Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.424
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα Μύστες μου. Είμαι πολλά χρόνια στη σελίδα ,γύρω στα 35 χρονών, αλλά σαν guest και πρώτη φορά αποφάσισα να κάνω λογαριασμό γιατί ψάχνω ψάχνω άλλα δε βρίσκω την ακριβής βοήθεια που θέλω. Αυτό που ψάχνω για την ακρίβεια είναι μασατζίδικο για χαλάρωση μασαζάκι και εκτόνωση η και στοματικό ακόμα καλύτερα. Αλλά θέλω ωραία φασούλα επαγγελματίες. Δεν είμαι τόσο του χώρου αλλά αυτό πάντα ήθελα να το κάνω για να χαλαρώνω μερικές φορές το μήνα. Έψαξα και ειδα για το crystal τούμπα ακούγονται καλά πράγματα αλλά δε ξέρω για άλλα. Το θέμα είναι πως είμαι ψαρωμένος γιατί δεν το χω ξανακάνει. Και θα θελα να ρωτήσω τι ακριβώς κάνω; Βρίσκω τηλέφωνο απο γκουγκλ και κλεϊνω ραντεβού; Πως το ζητάω; Γιατί είδα πως κάνουν και κανονικά μασάζ. Τα ωράρια είναι και βραδινά ή μόνο μέχρι τις 10; Υπάρχει εχεμύθεια; Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Κάθε βοήθεια δεκτή. Και καλώς σας βρήκα!
Καλημέρα μύστη μου...
Ψάχνεις, ψάχνεις αλλά δε βρίσκεις τη βοήθεια που θέλεις.
Και την ψάχνεις μάλιστα σαν guest τόσα χρόνια.
Μάντεψε ποιος δε θα βρει τη βοήθεια που ψάχνει,ψάχνει λοιπόν.

Είστε και θρασυτστοι ορισμένοι.
Και μας περνάτε για μαλακες και το λέτε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα Μύστες μου. Είμαι πολλά χρόνια στη σελίδα ,γύρω στα 35 χρονών, αλλά σαν guest και πρώτη φορά αποφάσισα να κάνω λογαριασμό γιατί ψάχνω ψάχνω άλλα δε βρίσκω την ακριβής βοήθεια που θέλω. Αυτό που ψάχνω για την ακρίβεια είναι μασατζίδικο για χαλάρωση μασαζάκι και εκτόνωση η και στοματικό ακόμα καλύτερα. Αλλά θέλω ωραία φασούλα επαγγελματίες. Δεν είμαι τόσο του χώρου αλλά αυτό πάντα ήθελα να το κάνω για να χαλαρώνω μερικές φορές το μήνα. Έψαξα και ειδα για το crystal τούμπα ακούγονται καλά πράγματα αλλά δε ξέρω για άλλα. Το θέμα είναι πως είμαι ψαρωμένος γιατί δεν το χω ξανακάνει. Και θα θελα να ρωτήσω τι ακριβώς κάνω; Βρίσκω τηλέφωνο απο γκουγκλ και κλεϊνω ραντεβού; Πως το ζητάω; Γιατί είδα πως κάνουν και κανονικά μασάζ. Τα ωράρια είναι και βραδινά ή μόνο μέχρι τις 10; Υπάρχει εχεμύθεια; Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Κάθε βοήθεια δεκτή. Και καλώς σας βρήκα!
Καλημέρα κ Σε σένα
Φιλική συμβουλή στα 35 χρόνια αν ήσουν ενεργός ματάκιας όπως λες έχεις πάρει ου ένα σωρό
Γιατί παλικάρι μου δεν έκανες τον κόπο να μας γράψεις μερικές περιπτώσεις καλές κ μη μάλλον βαρέθηκες
Τώρα όμως π ζητάς βοήθεια δε βαρέθηκες

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Και να γιατι μας αξιζουν αυτα που πληρωνουμε και αυτα που μας προσφερουν... Μετα τη κριτικη μου λοιπον ο τυπος θεωρησε πιο λογικο να ρωτησε τι και πως εμενα και οχι τους πενηντα που την εχουν θεοποιησει στο νημα της. Θελει να του προτεινω και ξενοδοχειο επειδη μαλλον καταλαβε οτι εμεινα ευχαριστημενος και ειναι ετοιμος να κλεισει

