Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
το golden spa στην όλγας άλλαξε όνομα; δεν το βρίσκω στο instagram.

έφερε τίποτα αξιόλογο;

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
392
Πόντοι
21

Συνημμένα

• ED855F1B-1D68-406A-9406-FEAEBCDB0907.png
    ED855F1B-1D68-406A-9406-FEAEBCDB0907.png
    546,2 KB · Εμφανίσεις: 58

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Επαγγελματική μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (72838-7) FreeList.gr
Η Μαρία δεν αξίζει, βρωμάει ολόκληρη, γυρνάει με μια παλιοφορνα και μπάνιο δεν κάνει
Το πολύ εκτόνωση κάνει με 30 ευρώ, πίπα μέτρια με 50 αν δεχτεί όμως
Κατά τα άλλα είμαι μια κοπριά που όλη την ώρα στα ζαλίζει για την άρνηση του 55αρη συντρόφου της ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ γιατί δεν τη γουστάρει...

Lexlex1616

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα.
Προσφατη επισκεψη στο crystal τελη Νοεμβρη και απλα θα ηθελα να πω την κακη εμπειρια που ειχα με Ρουμπινι.
Η κοπελα απλα βαριεται και δεν της αρεσει αυτο που κανει και φαινεται και στο λεει επισης.
Με το ζορι καυλωσα και μου τον επαιξε και εχυσα.
Κοτσανες να πεταει ολη την ωρα ,κακιστο social και ντεμεκ ηχους καυλας και μορφασμους.
Παιδια μακρια ,ειμαι πελατης του μαγαζιου και εχω παει πανω απο 20 φορες.
1000 φορες Νεφελη,Τοκιο,Μπελλα.
Καμια διαφημιση ,απλα προειδοποιηση .
Προσοχη συναγωνιστες ,τουλαχιστον οταν δινουμε το 50ρικο να το τιμανε οι λαδοκορες.
Μην ξεχναμε πως με 60 ευρω Αθηνα εχουμε μασαζ και γαμησι και πιπα και ολα στα 30' ,προγραμματα που παιρνω συνεχως εφοσον ειμαι Αθηνα συχνα.
Να περνατε καλα

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα.
Προσφατη επισκεψη στο crystal τελη Νοεμβρη και απλα θα ηθελα να πω την κακη εμπειρια που ειχα με Ρουμπινι.
Η κοπελα απλα βαριεται και δεν της αρεσει αυτο που κανει και φαινεται και στο λεει επισης.
Κοτσανες να πεταει ολη την ωρα ,κακιστο social και ντεμεκ ηχους καυλας και μορφασμους.
Προσοχη συναγωνιστες ,τουλαχιστον οταν δινουμε το 50ρικο να το τιμανε οι λαδοκορες.
Μην ξεχναμε πως με 60 ευρω Αθηνα εχουμε μασαζ και γαμησι και πιπα και ολα στα 30' ,προγραμματα που παιρνω συνεχως εφοσον ειμαι Αθηνα συχνα.
Να περνατε καλα
Το έχω αναφέρει κ εγώ. Η χειρότερη εμπειρία στο συγκεκριμένο μαγαζί.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Καλησπερα στην ομαδα.
Να περνατε καλα
+1 ρε φίλε.... ακριβώς το ίδιο...

με ξενέρωσε σε σημείο εκνευρισμού

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Καλησπερα στην ομαδα.
Θα τον φυσανε καλυτερα οι αλλες..

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Επίσκεψη crystal,
ίριδα ότι έχει υπόθει ήδη είναι ακριβές μια πολύ καλή μαλάκια κάνει το κορίτσι.

Giakoumis1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Για μένα το τελευταίο διάστημα το luxury του Ευόσμου προσφέρει τις πιο καλές υπηρεσίες. Οι λαδοκορες ευχάριστες στο δωμάτιο, επικοινωνιακες και αρκετά δυναμικές στο 2ο μέρος. Από βδομάδα λογικά θα κάνω επίσκεψη προς τη μοναστηρίου στο αλλο κατάστημα που έχουν. Έχει κ κάποιες που δεν τις έχω πετύχει στου ευοσμου οπότε μια δοκιμή χρειάζεται

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Για μένα το τελευταίο διάστημα το luxury του Ευόσμου προσφέρει τις πιο καλές υπηρεσίες. Οι λαδοκορες ευχάριστες στο δωμάτιο, επικοινωνιακες και αρκετά δυναμικές στο 2ο μέρος. Από βδομάδα λογικά θα κάνω επίσκεψη προς τη μοναστηρίου στο αλλο κατάστημα που έχουν. Έχει κ κάποιες που δεν τις έχω πετύχει στου ευοσμου οπότε μια δοκιμή χρειάζεται
2ο μερος τι? Πιπα η γαμησι?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Stef68

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Τίποτα σε κάτι οίκον έχουμε θέλω μια να έρθει στον χώρο μου

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εσύ τώρα έκανες λογαριασμό το Σάββατο...
Με 11 μηνύματα ...Έχεις το θράσος να έρθεις να μας πεις για το Λουξουρι του Ευόσμου..
Να μας πεις για ένα λαδομαγαζο που 9/10 το κράζουν για κακές υπηρεσίες και κακή συμπεριφορά...
Να μας πεις ότι προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και από ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ....
Ρε μεγάλε τράβα γα@@σου ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σε έβαλε να μας πεις την συγκεκριμένη παπάρια... πάντως όταν το κάνετε μην καρφώνεστε τόσο πολύ!
Επίσης όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά που δέχθηκαμε εγώ και άλλα μέλη από τις λαδοκορες του συγκεκριμένου λαδομαγαζου δεν θα ξεχαστεί...
Να μείνει σαν στίγμα και να μάθουν ότι εμείς πληρώνουμε και θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που αφήνουμε !
Ο καθένας στο bou ας κάνει την κριτική του και ας μας πει αν λέω κάτι λάθος !
Υ.Γ. ευχαριστώ όσους θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
430
Πόντοι
21
Εσύ τώρα έκανες λογαριασμό το Σάββατο...
Με 11 μηνύματα ...Έχεις το θράσος να έρθεις να μας πεις για το Λουξουρι του Ευόσμου..
Να μας πεις για ένα λαδομαγαζο που 9/10 το κράζουν για κακές υπηρεσίες και κακή συμπεριφορά...
Να μας πεις ότι προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και από ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ....
Ρε μεγάλε τράβα γα@@σου ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σε έβαλε να μας πεις την συγκεκριμένη παπάρια... πάντως όταν το κάνετε μην καρφώνεστε τόσο πολύ!
Επίσης όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά που δέχθηκαμε εγώ και άλλα μέλη από τις λαδοκορες του συγκεκριμένου λαδομαγαζου δεν θα ξεχαστεί...
Να μείνει σαν στίγμα και να μάθουν ότι εμείς πληρώνουμε και θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που αφήνουμε !
Ο καθένας στο bou ας κάνει την κριτική του και ας μας πει αν λέω κάτι λάθος !
Υ.Γ. ευχαριστώ όσους θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν
Συμφωνώ και προσυπογράφω τα λεγόμενά σου. Πάντα όμως ο στόχος τέτοιων κριτικών είναι όσοι δεν είναι γνώστες του χώρου και νομίζουν οτι τα κορίτσια τους παίζουν το πουλάκι γιατί τους γουστάρουν. Όχι αγαπητοί μας τον παίζουν γιατί πέφτει το μαρουλάκι. Κατεβάζει το βρακάκι όχι γιατί καύλωσε (υπάρχουν εξαιρέσεις πάντα) αλλά γιατί θα πάρει εξτραδάκι. Η συμπεριφορά και η ευγένεια όμως είναι κάτι που προαπαιτείτε και απο τις δύο πλευρές. Στην ηλικία μου δεν σπαταλάω πλέον τον χρόνο μου σε συμπεριφορές που δεν μου αρμόζουν.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Φιλαράκια καλησπέρα, λόγω μη διάθεσης ώρας δεν έχω προλάβει να διαβάσω εάν έχει γραφτεί του για damesmasaz, και είμαι καθοδόν, έκλεισα με κριστυ, υπάρχει κάποια ενημέρωση μήπως? Ευχαριστώ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Φιλαράκια καλησπέρα, λόγω μη διάθεσης ώρας δεν έχω προλάβει να διαβάσω εάν έχει γραφτεί του για damesmasaz, και είμαι καθοδόν, έκλεισα με κριστυ, υπάρχει κάποια ενημέρωση μήπως? Ευχαριστώ.
Αργησα να το δω δυστυχώς
Ξεπετα σε όλο της το μεγαλείο το μαγαζί της κυρίας μεταξά
Κοινώς dames

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Αργησα να το δω δυστυχώς
Ξεπετα σε όλο της το μεγαλείο το μαγαζί της κυρίας μεταξά
Κοινώς dames
Πήγα τελικά , να ενημερώσω ότι δεν ήταν κριστη αλλά η Σάσα , 50 πατημένα ( δήλωνε 45). Λευκορωσσιδα. Το ραντεβού 21:45, κανονικά όλα στην ώρα τους, μου πρότεινε κρεββάτι μασάζ, αλλά δεν ήμουνα για αεροπλανικα οπότε πήγαμε σε καναπέ που ανοίγει,μπανάκι, τίμιο γαμησι πίπα ακα, τελείωμα μέσα στο στόμα. Θα το χαρακτηριζα ένα καλουτσικο ραντεβού των 100€, δεν με άφησε στεναχωρημένο, είχε και με 60€ για μισή ώρα αλλά δεν προλαβαίνεις να χαρείς λίγο. Η Σασα έδωσε πόνο χωρίς μα και μου, φωνουλες ωραίες. Πιθανώς λόγω περασμένης ώρας και δίχως νέα άμεσα ραντεβού να γλύτωσα την ξεπετα φίλος. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom