Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
422
Πόντοι
21
Να ρωτήσω κάτι χωρίς να με κράξετε?

Πάω σε ένα μασατζίδικο. Ωραία.
Επιλέγω κοπέλα. Ωραία.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραία.
Βγάζω όλα τα ρούχα? Δεν φοράω ούτε εσώρουχο?
Μου κάνει η άλλη μασάζ.
Μόλις τελειώσει το μασαζ ξεκινάει να μου τον παίζει? Της λέω εγώ κάτι για να ξεκινήσει?
Όσο μου κάνει μασάζ εγώ μπορώ να χουφτώνω?
Τα ρωτάω γιατί αν και είμαι λάτρης του καλού επαγγελματικού μασάζ δεν έχω πάει ποτέ σε "μασατζίδικο" και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Αλλά κολλάω μη κάνω καμιά μαλακία απο την απειρία μου και γίνω ρεζίλι...
Αγαπητέ άλλαξε nickname ΑΜΕΣΑ. Οι ερωτήσεις σου δεν ταιριάζουν με το nickname σου.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
216
Πόντοι
20
Αγαπητέ άλλαξε nickname ΑΜΕΣΑ. Οι ερωτήσεις σου δεν ταιριάζουν με το nickname σου.
Τι να κανω συνάδελφε? Εφαγα τα νιάτα μου να διαμορφώνω πολιτικές εξελίξεις και άφησα τα σεξουαλικά μονοπάτια σε δεύτερη μοίρα...
Έχω όρεξη όμως και θέληση να μάθω :grin:

Nightstorm

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
45
Πόντοι
0
Στέλλα από λουξ έχει έρθει Πάτρα. Αξίζει η μπα?

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καλά μιλάμε φοβερή προσφορά….!!!!

Με δύο κοπέλες από 50€ μόνο 50€!!!! Χαχαχχα

Συνημμένα

• IMG_0991.jpeg
    IMG_0991.jpeg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 65

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Να ρωτήσω η Ναταλία από golden είναι η παλιά δαναη με τα γυαλάκια πρώην aqua??ξέρει μήπως αν έχει πάει πρόσφατα να μας πει??

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
Να ρωτήσω η Ναταλία από golden είναι η παλιά δαναη με τα γυαλάκια πρώην aqua??ξέρει μήπως αν έχει πάει πρόσφατα να μας πει??

Εχεις φαει χοντρο κόλημα ως φαίνεται καπετανιο.
Εχεις ρωτήσει καμμια 10αρια φορές το ίδιο πραγμα.
Πρώτον αν δεν την ξέρεις δεν έχει νόημα καποιος να σου πεί.
Δεύτερον αν την ξέρεις γιατί δεν περνας απο το μαγαζι να διαπιστωσεις ιδίοις ομμασι ;

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Εχεις φαει χοντρο κόλημα ως φαίνεται καπετανιο.
Εχεις ρωτήσει καμμια 10αρια φορές το ίδιο πραγμα.
Πρώτον αν δεν την ξέρεις δεν έχει νόημα καποιος να σου πεί.
Δεύτερον αν την ξέρεις γιατί δεν περνας απο το μαγαζι να διαπιστωσεις ιδίοις ομμασι ;γιατί ρε φίλε δεν θέλω να πετάξω 50 ευρώ αν δεν είναι

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.362
Πόντοι
7.636
Είχα μια επικοινωνία με το εν λόγο μαγαζί και με απάντησε αυτά εδώ…. Εννοείτε ότι στις τιμές δεν είναι το ξενοδοχείο
χαμός θα γίνει, τσάμπα το έχουν, 250 την 1,5 ώρα....δώσε κ μένα παναγή......χαχαχαχ

καλά η άλλη που είναι 150, δε θα βλέπεται....χαχαχαχαχ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
ποιοςσου ειπε να πεταξεις τα λεφτά σου;
Πας βλέπεις , αν δεν είναι αυτή που ζητας φευγεις.
Θα σου πει κανενας τιποτα;

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Δεν θα το πιστέψετε ποια είδα στην διαφήμιση του first dates ...πως λέγεται αυτή που έρχεται από Αθήνα και κάνει μασαζ ???

