greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Τι εννοείς;Έκανα και εδώ μία ερώτηση αλλά δεν πήρα απάντηση στο WhatsApp
Τι εννοείς;Έκανα και εδώ μία ερώτηση αλλά δεν πήρα απάντηση στο WhatsApp
Αγαπητέ άλλαξε nickname ΑΜΕΣΑ. Οι ερωτήσεις σου δεν ταιριάζουν με το nickname σου.Να ρωτήσω κάτι χωρίς να με κράξετε?
Πάω σε ένα μασατζίδικο. Ωραία.
Επιλέγω κοπέλα. Ωραία.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραία.
Βγάζω όλα τα ρούχα? Δεν φοράω ούτε εσώρουχο?
Μου κάνει η άλλη μασάζ.
Μόλις τελειώσει το μασαζ ξεκινάει να μου τον παίζει? Της λέω εγώ κάτι για να ξεκινήσει?
Όσο μου κάνει μασάζ εγώ μπορώ να χουφτώνω?
Τα ρωτάω γιατί αν και είμαι λάτρης του καλού επαγγελματικού μασάζ δεν έχω πάει ποτέ σε "μασατζίδικο" και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Αλλά κολλάω μη κάνω καμιά μαλακία απο την απειρία μου και γίνω ρεζίλι...
Έστειλα μήνυμα να μάθω λεπτομέρειες αλλά δεν με απάντησαν!!!Τι εννοείς;
Τι να κανω συνάδελφε? Εφαγα τα νιάτα μου να διαμορφώνω πολιτικές εξελίξεις και άφησα τα σεξουαλικά μονοπάτια σε δεύτερη μοίρα...Αγαπητέ άλλαξε nickname ΑΜΕΣΑ. Οι ερωτήσεις σου δεν ταιριάζουν με το nickname σου.
συνηθως απαντάνε αλλά δεν ξερω αν η κοπελα προχωραει ή αν θα μεινει στο μασαζΈστειλα μήνυμα να μάθω λεπτομέρειες αλλά δεν με απάντησαν!!!
Να ρωτήσω η Ναταλία από golden είναι η παλιά δαναη με τα γυαλάκια πρώην aqua??ξέρει μήπως αν έχει πάει πρόσφατα να μας πει??
Εχεις φαει χοντρο κόλημα ως φαίνεται καπετανιο.
Εχεις ρωτήσει καμμια 10αρια φορές το ίδιο πραγμα.
Πρώτον αν δεν την ξέρεις δεν έχει νόημα καποιος να σου πεί.
Δεύτερον αν την ξέρεις γιατί δεν περνας απο το μαγαζι να διαπιστωσεις ιδίοις ομμασι ;γιατί ρε φίλε δεν θέλω να πετάξω 50 ευρώ αν δεν είναι
χαμός θα γίνει, τσάμπα το έχουν, 250 την 1,5 ώρα....δώσε κ μένα παναγή......χαχαχαχΕίχα μια επικοινωνία με το εν λόγο μαγαζί και με απάντησε αυτά εδώ…. Εννοείτε ότι στις τιμές δεν είναι το ξενοδοχείο
Παίζει κάνα λινκ σε μήνυμα ;Από ότι είδα η γνωστή Τόκιο στο μασσατζιο.....λέτε να έχει κάτι παραπάνω από φραπεδακι??......
ποια λες την στεφάνια;;Δεν θα το πιστέψετε ποια είδα στην διαφήμιση του first dates ...πως λέγεται αυτή που έρχεται από Αθήνα και κάνει μασαζ ???
Μαs γυρισεs πολυ καιρο φιλε πισω μιαs και αναφαιρθηκεs για Sιlια Kρυσταλ οντωs πολυ ωραιο σωμα , πολυ ωραιο μωρο περιπου 20 χρονων ηταν τοτε με πολλα εξτρα στο μενου του προγραμματοs τηs ....ειχε ιδιωτευση σε δικο τηs χωρο για λιγο καιρο μετα απο το Κρισταλ .....Κριμα ομωs την πηρα κουρσα πριν απο λιγο καιρο απο καμαρα για κτελ.....και ηταν χαλια επεσε στην πρεζα ποιο χαλια δεν γινεται αποστεομενη ετοιμη για αλλου .......Οσο για την Θε@ Kristi του κρυσταλ .... Εκανε πολυ ωραιο προγραμμα τοτε {10'/10''εκανε ΠΑΠΑΔΕΣ''μεσα στο δωματειο} ,Ομωs ξαφνικα Αποτραβηχτηκε εντελωs απο τον χωρο .Την σκαλωσα τωρα σε χωρο Εστιασηs δουλευει .....και πλεον εχει χαλασει εμφανησιακα πολυ ειναι πολυ απεριποιητη συνεχωs και δεν ειναι η θε@ που ξεραμε ολοι .Να πω κ εγώ την εμπειρία μ αν κ θα το πιάσω λίγο απ' τα παλιά πέρασμα με σιλια crystal Σόμα τέλειο φάτσα 7/10 κωλος 8/10 μασάς ανύπαρκτο αν κ έχει σταματήσει πλέον δεν υπάρχουν ίχνη
Πέρασμα με Ολίβια καλό Τυπακι παλιά μιλούσε πολύ κ καλό μασάζ πλέον 180 μοίρες έκανε στροφή μασάζ 7/10 σώμα 6/10
Πέρασμα με Αναστασία πλέον έχει σταματήσει τυμιο μασάζ το προσπαθούσε κ δευτρρο μέρος ικανοποιητικό
Πέρασμα με μπελά καλά σούπερ αεροποπα σώμα καλό αλλά εάν δεν. Είχε τόσες πλαστικές θα ήταν ποιο κομπλέ
Πέρασμα με ίριδα το τιμάει το κορίτσι κ στο μασάς κ στο δεύτερο κομμάτι
Κρυστι πλέον δεν είναι δεν υπήρχαν λόγια το κορίτσι σε όλα ήταν 10στα 10
Πέρασμα από ελεγκανσ 1μερος με σοφία μασάζ 9/10 υπερβολικά καλό στο δεύτερο μέρος τα ξέρετε..
Πέρασμα από λουξουρι με Ναταλία πλέον δεν την βρίσκω μασάς τίμιο καλό δεύτερο μέρος μπορώ να πω πως αρκετά καλό
Κ άλλα δύο κορίτσι που δεν της θυμάμαι κ στο μασάς κ στο δεύτερο μέρος ανύπαρκτες
Πέρασμα από Βάνα με Νικόλ καλό σοσιαλ το παλεύει το κορίτσι κ στο Πρότο μέρος κ στο δεύτερο πέρασμα με κρυστι τέλειο εξυπηρέτηση κ στο πρωτο μέρος κ στο δεύτερο αν κ νομίζω πλέον έχει σταματήσει από εκεί ..είμαι κ άλλα συναγωνιστές που δεν τα θυμάμαι τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα κ δεν μ φαινόταν δίκαιο
Nai re file afti prepi na ineποια λες την στεφάνια;;