Αξίζει το κόπο για μία πίπα να δώσεις 70 Ευρώ που, κάλλιστα, θα μπορούσες να πας σε ένα studio με τα αντίστοιχα χρήματα και να κάνεις τα πάντα (σεξ)...επίσκεψη elegancs massaze με σοφία αρκετά καλό μασάζ δεύτερο μέρος φενια αριστουργηματική πίπα με πολλή γλώσσα και βογκητά που μου αρέσουν κόστος 70 . επίσκεψη ελίτ σπα μασάζ με ξένια από αφάνιση δεν λέει η κοπέλα αλλά από μασάζ το καλύτερο που μου έχουν κάνει σε μασατζιδηκο δεύτερο μέρος στελιτσα καταπληκτική πίπα με πολλά ρουφήγματα και τελείωμα πρόσωπο κόστος 60 .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εκεί γαμάς κιόλας (full το "πακέτο")!Studio Body free , μασαζ και πίπα νομίζω ειναι 60
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
Aν ρωτάς η απάντηση είναι οχι.Αξίζει το κόπο για μία πίπα να δώσεις 70 Ευρώ που, κάλλιστα, θα μπορούσες να πας σε ένα studio με τα αντίστοιχα χρήματα και να κάνεις τα πάντα (σεξ)...
Μεταξύ μας τώρα, το 10άρικο δεν είναι καμία "τρελή" διαφορά"! Συμφέρει να δώσεις 80 και να "πηδήξεις" κιόλας!70 πιπα 80 σεξ
Ναι και δυστυχώς, αυτό:έχουμε καμια πληροφορία για εδώ ? Μασαζ & Τονωση !!!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
και πάλι όμως συγκρίνοντας με τις αντιστοιχες υπηρεσίες των studio τα 80 ευρώ είναι πολλάΜεταξύ μας τώρα, το 10άρικο δεν είναι καμία "τρελή" διαφορά"! Συμφέρει να δώσεις 80 και να "πηδήξεις" κιόλας!
Όλες τις "μυξοπαρθένες" κάνουν! Δοκίμασε την άλλη φορά που θα πας σ' αυτό το μαγαζί ή στα αντίστοιχα με αυτε΄ς τις συμπεριφορές, να μην φοράς ούτε εσώρουχο αλλά ούτε να έχεις τη πετσέτα επάνω σου. Απλά να είσαι γυμνός με τη...μαλαπέρδα έξω! Είναι ένα πείραμα, να δεις την αντίδρασή τους...Εγώ που πήγα πάντως έτσι να δω τι φάση ενώ κάνει μπαμ ότι είναι λαδομαγαζο μου το έπαιξαν τρέλα. Και εννοείται φάγαμε πετσέτα. Ενώ ήμουν χαλαρός. Πέρασμα με μια μελαχρινή ψηλουλα καλο σώμα μέτρια φάτσα. Όνομα δε συγκράτησα. Μασάζ χάδι μισή ώρα και μπουλο. Ενώ ρώτησα τι άλλη υπηρεσία υπάρχει μου γέλασε και μου είπε μόνο χαλαρωτικό μασάζ.
Όξω ρε
Ήταν ρητορικό το ερώτημα...Φυσικά και η δική μου απάντηση είναι, σαφέστατα, όχι!Aν ρωτάς η απάντηση είναι οχι.
Αυτε΄ς είναι σε γενικές γραμμές, οι τιμές που βρίσκεις στα μασαζτζίδικα! Στα μασαζτζίδικα της Αθήνας υπάρχουν οι ίδιες σχεδόν τιμές αλλά και με ποικιλία προγραμμάτων (π.χ milking table)...και πάλι όμως συγκρίνοντας με τις αντιστοιχες υπηρεσίες των studio τα 80 ευρώ είναι πολλά
Το elegance είναι στη Μενεμένη; Η Ντάρια κάνει full πρόγραμμα (σεξ) ή μόνο πίπα;δεν θα γράψω πολλά μιας και είναι γνωστές σε όλους.
επίσκεψη Κρυσταλ με Κλειώ.... μασάζ για κλάματα, 2ο μέρος για περισσότερα κλάματα... όταν ανοίξει κι εκείνο το στόμα....
