Επίσκεψη μετά από καιρό στο "στέκι" του Μιχάλη (Zesi Spa) το οποίο μεταφέρθηκε σε νέο χώρο από την Αγίων Πάντων πάνω στη Μοναστηρίου. Συνεννόηση στο τηλέφωνο με μία Λίνα, που την έβλεπα πρώτη φορά. Άλλωστε, όπως γνωρίζουν όλοι, τα κορίτσια "αλλάζουν" σαν τα πουκάμισα. Φθάνω έξω από τη πόρτα, μου ανοίγει η κοπέλα που μου συστήθηκε ως Λίνα. Όταν τη πρωτοείδα, μου άφησε καλές εντυπώσεις. Είναι μία ψηλή γυναίκα, ξανθιά με μακρύ σχετικά ίσιο μαλλί, 1.74 το ύψος της, το ντύσιμό της ήταν οκ (φούστα λίγο πάνω από το γόνατο, γόβες και μία μπλούζα από πάνω). Πλήρωσα 80 Ευρώ για 45 λεπτά, αλλά η συνάντηση κράτησε λίγο λιγότερο. Πήρα το φουλ πρόγραμμα (μασάζ+σεξ) αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Η κοπέλα, έκανε μπάνιο και ήρθε στο δωμάτιο, εντελώς γυμνή, δε φορούσε ούτε τις γόβες της. Στην ερώτησή μου, γιατί δε φόρεσε έστω τις γόβες, μου απάντησε ότι τα τακούνια "ακούγονται" στον όροφο και δε θέλω να δίνω στόχο. Η κατάσταση αυτή ήταν λίγο "ντεκαβλέ" για μένα, γιατί ο ήχος από τα τακούνια με καυλώνει ιδιαίτερα και με "φτιάχνει". Εμ πα΄σει περιπτώσει, ξαπλώνω στο κρεβάτι, βγάζει τη πετσέτα της και βλέπω αρκετή χαλάρωση, κάτι σαν ραγάδες ή σημάδια ουλών στη κοιλιά της που ήταν αρκετά αντιαιασθητικά. Κατά τ' άλλα, ο βύζος ήταν αξιόλογος (4άρι νούμερο), ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του, καθότι βυζολάγνος. Το μασάζ, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, λίγο λάδι στα πόδια και στη πλάτη, συνοδεία χαϊδεμάτων. Στο σεξ, τώρα...Δεν με ενθουσίασε, ήταν τόσο όσο...Για αρχή, πίπα ακα καλούτσικη θα τη χαρακτήριζα, χωρίς να με τρελαίνει ιδιαίτερα (ίσως το πιο καλό κομμάτι). Αν τη βαθμολογούσα, με άριστα το 10, θα την έβαζα ένα 6. Μετά, παίχτηκαν τρεις στάσεις, η μία από πάνω, όπου ήταν φιλότιμη και "κοπανήθηκε" αρκετά, ενώ εγώ "έπαιζα" παράλληλα, με τις "μπάλες" της. Δεύτερη στάση, στα 4, όπου εντάξει, ήταν υποφερτά τα πράγματα, αφού άντεχε σε δυνατές κινήσεις και "σπρωξίματα", όμως με τη χρήση gel που έβαλε στο κόλπο της, έφτασα στο σημείο να μη μπορώ να νιώσω το μουνί της. Για το τέλος, στάση στο πλάι, όπου έφτασα στο τέλος και έχυσα. Μία σχετικά μέτρια συνάντηση, που γρήγορα, θα ξεχαστεί παρόλο, που γενικά, σαν εμφάνιση και πρώτη εντύπωση, σκέφτεται κάποιος ότι αξίζει το κόπο. Όμως, περισσότερο εξελίχτηκε σε μία εντελώς διεκπεραιωτική συνάντηση αφού όλο το ραντεβού κράτησε μόλις μισή ώρα.