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
276
Πόντοι
21
Και μόνο που αναφέρεσαι σε crystal Τούμπα, είσαι εκτός θέματος. Μετεξεταστέος για Σεπτέμβρη.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.296
Πόντοι
736
Ο τύπος είναι για γέλια. Copy paste το μήνυμα του το στέλνει σε όποιον έχει κάνει αρνητική κριτική για την Ίριδα. Λοιπόν για να μην το κουράζουμε. Αν το είχα θυμηθεί δεν θα την έπαιρνα. Γιατί είχα εμπειρία μαζί της στην Αθήνα. Κακή υγιεινή, πολυ μπλαμπλά, ο γκόμενος από κάτω και όσοι θα την πάρετε σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι σύνολο 120 – 130 € δεν αξίζει.
IMG_1173.jpeg

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μάγκες μήπως η Τσέχα στην Εβίτα είναι η πρώην Ζωή από Ελίτ;

skordostiftis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα κ Σε σένα
Φιλική συμβουλή στα 35 χρόνια αν ήσουν ενεργός ματάκιας όπως λες έχεις πάρει ου ένα σωρό
Γιατί παλικάρι μου δεν έκανες τον κόπο να μας γράψεις μερικές περιπτώσεις καλές κ μη μάλλον βαρέθηκες
Τώρα όμως π ζητάς βοήθεια δε βαρέθηκες
Καλησπερα φιλε μου. Κατσε γιατι μπερδευτηκα λιγο. Δεν εχω ξαναπαει ποτε σε κανενα ειδους τετοιο μερος. Στη σελιδα εμπαινα κατα καιρους για να βρισκω διαφορα θεματα. Αλλα δεν εχω παει πουε ουτε για μασαζ ουτε για τιποτα. Μιλαμε τελειως αρχαριος στο χωρο. Λογαριασμο δεν εκανα επειδη ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να γραψω κατι. Και ουτε ειχα σκοπο να παω καπου λογο ταμπου. Δεν καταλαβαινω τι κακο εκανα Απλα ειπα να κανω την αρχη και ειπα να ζητησω φιλικες συμβουλες. Δε καταλαβαινω αληθεια!