επίσκεψη σε elegance, Νταρια, απίστευτο μασάζ, φοβερή πίπα δεν θα τα κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε πολλές ούτε νέες επιλογές στο χωριό μας.
έτσι ή βαριέσαι να περνάς με τις ίδιες (για εμένα δλδ αξίζει μόνο Νεφέλη - Ντάρια) ή κάνεις καταδρομική με καμία που δεν έχεις περάσει (Κλειώ) και κλαις
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
Υπάρχουν και καλές τιμές στη Θεσσαλονίκη με καλές υπηρεσίες σε μαγαζιά που είναι prive ενώ στην Αθήνα οι αντίστοιχες υπηρεσίες και τιμές ειναι σε free μαγαζιάΑυτε΄ς είναι σε γενικές γραμμές, οι τιμές που βρίσκεις στα μασαζτζίδικα! Στα μασαζτζίδικα της Αθήνας υπάρχουν οι ίδιες σχεδόν τιμές αλλά και με ποικιλία προγραμμάτων (π.χ milking table)...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι στη Β. Όλγας (με Μαρτίου περίπου) και κάνει μόνο πίπα.Το elegance είναι στη Μενεμένη; Η Ντάρια κάνει full πρόγραμμα (σεξ) ή μόνο πίπα;
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 1.436
Βασιλίσσης Όλγας 128 δεν είναι;Υπάρχουν και καλές τιμές στη Θεσσαλονίκη με καλές υπηρεσίες σε μαγαζιά που είναι prive ενώ στην Αθήνα οι αντίστοιχες υπηρεσίες και τιμές ειναι σε free μαγαζιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι στη Β. Όλγας (με Μαρτίου περίπου) και κάνει μόνο πίπα.
Τελευταία τροποποίηση:
Κατανοητό!!Eίναι ρωσικο άλογο ενισχυμένο πλέον με πυρίτιο στα χείλη και το στήθος. Εχει αντυπωσιακή εμφάνιση αλλά τα 70 ευρώ για μια πίπα σαν αυτή που κάνει τα θεωρώ πολλά. Επίσης θέλει να είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού και αυτό δεν είναι παντα καλό. Για μια φορά καλή είναι. Επίσης η δυνατότητα συννενόησης μαζί της είναι για το πούτσο.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.648
- Πόντοι
- 201
Ξανά γύρισες μεγάλε; Νόμιζα μου κρατούσες κακια.Όλες τις "μυξοπαρθένες" κάνουν! Δοκίμασε την άλλη φορά που θα πας σ' αυτό το μαγαζί ή στα αντίστοιχα με αυτε΄ς τις συμπεριφορές, να μην φοράς ούτε εσώρουχο αλλά ούτε να έχεις τη πετσέτα επάνω σου. Απλά να είσαι γυμνός με τη...μαλαπέρδα έξω! Είναι ένα πείραμα, να δεις την αντίδρασή τους...
Το μόνο που έλειπε ρε gagarin, να μας έβγαζες κανα εστιατόριο ή μπαρ που ταιριάζει κάπως ονοματολογικώς...
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Aπο influencers τελευταία είδα μόνο τον αγαπη μόνο που κυκλοφορεί με τον Ριχαρδο στας Αθήνας και μασαζάρονται στο massagiohammam ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάω γι αυτό που είναι στην ΑΘΗΝΑ.Εθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!
Τώρα απο Θεσσαλονίκη δεν νομίζω οτι παίζει τίποτα.
Κακία για ποιο πράγμα, ρε σαρδέλα; Σε καμία περίπτωση! Όλα καλά, μια χαρά...Ξανά γύρισες μεγάλε; Νόμιζα μου κρατούσες κακια.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.424
- Πόντοι
- 7.095
ε μα με τις ερωτησεις του καθενος που εχει ολο κι ολο 5-55 ποστ που μονο ρωταει, θα του αξιζεΤο μόνο που έλειπε ρε gagarin, να μας έβγαζες κανα εστιατόριο ή μπαρ που ταιριάζει κάπως ονοματολογικώς...
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Όλγας 128 και τα 2Το elegance είναι στη Μενεμένη; Η Ντάρια κάνει full πρόγραμμα (σεξ) ή μόνο πίπα;
Κα΄ποιο τηλ. επικοινωνίας;Όλγας 128 και τα 2