Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Προ ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Τυπε καλό το τυρακι αλλά φαίνετε η φάκα...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Προ ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσααα:P
Εχω κανει 4 5 φορες μαζι της..ιδανικο στα γονατα να προσπαθει να τον παρει λαρυγγι και να πνιγεται:cheesy:
Δεν κανει φουλ γαμωτο..

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσααα:P
Εχω κανει 4 5 φορες μαζι της..ιδανικο στα γονατα να προσπαθει να τον παρει λαρυγγι και να πνιγεται:cheesy:
Δεν κανει φουλ γαμωτο..
Έτσι ακριβώς!! Μιλάμε την ίδια γλώσσα ✌

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Δεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!
Τι να δω ρε τυπε που το γκαβλακι που λες γρατζουναει πιο πολύ από τον σκύλο μου lol
Oταν πας να την πιάσεις τραβιέται και είναι μη και μη :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Τι να δω ρε τυπε που το γκαβλακι που λες γρατζουναει πιο πολύ από τον σκύλο μου lol
Oταν πας να την πιάσεις τραβιέται και είναι μη και μη :cheesy:
Σωστό αυτό ναι.. τραβιέται η πουτανιτσα!!

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Η βικτωρια ουτε μασαζ ξερει να κανει ουτε να τον πιασει ξερει ουτε να παιρνει πιπα ξερει…

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Παιδια..ολα αυτα για τις μασαζοκορες (προτιμησεις-γουστα-look) ειναι υποκειμενικα και οτι εχει ο καθενας στη φαντασιωση του,εγω παω με μια και περναω καλα..αλλος με την ιδια οχι..αυτο ισχυει σε ολα τα προγραμματα που κανουν αυτα τα ιδρυματα..

Αυτο που εχω σταματησει εγω προσωπικα να κανω ειναι να δινω 70 ευρω για να μου φυσανε την πουτσα...προτιμω να μπουκωσω το αματουρι του golden ή οποιοδηποτε αλλο που "δεν ξερει" να τσιμπουκωνετε και να το δωσω 70 ευρω..το αλλο πια ειναι κοροιδια.

Τελευταία τροποποίηση:

ROGERMOORE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
464
Πόντοι
290
Σημερινή επίσκεψη στο luxury μοναστηριου...τηλεφωνικο ραντεβού με την Εύα διότι έχει ξαναπροτιμηθει στο παρελθόν με επιτυχία!! Δυνατό καβλακι με ωραίο κορμάκι, κωλαρα κ στητο μικρο βυζακι...1ο μέρος μασαζάκι χαλαρό με καβλωτικες κινήσεις κ προστυχολογα....στο 2ο μέρος γύρισμα ανάσκελα με φτυσιματα της πουτσας κ πολύ καβλωτικες κινήσεις με δυνατό χυσιμο στο τέλος.....ντουζάκι κ κατόπιν συνεννόησης στο ενδιάμεσο, είσοδος στη συνεχεια(αν κ μου προτάθηκε duo)της Νάταλι...ωραίο μελαχρινό καβλακι, λεπτο σωματακι με ωραίες βυζαρες!! Δυνατή είσοδος με χαιδεματα της πουτσας κ προστυχολογα...άμεση ανόρθωση, φτυσιματα κ καβλιαρικες κινήσεις κ προστυχες ματιές.πολυ σεξουαλικο κ ικανοποιητικό 1ο μέρος κ ακολούθησε χαλαρό μασαζάκι..
Στόχος την επόμενη φορά duo με τις παραπάνω κοπέλες...

Helper200

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Λοιπών λάτρης του massage πέρασα από Crystal και με τηλεφώνημα τελευταίας στιγμής κανονίστηκε συνέδρια με την Ίριδα . Καταφθάνω και στο σαλονάκι μια κοπέλα νέα δεν κράτησα όνομα ούτε την είχα ξανά δει , έρχεται η Ίριδα με πάει στο δωματιο ξέρει και αυτή γιατί πάμε εκεί ξέρουμε και εμείς (τώρα μιλαμε για κάποιον που έχει ξανά πάει στο μαγαζί αυτό !) να σημειωθεί πρώτη φορά μαζί της . Με το που μπαίνουμε στο δωματιο με το καλησπέρα χάιδεμα στο επίμαχο σημείο καθώς και όταν ξανά μπέικε για να ξεκινήσει η συνέδρια πέταξε τα ρούχα και έμεινε με το κορδόνι ! Ξεκινήσαμε με massage το καλύτερο και ποιο δυνατό που με έχουν κάνει δείχνει ότι θέλει να ευχαρίστηση , κάλυψε όλα τα σημεία του σώματος με πολύ καλές μαλάξεις . Κατά την διάρκεια αυτή καλό social είναι πιστεύω και στο χέρι του καθενός ποσό καλά θα πάει αυτό . 2° μέρος μες στην γκαυλα πριν με γυρίσει ξάπλωσε πάνω μου έτριβε την βυδαρες της στην πλάτη μου και με γκαυλολογα και βογκητά με ετοίμαζε για μετά , όταν γύρισα ισπανικό μπόλικα φτυσίματα και δυνατό φραπέ όταν της ζητήθηκε έξταδακι δεν το αρνήθηκε αλλά κάποια μέρα που δεν θα είχε περίοδο δήλωσε . Θα έλεγα σαν εμπειρία 8.5/10 και όλα μέσα στων χρόνο ούτε να σε γυρίσει νωρίς και να θέλει να σε διώξει . Καθώς έφευγα έπεσα πάνω στην Μπελά ο επομένως στόχος θα έλεγα !

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Παιδιά σόρρυ μια μικρή παρατήρηση/άποψη. Τόσο καιρό δεν έχω πάει σε κάποιο μασατζιδικο επειδή βλέπω μόνο αρνητικές κριτικές και γενικά ένα πολύ κακο και αγενές κλίμα στα καταστήματα.
Γι'αυτό το λόγο και είχα πάει στη Στεφανία όπως κι ενημέρωσα αναλυτικά, λόγω των καλών κριτικών στη συμπεριφορά και το σεβασμό προς το αντίτιμο που καταβάλλουμε.
Στο θέμα λοιπόν, ξαφνικά εδώ και κάποιες μέρες διαβάζω διθυραμβικές κριτικές από διάφορα καταστήματα για διάφορες κοπέλες.
Μπορεί κάποιος παλιότερος και πιο έμπειρος να ενημερώσει αν οι κριτικές ισχύουν γιατί σε εμένα τουλάχιστον φαίνονται λιγάκι χειραγωγημενες και πραγματικά απ' τη μαλάκια τη δικιά μου να χαλάσω λεφτά δε με πειράζει αλλά να χαλάσω λεφτά από μαλακίες άλλων με πειράζει και πολύ...
Έχουν όντως αναβαθμιστεί τόσο πολύ τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες η προσπαθούν να αναβαθμίσουν το μάρκετινγκ?
Τόσο καιρό διαβάζω για βρεγμένες πετσέτες, επιθετικές συμπεριφορές, ελλιπής εικοσαλεπτες συναντήσεις και πολλά άλλα και ξαφνικά γίναμε επίπεδο champions League...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Λοιπών λάτρης του massage πέρασα από Crystal και με τηλεφώνημα τελευταίας στιγμής κανονίστηκε συνέδρια με την Ίριδα . Καταφθάνω και στο σαλονάκι μια κοπέλα νέα δεν κράτησα όνομα ούτε την είχα ξανά δει , έρχεται η Ίριδα με πάει στο δωματιο ξέρει και αυτή γιατί πάμε εκεί ξέρουμε και εμείς (τώρα μιλαμε για κάποιον που έχει ξανά πάει στο μαγαζί αυτό !) να σημειωθεί πρώτη φορά μαζί της . Με το που μπαίνουμε στο δωματιο με το καλησπέρα χάιδεμα στο επίμαχο σημείο καθώς και όταν ξανά μπέικε για να ξεκινήσει η συνέδρια πέταξε τα ρούχα και έμεινε με το κορδόνι ! Ξεκινήσαμε με massage το καλύτερο και ποιο δυνατό που με έχουν κάνει δείχνει ότι θέλει να ευχαρίστηση , κάλυψε όλα τα σημεία του σώματος με πολύ καλές μαλάξεις . Κατά την διάρκεια αυτή καλό social είναι πιστεύω και στο χέρι του καθενός ποσό καλά θα πάει αυτό . 2° μέρος μες στην γκαυλα πριν με γυρίσει ξάπλωσε πάνω μου έτριβε την βυδαρες της στην πλάτη μου και με γκαυλολογα και βογκητά με ετοίμαζε για μετά , όταν γύρισα ισπανικό μπόλικα φτυσίματα και δυνατό φραπέ όταν της ζητήθηκε έξταδακι δεν το αρνήθηκε αλλά κάποια μέρα που δεν θα είχε περίοδο δήλωσε . Θα έλεγα σαν εμπειρία 8.5/10 και όλα μέσα στων χρόνο ούτε να σε γυρίσει νωρίς και να θέλει να σε διώξει . Καθώς έφευγα έπεσα πάνω στην Μπελά ο επομένως στόχος θα έλεγα !