kindat

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ειμαι ακομα παρθενος απο μασαζ αλλα εχω κανει σχεδον ολα τα υπολοιπα.Ειμαι 22 και θελω κοπελα μαξ 30 για μασαζ να δοκιμασω τη φαση.Θελω απλα προτασεις κοριτσιων και μια ενδεικτικη τιμη για να ξερω τι να περιμενω.Κυριως ανατολικα.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Συναντηση με Ιριδα που εχει και δικο της νημα τη Τριτη.
Πρωτο τεραστιο φαουλ! Ο οδηγος να τον πω, οτι ειναι τελος παντων, την αφηνει και τη μαζευει ακριβως εξω απ τη πορτα σου. Τωρα οκ ισως αυτο εγινε επειδη ηταν σε ξενοδοχειο το ραντεβου αλλα αν το ειχε κανει στο σπιτι μου θα τους πετουσα αυγα και τους δυο απ το μπαλκονι.
Δευτερο τεραστιο φαουλ. Εχουμε 2024 δεν ειμαστε στο 1980 που καπνιζε το 90% του πληθυσμου. Μυριζε απιστευτα πολυ τσιγαριλα και το μαλλι και στο στομα πραγμα εμμετικο για εμενα και φανταζομαι πολλους ακομα. Παντως διαλυμμα ειχε μαζι της το οποιο χρησιμοποιησε πριν αρχισουμε αλλα γιατι να μη το κανει πριν τη πρωτη εικονα μαζι μου δε καταλαβα ποτε..
Στην εμφανιση οτι εχει δειξει. Ειναι στα πρωτα σαραντα και φαινεται και στο προσωπο και ειδικα στο σωμα. Λεπτα ποδια, μικρος κωλος και δυσαναλογα μεγαλη κοιλια που στις φωτο δε φαινεται. Γενικα εφαγα μεγαλο στραβωμα που τη παρατησε ο αλλος στην εισοδο και απ τη τσιγαριλα οποτε ισως να μην ειμαι απολυτα αντικειμενικος.
Το προγραμμα της πολυ τιμιο, οτι λεει ακριβως και θεωρω μεγαλη μαλακια να μη πληρωσει καποιος το 20ρικο της πιπας γιατι ειναι το μονο που αξιζει. Τη κανει καλα χωρις μα μου κλπ στην αρχη προσπαθει κιολας καθως τον παιρνει να σου κανει κι ενα ψευτομασαζ. Ε στο 5λεπτο βαρεθηκα λιγο γιατι εγινε μονοτονο και τη ξεφτιλισα στο deep throat που δε το αρνηθηκε ουτε ειπε κουβεντα. Χυσιμο μεσα στο στομα επισης χωρις κουβεντα. Πηγε εκανε το διαλυμμα της και ηρθε για τον χρονο που απεμεινε με κατω του μετριου μασαζ.
Γενικα για οσους ενδιαφερονται νομιζω στη τιμη δεν αξιζει. Αν το ειχε στα μισα και παλι ΙΣΩΣ. Ειμαι και αρκετα νεοτερος της οποτε παιζει και αυτο το ρολο του. Νομιζω στην ηλικια που ειναι και με την σαραντα πλας εμφανιση που εχει θα ειχε πολυ καλυτερη καριερα αν προσπαθουσε να πουλησει τη πιπα που φαινεται οτι της αρεσει παρα το μασαζ και σαν εξτρα τη πιπα.
Για τα θετικα... Εκτιμω πολυ τη σιωπη και την ηρεμια και λογικα απο την εμπειρια της καθως φανταζομαι ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι ηξερε ποτε να το βουλωσει και να με αφησει να χαλαρωσω.
Στο δια ταυτα... 90 ευρω το ¨μασαζ¨+ 20 πιπα + 30 ξενοδοχειο.... το βλεπω και βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο.... Για καποιον νεοτερο και πιο δραστηριο θα προτεινα να μεινει μακρια και να αναζητησει κατι αλλο. Ισως με μεγαλυτερους κυριους η χημεια ισως να ειναι καλυτερη
Αδερφέ όπως ακριβώς είπε και ο καρδινάλιος, το κόστος είναι τεράστιο. Σκέψου ότι θα μπορούσες με τα ίδια (ή σχεδόν ίδια) λεφτά να πάρεις βίζιτα γραφείου, να έχεις από πριν εικόνα φάτσας και σώματος (για να μην φας φολα-για μένα μεγάλο must αυτό), να μην πληρώσεις καν ξενοδοχείο, και να είναι και πιο σειφ για σμν μια και εκεί τις τσεκαρουν πιο συχνά απότι τσεκαρεται η κάθε ανεξάρτητη ή μασατζου.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
Και να γιατι μας αξιζουν αυτα που πληρωνουμε και αυτα που μας προσφερουν... Μετα τη κριτικη μου λοιπον ο τυπος θεωρησε πιο λογικο να ρωτησε τι και πως εμενα και οχι τους πενηντα που την εχουν θεοποιησει στο νημα της. Θελει να του προτεινω και ξενοδοχειο επειδη μαλλον καταλαβε οτι εμεινα ευχαριστημενος και ειναι ετοιμος να κλεισει
Γιατι αναρωτιέσαι και απορεις;
Οι φελλοί παντα επιπλεουν!
Προτείνω να παιξουμε σε κλειστή λιγκα απο δω και περα.
Οσοι πιστοί......

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
Αδερφέ όπως ακριβώς είπε και ο καρδινάλιος, το κόστος είναι τεράστιο. Σκέψου ότι θα μπορούσες με τα ίδια (ή σχεδόν ίδια) λεφτά να πάρεις βίζιτα γραφείου, να έχεις από πριν εικόνα φάτσας και σώματος (για να μην φας φολα-για μένα μεγάλο must αυτό), να μην πληρώσεις καν ξενοδοχείο, και να είναι και πιο σειφ για σμν μια και εκεί τις τσεκαρουν πιο συχνά απότι τσεκαρεται η κάθε ανεξάρτητη ή μασατζου.
Αγαπητε πλανασαι πλανην οικτραν αν νομίζεις οτι τα γραφεία τις ελέγχουν.
Ειναι αποκλειστικα στην ευαισθησία και επαγγελματισμό καθε κοπελας οι εξετασεις της!

• Like
Αντιδράσεις: Clouzo

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Λοιπόν, ιδρύματα να δοκιμάσεις: elegance, spa body free, vana anita spa, aqua, golden, crystal (έχω χάσει νέα τους δεν ξέρω αν επιβιώνουν ακόμη), body-to-body στην Αγίου Δημητρίου ( που όλοι λένε ότι είναι vfm αλλά μόνο για μια φορά).

Ποιότητα γυναικών: κάτω του μετρίου, πολλές τσουπωτες με ύφος 1000 καρδιναλίων, άλλοτε εχει κάτι ξεχασμένα Ορκ που είναι σαν πυρηνικά απόβλητα, ή του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Αν είσαι 35, και εμφανίσιμος, λογικά θα απογοητευτείς σύντομα απτην φάση.
Εχεμύθεια γενικά ναι. Επειδή σε κόβω σχεσακια όμως, κλείσε δεδομένα και τοποθεσία πριν πας γιατί ο γκούγκλης τα καταγράφει όλα λεπτομερώς στο gps.

Καλές τακτικές:
1. πήγαινε, και αν δεν δεις κάποια που να σου αρέσει, φύγε άφοβα. Μην χαλάσεις Φράγκο σε μπαμπουίνους.
2. Αν μπεις με κάποια και δεν σου πει για έξτρα, πες να σου φέρουν άλλη που να κάνει.
3. Αν βρωμάνε ή σε ξενερώνουν ζητάς αντικαταστάτρια με την μια
4. Να πας καθαρός, αλλά και να κάνεις ντουζ αν στο ζητήσουν γιατί οι βρωμιαρέοι έχουν χειρότερη αντιμετώπιση

Ωράρια: εγώ ξέρω σε όσα πήγα ότι 22.00 μπαίνει το τελευταίο.

Πάρε τηλ, κλείσε ραντεβού, μην ζητήσεις συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά κρίνε εκει κατεμε ανάλογα με την εμφάνιση (γιατί εδώ μέσα έχει κάτι υπερηρωες ή τρολ ή νταβατζηδες που εκθειάζουν χοντρές, άσχημες, βρωμιαρέες ή τυπισες που κουβαλούν παράσημα. Δες και κρίνε μόνος σου). Αν σε ρωτήσουν αν έχεις ξαναπάει, πες όχι, αλλά ότι πας συστημένος από φίλο που είναι ευχαριστημένος (για να μην φας πετσετα).

Καλη επιτυχία. Χρωστάς κριτική οπωσδήποτε.
ΥΓ θυσίασε δύο τρεις επισκέψεις σε διαφορετικά μαγαζιά για να δεις τι παίζει και να "ψηθεις" λίγο στο σπορ.

Εγω μετά από αρκετές απογοητεύσεις των εκμεταλλεύτριων κορασίδων απέχω από αυτές και καταθέτω πλέον σε τίμια βιζιτοειδη χωρίς να κλαίω τα ευρώ μου.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Αυτο το Crystal στην Τουμπα ειναι κανονικο μασατζιδικο...αυτο που θελεις εσυ ειναι στην Μοναστηριου..

skordostiftis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπόν, ιδρύματα να δοκιμάσεις: elegance, spa body free, vana anita spa, aqua, golden, crystal (έχω χάσει νέα τους δεν ξέρω αν επιβιώνουν ακόμη), body-to-body στην Αγίου Δημητρίου ( που όλοι λένε ότι είναι vfm αλλά μόνο για μια φορά).

Ποιότητα γυναικών: κάτω του μετρίου, πολλές τσουπωτες με ύφος 1000 καρδιναλίων, άλλοτε εχει κάτι ξεχασμένα Ορκ που είναι σαν πυρηνικά απόβλητα, ή του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Εχεμύθεια γενικά ναι. Επειδή σε κόβω σχεσακια όμως, κλείσε δεδομένα και τοποθεσία πριν πας γιατί ο γκούγκλης τα καταγράφει όλα λεπτομερώς στο gps.

Καλές τακτικές:
1. πήγαινε, και αν δεν δεις κάποια που να σου αρέσει, φύγε άφοβα. Μην χαλάσεις Φράγκο σε μπαμπουίνους.
2. Αν μπεις με κάποια και δεν σου πει για έξτρα, πες να σου φέρουν άλλη που να κάνει.
4. Να πας καθαρός, αλλά και να κάνεις ντουζ αν στο ζητήσουν γιατί οι βρωμιαρέοι έχουν χειρότερη αντιμετώπιση

Πάρε τηλ, κλείσε ραντεβού, μην ζητήσεις συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά κρίνε εκει κατεμε ανάλογα με την εμφάνιση (γιατί εδώ μέσα έχει κάτι υπερηρωες ή τρολ ή νταβατζηδες που εκθειάζουν χοντρές, άσχημες, βρωμιαρέες ή τυπισες που κουβαλούν παράσημα. Δες και κρίνε μόνος σου). Αν σε ρωτήσουν αν έχεις ξαναπάει, πες όχι, αλλά ότι πας συστημένος από φίλο που είναι ευχαριστημένος (για να μην φας πετσετα).

ΥΓ θυσίασε δύο τρεις επισκέψεις σε διαφορετικά μαγαζιά για να δεις τι παίζει και να "ψηθεις" λίγο στο σπορ.

Εγω μετά από αρκετές απογοητεύσεις των εκμεταλλεύτριων κορασίδων απέχω από αυτές και καταθέτω πλέον σε τίμια βιζιτοειδη χωρίς να κλαίω τα ευρώ μου.
Ευχαριστω παρα πολυ αδερφε το εκτιμω ιδιαιτερα!! Οταν λες κριτικη; Απλα να μπω εδω μεσα και να γραψω πηγα εκει και πως ηταν η συνολικη εμπειρια; Σορρυ απλα ποτε δεν ασχολουμουν τοσο πολυ απλα εβλεπα πολυ απεξω απεξω. Εννοειται θα το κανω και παλι ευχαριστω.

skordostiftis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0

Καλές τακτικές:

Αν και η αληθεια ειναι τωρα που το σκεφτομαι με ολα οσα εγραψες μαλλον θα το ξανασκεφτω και δε νομιζω να επισκεφθω χαχαχχα. Καλες ειναι και οι τσοντες με μηδεν ευρω. Ειδικα οταν ειπες οτι υπαρχει περιπτωση να βρωμανε κιολας με εχει πεσει και δε το βλεπω να σηκωνεται για μερες. Δεν εχω επισκεφθει ποτε κανενος ειδους χωρου απο βιζιτες μεχρι οικους ανοχης η μασαζ. Μιλαμε για τελειως αρχαριο. Κυριως γιατι ειχα καιρο σχεση και ημουν πιστος. Τωρα που περασα μια περιοδο ξηρασιας αρχισα να το σκεφτομαι. Αλλα ρε φιλε με ξενερωσες λιγο χαχαχαχα. Καλυτερα το χειρογλυκανο

skordostiftis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0

Καλές τακτικές:

Πες με φαντασμενο η και μαλακα. Αλλα εγω ειχα στο μυαλο μου κατι σαν τις τσοντες. Φουλ χαλαρωση μασαζακι απο νορμαλ θηλυκο και ατο καπακι και μια εκτονωση η και πιπα για την απολυτη χαλαρωση. Η αληθεια ειναι οτι σιχενομαι τη βρωμια και τα καταγωγεια. Και ηταν και αυτος ενας λογος που ποτε δεν ειχα παει σε οτιδηποτε. Παντα ελεγα οτι φοβομουν για το τι θα συναντησω. Και με ολα αυτα που με ειπες απο οτι καταλαβα ειναι λιγο κορωνα γραμματα η φαση.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.488
Πόντοι
201
Αν και η αληθεια ειναι τωρα που το σκεφτομαι με ολα οσα εγραψες μαλλον θα το ξανασκεφτω και δε νομιζω να επισκεφθω χαχαχχα. Καλες ειναι και οι τσοντες με μηδεν ευρω. Ειδικα οταν ειπες οτι υπαρχει περιπτωση να βρωμανε κιολας με εχει πεσει και δε το βλεπω να σηκωνεται για μερες. Δεν εχω επισκεφθει ποτε κανενος ειδους χωρου απο βιζιτες μεχρι οικους ανοχης η μασαζ. Μιλαμε για τελειως αρχαριο. Κυριως γιατι ειχα καιρο σχεση και ημουν πιστος. Τωρα που περασα μια περιοδο ξηρασιας αρχισα να το σκεφτομαι. Αλλα ρε φιλε με ξενερωσες λιγο χαχαχαχα. Καλυτερα το χειρογλυκανο
Τι ησουν? Πιστος?
Κανω πως δεν τα διαβαζω ολα αυτα..αντε να δω ποσο θ αντεξω ακομα εδω μεσα !!!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.205
Πόντοι
7.195
Περασμα απο ελεγανς με Νταρια. Ωραια Ρωσιδα με ενισχυμενο αλλα ωραιο στηθος. Μασαζ ανυπαρκτο αλλα το δευτερο μερος πολυ καλο.
Γράψε κα΄τι παραπάνω (π.χ. τι σου άρεσε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και ήταν πολύ καλό). Τι περιελάμβανε (πίπα μόνο, ελεύθερα πιασίματα, γλείψιμο στη κοπέλα, 69, sex)...

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
Καλησπερα! Περασμα απο ελεγκανς με νταρια για νουρου. Μενει χωρις εσωρουχα και ψηλοτριβεται οταν ειναι μπρουμητα. Γυρνας και τριβει τις βυζαρες της πανω σου για λιγο και ξεκιναει το στοματικο.Καλη πιπα και καλο ισπανικο αλλα για τα 90€ χωρις σεξ δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα. Γενικα η νταρια ειναι μια πολυ ομορφη κοπελα αλλα η συνεννοηση ειναι παρα πολυ δυσκολη!!μιλαει μονο ρωσικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom