You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
6αρι με το ΖΟΡΙ φιλε μου,σωμα εχει μια χαρα-φατσα ομως ....δεν θελω να πω ! Εγω την φατσα πληρωνω για σεξ οχι το σωμα-σωμα εχουν και οι γκει-δεν σημαινει κατι αυτο.Μάλλον θα μιλάς για άλλη Βίκυ εσύ, μιλάμε ότι είναι ένα σίγουρο 8αρι για την συγκεκριμένη. Και στον αγώνα και σε ομορφιά είναι πολύ δυνατή, πεντακάθαρη και με πολύ καλό σοσιαλ.
Συμφωνώ απολύτως με τον @John_282.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προπο ειναι το λιγοτερο---με τον λιγουρη τον Μητσο πανε καζινο και τρωνε τα ζεστα λεφτα σας- αστο !Relief τίποτα, μόνο η Νικόλ γυροφερνει αλλά και στην κορόιδα ψάχνει.
Μακρυά από την τρελή την άλλη την ιδιοκτήτρια
Εθεάθη δίπλα στο προπο να παίζει Κίνο μήπως κερδίσει 50 ευρώ
Μακρυά από τη γελοία καμπια
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
αμα μυρισουν χρημα κανουν τα παντα ολες και ολοι εκει μεσα....Πάνε παρακάτω αδερφέ.....Δεν κάνουν τπτ...υπάρχουν άλλα.. Διάβασε στις πίσω σελιδες
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Δεν είσαι εσύ στις φωτό ...όρθια είσαι και έχεις πιασίματα αν ήσουν εσύ με αυτή τη στάση του σώματος στις φωτό θα φαινόντουσανΝαιιι περιοχή νέα παραλία
Και για τους φανατικούς foot lovers
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
καλη ειναι η Βικυ γενικα με την σαβουρα που κυκλοφορει στη θεσσαλονικη αλλα επιμενω προσωπο με το ΖΟΡΙ 6 !!!Η Βίκυ πάντως ρε παιδιά πολυ μέτρια.Αν και πλήρωσα μια φορά για να την γαμησω αν ήξερα πως ήταν δεν θα έδινα τα λεφτά.
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Προς τιμήν της πάντως στο βαιμπερ έχει φωτό με πρόσωπο οπότε έχεις μια εικόνα τι θα αντικρίσεις πας υποψιασμένοςκαλη ειναι η Βικυ γενικα με την σαβουρα που κυκλοφορει στη θεσσαλονικη αλλα επιμενω προσωπο με το ΖΟΡΙ 6 !!!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Ναι αν τα βρεις με την φατσα της πιστευω αξιζει τα χρηματα της απολυτα-απλα εγω εχω αλλα γουστα .Προς τιμήν της πάντως στο βαιμπερ έχει φωτό με πρόσωπο οπότε έχεις μια εικόνα τι θα αντικρίσεις πας υποψιασμένος
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Οκ φίλος @model49, κάνοντας χιούμορ θεωρώ ότι το nick σου σε αντιπροσωπεύει στην αναζήτηση κοριτσιών μοντέλων. Αλλά το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό, έχω μιλήσει με αρκετούς συναθλητές του νήματος, 6 και μάλιστα με το ζόρι ειλικρινά δεν εδωσε κανένας. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά η πλειοψηφία πάντα νικάει. Δεν θα προχωρήσω σε άλλη φιλική αντιπαράθεση για την Βίκυ μην θεωρηθει προμοταρισμα.6αρι με το ΖΟΡΙ φιλε μου,σωμα εχει μια χαρα-φατσα ομως ....δεν θελω να πω ! Εγω την φατσα πληρωνω για σεξ οχι το σωμα-σωμα εχουν και οι γκει-δεν σημαινει κατι αυτο.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
φιλε δεν το λεω με κακια ηρεμησε-απλα δεν μου κανει το προσωπο της-μπορει να κανει τα αλλα καλα ΔΕΝ ξερω. Εχω γενικα περιεργα γουστα δεν ψαχνω μοντελα ΟΧΙ !Οκ φίλος @model49, κάνοντας χιούμορ θεωρώ ότι το nick σου σε αντιπροσωπεύει στην αναζήτηση κοριτσιών μοντέλων. Αλλά το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό, έχω μιλήσει με αρκετούς συναθλητές του νήματος, 6 και μάλιστα με το ζόρι ειλικρινά δεν εδωσε κανένας. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά η πλειοψηφία πάντα νικάει. Δεν θα προχωρήσω σε άλλη φιλική αντιπαράθεση για την Βίκυ μην θεωρηθει προμοταρισμα.
Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 361
Εγώ πάντως φοτο στο βαιμπερ δε βλέπω..Προς τιμήν της πάντως στο βαιμπερ έχει φωτό με πρόσωπο οπότε έχεις μια εικόνα τι θα αντικρίσεις πας υποψιασμένος
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Μπορεί να την αλλαξε πάντως είχε φωτό με την φάτσα τηςΕγώ πάντως φοτο στο βαιμπερ δε βλέπω..
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Παρεξήγηση εγώ μιλώ για βυκι -στεφανιαΕγώ πάντως φοτο στο βαιμπερ δε βλέπω..
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
μπορει να ειναι και 4 αλλα ΔΕΝ μας αρεσειΠάντως 6 με το ζόρι πρέπει να είναι το μέγεθος τους..
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
Τέλος εποχής για του λουξουρι
α
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Και πολύ άντεξε!!!Τέλος εποχής για του λουξουρια
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
το είπες τ μαργαριτάρι σ..Δεν είσαι εσύ στις φωτό ...όρθια είσαι και έχεις πιασίματα αν ήσουν εσύ με αυτή τη στάση του σώματος στις φωτό θα φαινόντουσαν
τόσα ξέρεις τόσα λες.
Εγώ είμαι κι όμως προς απογοήτευσή σου που κάνεις λάθος εδώ και πολλά χρόνια έχω αδυνατίσει
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Βάλε φωτό με την φάτσα σου να με κάνεις να το βουλώσω τότε .... εξάλλου την δείχνεις στο βαιμπερ ...ο οποιοσδήποτε πληκτρολογήσει το νούμερο μπορεί να την δειτο είπες τ μαργαριτάρι σ..
τόσα ξέρεις τόσα λες.
Εγώ είμαι κι όμως προς απογοήτευσή σου που κάνεις λάθος εδώ και πολλά χρόνια έχω αδυνατίσει