Τύπε να ξέρεις τα μασαζοκόριτσα είναι ειδική κατηγορία και έχουν 27-28 μέρες περίοδο τον μήνα.
Τις μέρες που δεν έχουν περίοδο έχουν ρεπό

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Τύπε να ξέρεις τα μασαζοκόριτσα είναι ειδική κατηγορία και έχουν 27-28 μέρες περίοδο τον μήνα.
Τις μέρες που δεν έχουν περίοδο έχουν ρεπό
Αδελφέ πολύ εύστοχη η αναφορά σου :grin::grin:. Να πω και εγώ που έχω κάποιες καλές σχέσεις με δύο κοπέλες ( όχι σαν αγαπουλης) ότι κάνουν ακριβώς ότι εντολές έχουν ειδάλλως ο πέλεκυς είναι πολύ βαρύς

Nikos00@

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
732
Πόντοι
81
Καλησπέρα.Υπαρχει κανένα μαγαζί που να κάνουν όλο το πακέτο εννοώ και μασάζ και σεξ Δεν έχω πάει ποτέ γενικότερα σε μασατζιδικο και δεν γνωρίζω .

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Παιδιά σόρρυ μια μικρή παρατήρηση/άποψη. Τόσο καιρό δεν έχω πάει σε κάποιο μασατζιδικο επειδή βλέπω μόνο αρνητικές κριτικές και γενικά ένα πολύ κακο και αγενές κλίμα στα καταστήματα.
Γι'αυτό το λόγο και είχα πάει στη Στεφανία όπως κι ενημέρωσα αναλυτικά, λόγω των καλών κριτικών στη συμπεριφορά και το σεβασμό προς το αντίτιμο που καταβάλλουμε.
Στο θέμα λοιπόν, ξαφνικά εδώ και κάποιες μέρες διαβάζω διθυραμβικές κριτικές από διάφορα καταστήματα για διάφορες κοπέλες.
Μπορεί κάποιος παλιότερος και πιο έμπειρος να ενημερώσει αν οι κριτικές ισχύουν γιατί σε εμένα τουλάχιστον φαίνονται λιγάκι χειραγωγημενες και πραγματικά απ' τη μαλάκια τη δικιά μου να χαλάσω λεφτά δε με πειράζει αλλά να χαλάσω λεφτά από μαλακίες άλλων με πειράζει και πολύ...
Έχουν όντως αναβαθμιστεί τόσο πολύ τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες η προσπαθούν να αναβαθμίσουν το μάρκετινγκ?
Τόσο καιρό διαβάζω για βρεγμένες πετσέτες, επιθετικές συμπεριφορές, ελλιπής εικοσαλεπτες συναντήσεις και πολλά άλλα και ξαφνικά γίναμε επίπεδο champions League...
Φίλε μου και μόνο από αυτά που διαβάζεις εδώ καταλαβαίνεις το πόσοι περνάνε από αυτά τα μασατζίδικα. Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Προσωπικά, καλύπτομαι και πηγαίνω στο crystal εδώ και αρκετό καιρό. Η εμπειρία με τα περισσότερα από τα κορίτσια είναι καλή φτάνει να ξέρεις τι να περιμένεις και πόσα θα πληρώσεις. Όπως τα λένε οι συναγωνιστές είναι. Μπέλλα, Ίριδα, Νεφέλη, Τόκιο πάρα πολύ καλές, Προφανώς και άλλες όπως η Ρουμπίνη και η Άρτεμις, που εγώ δεν έχω δοκιμάσει. Πηγαίνεις και κρίνεις κι αν δε σου αρέσει δεν ξανά πηγαίνεις.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Συνέδρια προς δυο ημερών με την Bella στο κρυσταλ! Ότι καλύτερο υπάρχει ! Βυζαρες τέλειες … κωλαρα από άλλο πλανήτη ! Χυσιμο στο κωλαρακι της !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom