανία αλλά δεν φταίει αυτή που δεν έρχονται αξιόλογες ιερόδουλες στην πόλη.
Δηλαδή δεν ήταν χοντρή και μέτρια;
Ήταν αδύνατη και καλή;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
837
Πόντοι
96
Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει
Δεν ζήτησα τη γνώμη σου, συνάδελφε. Η κακεντρέχεια σου και κάποιων άλλων ,εδω μέσα, μας έχει κουράσει.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Κα(υ)λωστηνε...Στο ίδιο χώρο με τη προηγούμενη φορά; Καλή παραμονή στην αγαπημένη και ερωτική Θεσσαλονίκη!
Καλησπέρα αγαπημένε!
Σε ακόμη καλύτερο ακραία τέλειο χώρο!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμαα!
Εντάξει δεν θα ασχοληθώ καν με τις εικασίες και τα σενάρια κάποιων που ψάχνουν να βρουν τις λόγους που έρχομαι θεσσαλονίκη..ας υποθέσουν ό,τι θέλουν έχω δικαίωμα να έρχομαι και να δημιουργώ tour όπου θεωρώ εγώ ευχάριστο καταρχάς!
Δεν σημαίνει ότι στην αθήνα δεν έχω δουλειά.. αυτά είναι γελοίες σκέψεις.
Απορώ πάντως με τέτοια συμπεριφορά ορισμένων πώς περιμένουν να ρθουν κι άλλες κοπέλες ..αν είναι τους μιλάτε έτσι και να φέρεστε τόσο απάνθρωπα σίγουρα να περιμένετε να ρθουν πολλές ακόμη!

Συνημμένα

• IMG_20241121_003621.jpg
    IMG_20241121_003621.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 11
Τελευταία τροποποίηση:

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Καλησπέρα αγαπημένε!
Εντάξει δεν θα ασχοληθώ καν με τις εικασίες και τα σενάρια κάποιων που ψάχνουν να βρουν τις λόγους που έρχομαι θεσσαλονίκη..ας υποθέσουν ό,τι θέλουν έχω δικαίωμα να έρχομαι και να δημιουργώ tour όπου θεωρώ εγώ ευχάριστο καταρχάς!
Απορώ πάντως με τέτοια συμπεριφορά ορισμένων πώς περιμένουν να ρθουν κι άλλες κοπέλες ..αν είναι τους μιλάτε έτσι και να φέρεστε τόσο απάνθρωπα σίγουρα να περιμένετε να ρθουν πολλές ακόμη!
Τελος παντων αντε σύρε ! στο νημα σου και μην γεμιζετε ασκοπα το νημα εδω περα...Γιατι χρησιμοποιησω πυρινο λογο και θα γινουμε κωλος παλι...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.772
Πόντοι
456
Καλησπέρα αγαπημένε!
Το full πρόγραμμα το παρέχεις εκεί στο μπαλκόνι; Σκυμμένη εκεί στο κάγκελο.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα αγαπημένε!
Καλά, δεν το συζητώ! Καταπληκτική, υπέροχη θέα! Προφανώς ρετιρέ, σωστά; Και πάλι, καλή διαμονή, Στεφανία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom