Διαβασμενος..και δεν ειναι το μονο μασαζοκοριτσο.....
Τελευταία τροποποίηση:
Διαβασμενος..και δεν ειναι το μονο μασαζοκοριτσο.....
Αυτό το μεταπτυχιακό που γράφει κάτω είναι καλό?
Για luxury άκουσα κάτι
Εν ενεργεία μαλιστα!Διαβασμενος..
ωχ ωχ ωχ ωχ Για δωσε πληροφοριες μαστορα!~και δεν ειναι το μονο μασαζοκοριτσο.....
Διαβαζμενος×2Εν ενεργεία μαλιστα!
Mε την πουτανα την τρελή μέσα δεν δίνω ούτε μισό ευρώ ακόμα και να κάνεις μασάζ με κλειτορίδαΗ Νικόλ στο Relief πλέον αναφέρει ότι κάνει και μασάζ σώμα με σώμα, εκτός από την ποδομαλακια στο στρώμα.
Μάλλον είναι πολλά τα έξοδα για να τρέχει διακοπές Χαλκιδικη...
Είστε μερικοί όμως πραγματικά άνω ποταμών αλήθεια .Παιδια δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο κ ηθελα να ρωτησω τι παιζει; Επειδη γενικα θελω κ μασαζ κανουν καλο ή αρχιδια; Κ απο εξτρα κανα τσιμπουκι; Κ τιμες πανω κατω στην σαπιοπολη μας;
Σ ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις μια απλη ερωτηση απο το να πουλησεις ειρωνια ρε τυπε; Δεν εχω παει δεν ξερω σε λεω ασχετος ειμαι μ αυτα. Ελεος γαμω την χωρα μου κ τους ζαβλακες.Είστε μερικοί όμως πραγματικά άνω ποταμών αλήθεια .
Κατι ψιλα απο μασαζ θα σου κανουν..κανα 50αρηκο υπολογισε για μλκια..πιπα κλπ ειναι εξτρα με μπουρμπουρια συνηθως..μεσω ορο κανα 80αρη υπολογισε..αναλογα ποσο χρυσο στομα νομιζει οτι εχει η καθε μια και αν σε γουσταρει..Παιδια δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο κ ηθελα να ρωτησω τι παιζει; Επειδη γενικα θελω κ μασαζ κανουν καλο ή αρχιδια; Κ απο εξτρα κανα τσιμπουκι; Κ τιμες πανω κατω στην σαπιοπολη μας;
Επισης μπορει να χρειαστουν απανωτα ραντεβου για πεοθηλασμο....εγω συνηθως βαζω οριο το 3ο με τις κορασιδες..αν μεχρι εκει οχι παμε σε αλλη..Κατι ψιλα απο μασαζ θα σου κανουν..κανα 50αρηκο υπολογισε για μλκια..πιπα κλπ ειναι εξτρα με μπουρμπουρια συνηθως..μεσω ορο κανα 80αρη υπολογισε..αναλογα ποσο χρυσο στομα νομιζει οτι εχει η καθε μια και αν σε γουσταρει..
Μεγαλη κουβεντα ειπε ο addictΕπισης μπορει να χρειαστουν απανωτα ραντεβου για πεοθηλασμο....εγω συνηθως βαζω οριο το 3ο με τις κορασιδες..αν μεχρι εκει οχι παμε σε αλλη.
Που το ανέφερε αγαπητέ!στο fb και στο insta δεν είδα κάτι...Η Νικόλ στο Relief πλέον αναφέρει ότι κάνει και μασάζ σώμα με σώμα, εκτός από την ποδομαλακια στο στρώμα.
Μάλλον είναι πολλά τα έξοδα για να τρέχει διακοπές Χαλκιδικη...
έκλαψα.....Αυτό το μεταπτυχιακό που γράφει κάτω είναι καλό?
Της έχει βαρέσει η ζέστη εκεί αδερφέ μου. Εμένα πριν δύο εβδομάδες μου κλείσανε ραντεβού και όταν πήγα από εκεί μου είπαν ότι έχουν μόνο 4 δωμάτια και ήμουν ο πέμπτος που έκλεισε ραντεβού για την ίδια ώρα. Αναγκάστηκα να φύγω και δεν μού ζήτησαν ούτε συγνώμη πού με κουβάλησαν τζάμπα ως εκεί σπαταλώντας τον χρόνο μου. Η ψείρα όταν χορτάσει βγαίνει στον γιακά.Ας κάνουμε και εδώ μια ενημέρωση μιας και θέλουμε να φτάσουμε τα μηνύματα για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με την @Nicole .
Χθές μεσημεράκι είχα απίστευτες καύλες και αν και έχω σχεδόν 10 μήνες να πάω στο Kristal ήταν πιο βολικό από κάποια άλλα και είπα να πάρω τηλέφωνο. Είχα επιθυμήσει και κάποια μουνάκια που ήθελα να μου την παίξουν. Σε θέση τηλεφωνήτριας η Ολίβια. Η αλήθεια είναι οτι κόμπιασα λίγο γιατί σκεφτόμουν αν θα διαλέξω την Μπέλλα ή την Άρτεμις που τις είχα πληρώσει στο παρελθόν. Φτάνω στο ίδρυμα και στο ασανσέρ πετυχαίνω έναν μπάρμπα κοντά στα 60 και έναν ντελιβερα που κατέβηκαν στον 2ο. Λέω κάτσε να πάω μια βόλτα με το ασανσέρ για να μην πέσουμε όλοι μαζί. Τέλος πάντων χτυπάω και εισέρχομαι στο σαλόνι και βλέπω σε θέση αφεντικού την Ολίβια και σε αναμονή την Κασσάνδρα, την Ίριδα και την Άρτεμις. Μου λέει η Ολίβια εσύ είσαι που κόμπιασες στο τηλέφωνο; Ναι λέω γιατί σκεφτόμουν ποια θα πάρω. "Ποια θα δαγκώσεις" μου λέει πάλι η Ολίβια. Ποια να δαγκώσω μήπως με μπερδεύεις; Εσύ μου λέει δεν είσαι που δαγκώνεις τα κορίτσια; Γνέφει καταφατικά και η Κασσάνδρα που δεν την έχω πάρει ποτέ. Όχι απαντώ. Εγώ έχω να έρθω σχεδόν έναν χρόνο λέω. Και απαντάει η Ολίβια μήπως επειδή δαγκώνεις τα κορίτσια. Φυσικά δεν θα καθήσω να εξηγήσω στο κάθε κοριτσάκι που παίζει την πούτσα μου, ότι παίρνω υπηρεσίες από την Αλεξία, την Φένια, την Λάρα, την Αλεξάνδρα , την Βέτα ( body free)και τόσες άλλες επιλογές. Εν τέλει μου λέει δεν θα μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε. Αυτό που με πείραξε ότι μου έφαγαν τον χρόνο και δεν μπόρεσα να εκτονώσω την καύλα μου και οτι ξόδεψα την βενζίνη μου . Δεν πειράζει Ολίβια μου μόλις έσωσα τουλάχιστον 50€ (προσωρινά)γιατί είχα σκοπό να αφήσω χρήμα για διάφορα εξτραδάκια. Πρέπει να καταλάβετε οτι οι επιλογές στην Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί. Γλυκιά μου Ολίβια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τι γάλα βγάζουν και οι άλλες "στάνες".
Ποια είναι αυτή?με τις βυζάρες?Μάγκες, επέστρεψε η Σάσα στην Θεσσαλονίκη μετά από τον διαλυμένο αρραβώνα της. Ξέρετε αν μπορούμε να την γαμησουμε στο σπίτι μας κάπως?