tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
Μοναστηριου εχει ανοιξει η Μαρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μοναστηρίου που είναι έχεις τηλέφωνο?
Μοναστηριου εχει ανοιξει η Μαρια
Ξεφυγε λιγο η σεριφισσα στο elegance..150 για φουλ μου ειπε τελευταια φορα.
κανει και η φαιη φουλ?Ξεφυγε λιγο η σεριφισσα στο elegance..150 για φουλ μου ειπε τελευταια φορα.
Aπ οτι καταλαβα δεν δινουν φουλ σε ολους..οποτε αν σου ειπαν οχι θαναι οχι για σενα..εχουν φουλ παντως..ξαναρωτα λοιπον.κανει και η φαιη φουλ?
κανω στοματικο με την φαιη αν κανει το λαθος και μου πει ναι τελιωσα αυτο ηταν .Aπ οτι καταλαβα δεν δινουν φουλ σε ολους..οποτε αν σου ειπαν οχι θαναι οχι για σενα..εχουν φουλ παντως..ξαναρωτα λοιπον.
Εννοείς Φένια;κανω στοματικο με την φαιη αν κανει το λαθος και μου πει ναι τελιωσα αυτο ηταν .
ναιΕννοείς Φένια;
Ποια είναι η Μαρία στη Μοναστηρίου; Που βρίσκεται; Είναι μόνη της ή έχει και άλλες κοπέλες; Υπάρχει φουλ πρόγραμμα ή μόνο "φραπές";Μοναστηριου εχει ανοιξει η Μαρια
Από το 2007 στα μπουρ κ δε μην ξέρεις τελευταία ήταν λαδάδικα Αλλά ήταν ακριβή οπότε δε πήγαινα συχνά πολύ πριβεδε δεχόταν νέους έλεγε γιατί ήταν φουλ πελάτεςΠοια είναι η Μαρία στη Μοναστηρίου; Που βρίσκεται; Είναι μόνη της ή έχει και άλλες κοπέλες; Υπάρχει φουλ πρόγραμμα ή μόνο "φραπές";
Θα συμφωνήσω απολυτα για τη Νικόλ!!!!Για άγριο ξέσκισμα είναι η Νικόλ από το Relief αλλά δυστηχως παντρεμενη αρνείται γενικά
...Μόνο η κουτοπόνηρη το με τιουμ η Μαρία
Prive ειναιΠοια είναι η Μαρία στη Μοναστηρίου; Που βρίσκεται; Είναι μόνη της ή έχει και άλλες κοπέλες; Υπάρχει φουλ πρόγραμμα ή μόνο "φραπές";
Και πως θα μάθουμε πως θα επικοινωνήσουμε μαζί της;;;Prive ειναι
Παιδια το relief massage στην καλαμαρια ξερει κανενας τι φαση ειναι;;
Εγω απαντησα σε εναν παλιο οτι απλα υπαρχει η Μαρια..πιθανως μονο αν εχεις γνωστο που παει θα σου δωσει τηλ για να μπεις.Και πως θα μάθουμε πως θα επικοινωνήσουμε μαζί της;;;
Το αντιστρες έχει μείνει στάσιμο εδώ κ 1/2 χρόνια κ δε βλέπω τον Στέλιο να πολύ ασχολείταιΚαλησπερα παιδες. Μετα απο χρονια αποχης λεω να περασω μια βολτα να θυμηθω παλιες καλες εποχες αυριο..
Καμια προταση για κατι καλο?
Το antistress εχει καποια αξιολογη κοπελα?
Ποιο κοβειςςςς;Καλησπέρα. Βλέπω τις τελευταίες μια δυο μέρες να γράφετε με αφορμή το σχόλιο ενός συναδέλφου από εδώ μέσα για τις μη επιτρεπόμενες περιοχές μιας λαδοκορης. Εγώ θεωρώ πως όταν πάμε στους εν λόγω χώρους και διαλέγουμε να μπούμε με μια κοπέλα να υπάρχει και ένας σεβασμός απέναντι της. Όπως θα θέλαμε να μας σέβεται αυτή. Κατά δεύτερον με το 30 + 20 είναι η χειρομαλάξη. Αν αφήνει η κάθε κοπέλα τους 5-6-7 την ημέρα που πάνε και από αυτούς μπορεί οι μισοί να είναι βρώμικοι,μπορεί να είναι τελείως άξεστοι, μπορεί το οτιδήποτε να κολλήσει το οτιδήποτε. Μην ξεχνάτε ότι μετά μπορεί να είναι κάποιος από εσάς ή και ακόμα και εγώ και να κολλήσουμε και εμεις οι υπόλοιποι κάτι. Ναι ξέρω πως υπάρχει πάντα ο κίνδυνος στο οτιδήποτε. Εάν αφήνει σε λέει πως θέλει +20 ή +30 όπως γίνεται από όλες στο κρυσταλ. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αν θέλει κάποιος από εμάς κάτι παραπάνω πχ πίπα μπορεί να πάει στο golden, στο elegans όπου σίγουρα αφήνουν και χέρι στην ευαίσθητη περιοχή πιο εύκολα. Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τιμή. Το ότι κάνουν οι κοπέλες αυτήν την δουλειά δεν σημαίνει πάντα ότι τρελαίνονται κιόλας. Ακόμα και το φουλ υπάρχει στο golden και κάτι ακούγεται για το elegans από κάποιους συναδέλφους. Μπορεί κάποιος να πει είναι η καυλα της στιγμής. Αν δεις ότι δεν θέλει ή δεν επιτρέπει απλά το κόβεις.
Κόβεις το μασατζιδικο αν σπαστείς πολύ ή την κοπέλα. Και πας εκεί που ξες ότι θα σε δώσουν το κάτι έξτρα. Για να περνάς καλά. Εγώ πχ δεν πατάω άλλο στο κρυσταλ. Σπάστηκα με μια από εκεί μέσα και μέχρι να φύγει δεν θα πατήσω. Αλλά σιγά μην φύγει. Καριέρα κάνειΠοιο κοβειςςςς;