Καλησπέρα Μύστες μου. Είμαι πολλά χρόνια στη σελίδα ,γύρω στα 35 χρονών, αλλά σαν guest και πρώτη φορά αποφάσισα να κάνω λογαριασμό γιατί ψάχνω ψάχνω άλλα δε βρίσκω την ακριβής βοήθεια που θέλω. Αυτό που ψάχνω για την ακρίβεια είναι μασατζίδικο για χαλάρωση μασαζάκι και εκτόνωση η και στοματικό ακόμα καλύτερα. Αλλά θέλω ωραία φασούλα επαγγελματίες. Δεν είμαι τόσο του χώρου αλλά αυτό πάντα ήθελα να το κάνω για να χαλαρώνω μερικές φορές το μήνα. Έψαξα και ειδα για το crystal τούμπα ακούγονται καλά πράγματα αλλά δε ξέρω για άλλα. Το θέμα είναι πως είμαι ψαρωμένος γιατί δεν το χω ξανακάνει. Και θα θελα να ρωτήσω τι ακριβώς κάνω; Βρίσκω τηλέφωνο απο γκουγκλ και κλεϊνω ραντεβού; Πως το ζητάω; Γιατί είδα πως κάνουν και κανονικά μασάζ. Τα ωράρια είναι και βραδινά ή μόνο μέχρι τις 10; Υπάρχει εχεμύθεια; Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Κάθε βοήθεια δεκτή. Και καλώς σας βρήκα!
Λοιπόν, ιδρύματα να δοκιμάσεις: elegance, spa body free, vana anita spa, aqua, golden, crystal (έχω χάσει νέα τους δεν ξέρω αν επιβιώνουν ακόμη), body-to-body στην Αγίου Δημητρίου ( που όλοι λένε ότι είναι vfm αλλά μόνο για μια φορά).
Ποιότητα γυναικών: κάτω του μετρίου, πολλές τσουπωτες με ύφος 1000 καρδιναλίων, άλλοτε εχει κάτι ξεχασμένα Ορκ που είναι σαν πυρηνικά απόβλητα, ή του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Αν είσαι 35, και εμφανίσιμος, λογικά θα απογοητευτείς σύντομα απτην φάση.
Εχεμύθεια γενικά ναι. Επειδή σε κόβω σχεσακια όμως, κλείσε δεδομένα και τοποθεσία πριν πας γιατί ο γκούγκλης τα καταγράφει όλα λεπτομερώς στο gps.
Καλές τακτικές:
1. πήγαινε, και αν δεν δεις κάποια που να σου αρέσει, φύγε άφοβα. Μην χαλάσεις Φράγκο σε μπαμπουίνους.
2. Αν μπεις με κάποια και δεν σου πει για έξτρα, πες να σου φέρουν άλλη που να κάνει.
3. Αν βρωμάνε ή σε ξενερώνουν ζητάς αντικαταστάτρια με την μια
4. Να πας καθαρός, αλλά και να κάνεις ντουζ αν στο ζητήσουν γιατί οι βρωμιαρέοι έχουν χειρότερη αντιμετώπιση
Ωράρια: εγώ ξέρω σε όσα πήγα ότι 22.00 μπαίνει το τελευταίο.
Πάρε τηλ, κλείσε ραντεβού, μην ζητήσεις συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά κρίνε εκει κατεμε ανάλογα με την εμφάνιση (γιατί εδώ μέσα έχει κάτι υπερηρωες ή τρολ ή νταβατζηδες που εκθειάζουν χοντρές, άσχημες, βρωμιαρέες ή τυπισες που κουβαλούν παράσημα. Δες και κρίνε μόνος σου). Αν σε ρωτήσουν αν έχεις ξαναπάει, πες όχι, αλλά ότι πας συστημένος από φίλο που είναι ευχαριστημένος (για να μην φας πετσετα).
Καλη επιτυχία. Χρωστάς κριτική οπωσδήποτε.
ΥΓ θυσίασε δύο τρεις επισκέψεις σε διαφορετικά μαγαζιά για να δεις τι παίζει και να "ψηθεις" λίγο στο σπορ.
Εγω μετά από αρκετές απογοητεύσεις των εκμεταλλεύτριων κορασίδων απέχω από αυτές και καταθέτω πλέον σε τίμια βιζιτοειδη χωρίς να κλαίω τα ευρώ μου.