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Να πω κ εγώ την εμπειρία μ αν κ θα το πιάσω λίγο απ' τα παλιά πέρασμα με σιλια crystal Σόμα τέλειο φάτσα 7/10 κωλος 8/10 μασάς ανύπαρκτο αν κ έχει σταματήσει πλέον δεν υπάρχουν ίχνη
Πέρασμα με Ολίβια καλό Τυπακι παλιά μιλούσε πολύ κ καλό μασάζ πλέον 180 μοίρες έκανε στροφή μασάζ 7/10 σώμα 6/10
Πέρασμα με Αναστασία πλέον έχει σταματήσει τυμιο μασάζ το προσπαθούσε κ δευτρρο μέρος ικανοποιητικό
Πέρασμα με μπελά καλά σούπερ αεροποπα σώμα καλό αλλά εάν δεν. Είχε τόσες πλαστικές θα ήταν ποιο κομπλέ
Πέρασμα με ίριδα το τιμάει το κορίτσι κ στο μασάς κ στο δεύτερο κομμάτι
Κρυστι πλέον δεν είναι δεν υπήρχαν λόγια το κορίτσι σε όλα ήταν 10στα 10

Πέρασμα από ελεγκανσ 1μερος με σοφία μασάζ 9/10 υπερβολικά καλό στο δεύτερο μέρος τα ξέρετε..
Πέρασμα από λουξουρι με Ναταλία πλέον δεν την βρίσκω μασάς τίμιο καλό δεύτερο μέρος μπορώ να πω πως αρκετά καλό
Κ άλλα δύο κορίτσι που δεν της θυμάμαι κ στο μασάς κ στο δεύτερο μέρος ανύπαρκτες
Πέρασμα από Βάνα με Νικόλ καλό σοσιαλ το παλεύει το κορίτσι κ στο Πρότο μέρος κ στο δεύτερο πέρασμα με κρυστι τέλειο εξυπηρέτηση κ στο πρωτο μέρος κ στο δεύτερο αν κ νομίζω πλέον έχει σταματήσει από εκεί ..είμαι κ άλλα συναγωνιστές που δεν τα θυμάμαι τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα κ δεν μ φαινόταν δίκαιο
Μαs γυρισεs πολυ καιρο φιλε πισω μιαs και αναφαιρθηκεs για Sιlια Kρυσταλ οντωs πολυ ωραιο σωμα , πολυ ωραιο μωρο περιπου 20 χρονων ηταν τοτε με πολλα εξτρα στο μενου του προγραμματοs τηs ....ειχε ιδιωτευση σε δικο τηs χωρο για λιγο καιρο μετα απο το Κρισταλ .....Κριμα ομωs την πηρα κουρσα πριν απο λιγο καιρο απο καμαρα για κτελ.....και ηταν χαλια επεσε στην πρεζα ποιο χαλια δεν γινεται αποστεομενη ετοιμη για αλλου .......Οσο για την Θε@ Kristi του κρυσταλ .... Εκανε πολυ ωραιο προγραμμα τοτε {10'/10''εκανε ΠΑΠΑΔΕΣ''μεσα στο δωματειο} ,Ομωs ξαφνικα Αποτραβηχτηκε εντελωs απο τον χωρο .Την σκαλωσα τωρα σε χωρο Εστιασηs δουλευει .....και πλεον εχει χαλασει εμφανησιακα πολυ ειναι πολυ απεριποιητη συνεχωs και δεν ειναι η θε@ που ξεραμε ολοι .

Τελευταία τροποποίηση:

doublek

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Οντως η Στεφανια ειναι στο first dates. Κλαμα... Σκεφτομουν να την επισκεφτω οταν ηρθε στην πολη μας να δω τη διαφορα απο τα ελαιοτριβεια αλλα με αυτη τη μουρη (γουστα ειναι αυτα) δεν...

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0

Stories

Νέο!