Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τι εννοείς φίλε μου ? Δλδ τι της λες ?
αδερφε ΔΕΝ τις λες κατι αλλα αν δωσει +100 δωρακι την δευτερη φορα θα σου κανει τα παντα-ετσι ειναι ολες οι Γυναικες ΟΧΙ μονο αυτες!!

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
να ρωτησω κατι? η Βικυ-Στεφανια και στην Αθηνα 100ε για μια εκτονωση παιρνει? και 140ε οι δυο??
Ναι βεβαίως σταθερότητα τιμων όπου κι αν έχω πάει ακόμη και σε χώρα που θεωρείται εξωτερικό ..

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
Η Στεφανία ως άτομο είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω συναντήσει.Οφείλουμε όμως να είμαστε αντικειμενικοί.Από τις φωτογραφίες της και στο Viber με πρόσωπο ξέρεις ότι δεν θα συναντήσεις κάποια μουνάρα,αλλά μια κοπέλα της διπλανής πόρτας.Εγώ πήγα για τις υποσχόμενες υπηρεσίες της.Οπότε:

1) Το μεγαλύτερο ζητούμενο σε μια μασέζ τέτοιου τύπου είναι ο αισθησιακός-καυλωτικός τύπος μασάζ.Στη συνεδρία της με το edging δεν είναι τόσο καλή σε αυτό.Είναι καλύτερη στο κανονικό-αθλητικό μασάζ.Αν θέλαμε όμως τέτοιο,θα πηγαίναμε σε κανονικό ινστιτούτο μασάζ που θα μας έβγαινε φθηνότερα.Μιλάω για το στάδιο του μασάζ ΠΡΙΝ το edging.Το edging όμως το κάνει καλά.

2) Στην ποδολαγνεία δεν το έχει.Καλύτερα να πάτε σε μια αφέντρα που εξειδικεύεται σε αυτό.

3) Στη συνεδρία μασάζ με σεξ κάνει αρκετά καλό αθλητικό μασάζ.Το λάθος που κάνει είναι ότι δεν το μετατρέπει σε αρκετά καυλωτικό μασάζ πριν ακολουθήσει το πήδημα.Επίσης βάζει αρκετό τζελ σε σημείο να χάνεις λίγο την αίσθηση.Δεν είναι καθόλου στενή,οπότε δεν δικαιολογείται.Προφανώς πρέπει να βάλει λίγο,γιατί δεν δέχεται γλειφομούνι ή δαχτυλάκι άρα δεν υγραίνεται.

4)Είναι καλή στο body to body massage που στο κάνει ολόγυμνη.Ζητάει να έχεις ξυριστεί για αυτό,για να μην ερεθιστεί.Καλό είναι όμως να έχεις ξυριστεί ένα διήμερο πριν,για να μην είναι οι μικροσκοπικές αμυχές πύλη εισόδου στον οργανισμό για ενδεχόμενο ΣΜΝ.Αυτό το λέω και ως γενική παρατήρηση.

Όλα αυτά τα γράφω με κάθε καλή πρόθεση,με σκοπό αφενός την ενημέρωση των συναγωνιστών και αφετέρου τη βελτίωση των υπηρεσιών της Στεφανίας.Ελπίζω να ληφθούν υπόψιν,γιατί θα είναι καλό και για τους μασαζολάτρεις αλλά και για αυτήν,ώστε να διατηρήσει περισσότερους σταθερούς πελάτες.
Υπάρχει ένα ξεκαθαρο λάθος σε ότι ανέφερες δεν χρησιμοποιώ ποτε τζελ δεν ξέρω τι λάθος εντύπωση έχεις.
Οτιδήποτε άλλο είναι ξεκάθαρα υποκειμενική σου άποψη οπότε θα κρίνω την κριτική σου απλά να μην αναφέρουμε και πράγματα που δεν ισχύουν..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
  • Like
Αντιδράσεις: Dimis

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
  • Like
Αντιδράσεις: Dimis
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
το 90% βαζει ΤΖΕΛ γιαυτο και προτιμαμε τα μ@ν@κι@ της διπλανης πορτας Οι οποιες το ζουνε το Γ@μ@σ@ !!! Εκει αξιζει να δωσεις και 200 και 300 .

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
Αν με απατάει η μνήμη μου σε αυτό,ζητώ συγνώμη.Τα υπόλοιπα όμως τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια.
Ναι μην επιμένεις σε κάτι που αποκλείεται να έχει συμβεί δεν σε αμφισβητώ γενικά απλά διορθώνω κάτι που είτε μπερδεύεις με κάποια άλλη ή απλά έχεις λάθος εντύπωση

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
Ναι μην επιμένεις σε κάτι που αποκλείεται να έχει συμβεί δεν σε αμφισβητώ γενικά απλά διορθώνω κάτι που είτε μπερδεύεις με κάποια άλλη ή απλά έχεις λάθος εντύπωση
Μου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ρε φιλε πως θα σε μπερδεψει τι εισαι παντοφλες ; Δηλαδη πας να τον βγαλεις και τρελο απιστευτο!!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
ρε φιλε πως θα σε μπερδεψει τι εισαι παντοφλες ; Δηλαδη πας να τον βγαλεις και τρελο απιστευτο!!!
Φίλε μου πρώτη φορά είδα κοπέλα τόσο υγρή χωρίς γλειφομούνι και δαχτυλάκι,χωρίς ούτε καν προκαταρκτικά με φιλιά,για αυτό νόμισα ότι έβαλε τζελ μέχρι να μεταφερθούμε απόντος μασαζοκρέβατο στο κρεβάτι.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
Μου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.
Α συγνώμη δηλαδή που βάζω τη διάθεσή μου θα έπρεπε να είμαι πιο ψυχρή κ ρομπότ..έχεις δίκιο

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
Έτσι είμαι εγώ έχω τους δικούς μου τρόπους να λειτουργώ να ενεργοποιούμαι κ ν συμμετέχω σε ότι προσφέρω.. δεν χρειάζομαι αυτά που αναφέρεις.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό όμως και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα δηλαδή θα έπρεπε να είμαι στεγνή έτσι να μη νιώθω τίποτα okay !
Τ οτι όμως έκανες ολόκληρο σενάριο και επινόησες ότι μάλλον αυτό έγινε με ξεπερνάει πραγματικά.. ούτε ταχύδακτυλουργός να ήμουν δηλαδή.. δεν θα έβλεπες ολόκληρο μπουκάλι gel αν υπήρχε?! Πολύ ξεφεύγει η κατάσταση σε αυτό το νήμα κάθε φορά που έρχομαι η μολις ανεβάσω κατι.. εντάξει δεν υποχρεωμένος κάποιος ούτε να του αρέσω ούτε να έρθει .εγώ με όλη μου την καλή διάθεση και με όλη την ψυχραιμία προσπαθώ να προσφέρω σε όποιον ενδιαφέρεται ένα αξιόλογο μασάζ και νορμάλ ανθρώπινες αισθησιακές υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Φίλε μου πρώτη φορά είδα κοπέλα τόσο υγρή χωρίς γλειφομούνι και δαχτυλάκι,χωρίς ούτε καν προκαταρκτικά με φιλιά,για αυτό νόμισα ότι έβαλε τζελ μέχρι να μεταφερθούμε απόντος μασαζοκρέβατο στο κρεβάτι.
΅ΕΒΑΛΕ και τον ΚΟΒΩ αδερφε μου !!!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
Έτσι είμαι εγώ έχω τους δικούς μου τρόπους να λειτουργώ να ενεργοποιούμαι κ ν συμμετέχω σε ότι προσφέρω.. δεν χρειάζομαι αυτά που αναφέρεις.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό όμως και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα δηλαδή θα έπρεπε να είμαι στεγνή έτσι να μη νιώθω τίποτα okay !
Τ οτι όμως έκανες ολόκληρο σενάριο και επινόησες ότι μάλλον αυτό έγινε με ξεπερνάει πραγματικά.. ούτε ταχύδακτυλουργός να ήμουν δηλαδή.. δεν θα έβλεπες ολόκληρο μπουκάλι gel αν υπήρχε?! Πολύ ξεφεύγει η κατάσταση σε αυτό το νήμα κάθε φορά που έρχομαι η μολις ανεβάσω κατι.. εντάξει δεν υποχρεωμένος κάποιος ούτε να του αρέσω ούτε να έρθει .εγώ με όλη μου την καλή διάθεση και με όλη την ψυχραιμία προσπαθώ να προσφέρω σε όποιον ενδιαφέρεται ένα αξιόλογο μασάζ και νορμάλ ανθρώπινες αισθησιακές υπηρεσίες.
Το παρατραβάς.Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, δεν γίνεται να υγρανθεις χωρίς ούτε γλειφομούνι,ούτε δαχτυλάκι ούτε γλωσσόφιλα,αλλιώς τότε θα ήσουν ρομπότ.Προφανώς θα έβαλες μέχρι να μεταφερθούμε από το μασαζοκρέβατο μέχρι το κρεβάτι.Βλέπεις όμως το δέντρο και χάνεις το δάσος.Τα άλλα που έγραψα είναι πιο σημαντικά και είναι καλό πρώτα από όλα για το όφελος σου,να τα διορθώσεις.Μάθε να δέχεσαι κριτικές χωρίς να τσατίζεσαι.Ολοι οι εργαζόμενοι πρέπει να αξιολογούνται,δεν παρέχεις εθελοντική εργασία.Και δες και τα θετικά που έγραψα.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.101
Είναι ευπρόσδεκτη,αλλά πρέπει να μάθει να δέχεται και μέτριες κριτικές,όχι μόνο αποθεωτικές.
Δέχομαι στωικά οτιδήποτε σχετίζεται με ενημέρωση ή κριτική και όχι εμπάθεια. είδες ότι δεν σε διορθώνω ούτε επεμβαίνω πουθενά αλλού παρά μόνο δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι που δεν ισχύει ..αυτό λοιπόν με το τζέλ πρέπει να σταματήσει εδώ .δεν υπήρχε ποτέ τζελ και δεν παίζει τέτοια περίπτωση .υπάρχει και το ενδεχόμενο οτι κάνεις λάθος πώς να το κάνουμε δηλαδή.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.258
Πόντοι
7.095
Δεν βλέπω να ξανάρχεται η Στεφανία προς τα μέρη μας
Αν δεν τη συμφέρει ας μην έρθει.
Αν δεν περνάει καλά ας μην ερθει.
Αν δεν της φερομαστε καλά ας μην έρθει.
Κι αυτή μεγάλο παιδί είναι και ξέρει τι να κάνει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.427
Πόντοι
3.786
Δέχομαι στωικά οτιδήποτε σχετίζεται με ενημέρωση ή κριτική και όχι εμπάθεια. είδες ότι δεν σε διορθώνω ούτε επεμβαίνω πουθενά αλλού παρά μόνο δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι που δεν ισχύει ..αυτό λοιπόν με το τζέλ πρέπει να σταματήσει εδώ .δεν υπήρχε ποτέ τζελ και δεν παίζει τέτοια περίπτωση .υπάρχει και το ενδεχόμενο οτι κάνεις λάθος πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Δεκτόν.Mea culpa.Ας το σταματήσουμε εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom