να ρωτησω κατι? η Βικυ-Στεφανια και στην Αθηνα 100ε για μια εκτονωση παιρνει? και 140ε οι δυο??
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?
Με τις φωτογραφίες που είδες, τα σχόλια που διάβασες, αν ήταν 60 και 90 οι τιμές θα πήγαινες?
Εγώ όχι.
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις Αλεξία ή Βίκυ ή έστω οποία άλλη επιλογή της πόλης (καλές, στραβες κτλ αυτές έχουμε).
Γιατί να δώσεις τα ίδια (πόσο μάλλον περισσότερα) χρήματα σε μια χειρότερη επιλογή?
Και αν με ρωτάς προσωπικά, δεν την έχω δει την κοπέλα λάιβ, μόνο φωτογραφίες στο ινστα της, συν τα κρεμασμένα βυζιά, οπότε στην ηλικία που είμαι (πολύ πολύ under65) και με την οποία εμπειρία από κοπέλες όχι του επαγγέλματος ή του επαγγελματος, δεν θα έδινα πάνω από 20€ και αυτό για την εμπειρία και αν.
Σεβομαι όλες τις κοπέλες που κάνουν είτε αυτή τη δουλειά είτε άλλη, δέχομαι ότι ο καθένας κοστολογεί τις υπηρεσίες του όσο γουστάρει, αλλά όπως με κρίνουν εμένα στη δουλειά μου με τα κριτήρια που έχουν, έτσι μπορούμε να κρίνουμε κι εμείς αν μας αρέσει ή όχι μια κοπέλα, αν έχεις καλές υπηρεσίες ή όχι, αν μας σέβεται ή όχι κι αν τη θεωρούμε value for money ή όχι.
Οπότε, εφόσον η Στεφανία, η Αλεξία, η καυτή όχι σκλάβα, η Νικόλ, η Εύα16 και όποια άλλη, εμφανίζεται ή εμφανίστηκε εδώ μέσα, θέλει να υπάρχει στο φόρουμ, θα πρέπει να δέχεται την κριτική.
Τώρα δίκαιη, άδικη, προμοτορα, νταβα ή ο,τιδηποτε άλλο, μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε να κρίνουμε.
Καλή συνέχεια.