Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Kαλησπερα στην ομαδα.
περασμα απο Κρυσταλ ... Τιμηθηκε η Ιριδα και η Νεφελαρα ...
Αξιολογα και τα δυο , οπως πολυ σωστα γραφουν ολοι ..
Θελω να δοκιμασω την Ρουμπινι (ή καπως ετσι ) ...
Δεν ξερω αν θα ανταποκριθει στις προσδοκιες μου , δειχνει πολυ καυλόφατσα και κατω απο τα (πολλα) ρουχα το στηθος εδειχνε να ασφυκτια ...
Καλα το ειδα ? εχει δοκιμασει κανεις ?

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
109
Πόντοι
0
Kαλησπερα στην ομαδα.
περασμα απο Κρυσταλ ... Τιμηθηκε η Ιριδα και η Νεφελαρα ...
Αξιολογα και τα δυο , οπως πολυ σωστα γραφουν ολοι ..
Θελω να δοκιμασω την Ρουμπινι (ή καπως ετσι ) ...
Δεν ξερω αν θα ανταποκριθει στις προσδοκιες μου , δειχνει πολυ καυλόφατσα και κατω απο τα (πολλα) ρουχα το στηθος εδειχνε να ασφυκτια ...
Καλα το ειδα ? εχει δοκιμασει κανεις ?
Το στήθος απλά δεν υπάρχει,τέλειο μεγάλο φυσικό αλλά είναι λίγο των έξτρα,αν και μουναρα.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα τις προάλλες με Κασσάνδρα από το krystal. Είχα ακούσει καλά σχόλια εδώ μέσα και είπα να την δοκιμάσω, αν και πάω πάντα με safe επιλογή , Νεφέλη, Αρτέμης,Ίριδα κλπ.
Μέτριο πρόσωπο, μικρό βυζάκι , ωραίο κωλαρακι. Βέβαια την συνεδρία μου δεν την ολοκλήρωσα , καθώς μου είπε στα πρώτα 5 λεπτά ότι έχει περίοδο, αν και έμεινε με το στρινγκ, οπότε την είπα και γω ευχαριστώ πολύ, άφησα 30€ και έφυγα σαν κύριος χωρίς πολλά πολλά.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πέρασμα τις προάλλες με Κασσάνδρα από το krystal. Είχα ακούσει καλά σχόλια εδώ μέσα και είπα να την δοκιμάσω, αν και πάω πάντα με safe επιλογή , Νεφέλη, Αρτέμης,Ίριδα κλπ.
Μέτριο πρόσωπο, μικρό βυζάκι , ωραίο κωλαρακι. Βέβαια την συνεδρία μου δεν την ολοκλήρωσα , καθώς μου είπε στα πρώτα 5 λεπτά ότι έχει περίοδο, αν και έμεινε με το στρινγκ, οπότε την είπα και γω ευχαριστώ πολύ, άφησα 30€ και έφυγα σαν κύριος χωρίς πολλά πολλά.
Έτσι θέλει...έχεις περίοδο;
ΚΆΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΩΡΗ ΜΠΑΛΟΤΣΑ
ΜΠΕΛΛΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά με την Μπελλα-Νατασα δεν πρόκειται να περάσω ποτε. Εάν τώρα στο μαγαζί της Τζούλιας βγάζει τα ρούχα τζάμπα και με μένει με το βρακι. Σημαίνει ότι τόσα χρόνια που ήθελε 20€ για να τα βγάλει και να της πιάσεις τα βυζια ήταν καργιολα ολκής. Μάλιστα τότε είχε 7 λεπτά μασάζ και 15 λεπτά εκτόνωσης.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
394
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά με την Μπελλα-Νατασα δεν πρόκειται να περάσω ποτε. Εάν τώρα στο μαγαζί της Τζούλιας βγάζει τα ρούχα τζάμπα και με μένει με το βρακι. Σημαίνει ότι τόσα χρόνια που ήθελε 20€ για να τα βγάλει και να της πιάσεις τα βυζια ήταν καργιολα ολκής. Μάλιστα τότε είχε 7 λεπτά μασάζ και 15 λεπτά εκτόνωσης.
Αρχηγέ μου ποιο είναι το μαγαζί Τζούλιας; Η Μπέλλα αποχώρησα το crystal;

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Αρχηγέ μου ποιο είναι το μαγαζί Τζούλιας; Η Μπέλλα αποχώρησα το crystal;
Το μαγαζί της Τζούλιας είναι το Κρυσταλ όπου είναι η Μπελλα-Νατασα. Παλιοτερα ήταν και έγινε γνωστή από 2017 μέχρι και πριν από μερικούς μήνες στο Βενους στην Καραμανλή όπου ήταν του Αρσενη

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
394
Πόντοι
21
Το μαγαζί της Τζούλιας είναι το Κρυσταλ όπου είναι η Μπελλα-Νατασα. Παλιοτερα ήταν και έγινε γνωστή από 2017 μέχρι και πριν από μερικούς μήνες στο Βενους στην Καραμανλή όπου ήταν του Αρσενη
Κοίτα εγώ που πέρασα με την Bella ζήτησε κανονικά εξτραδάκι για να το βγάλει έχει καιρό βέβαια όμως

Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
207
Πόντοι
20
  • Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
394
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Πέρασμα προ οληγων ημερών με την Μαρία από το freelist(με τον 50αρη έρωτα που έχει) ξεκίνησε με μασαζ χαλαρό όχι χάιδεμα. Επιμέρους έβαζε από μόνη της δύναμη και ρωτούσε αν με πονάει. Μασαζ στο μισάωρο και κάτι και πέρασμα στο δεύτερο μέρος ξεκινώντας με ένα μικρό μασαζ στο ένα πόδι και στην εκτόνωση. Καλή μεν σίγουρα πολύ διαφορετική όμως. Δεν ξέρω αν θα την προτιμούσα πάλι. 45€ όλα μαζί
Καλημέρα . Έχεις την καλοσύνη να ανεβάσεις την αγγελία ; Μια Μαρία με 20€ βλέπω η οποία λέει απογευματινά ραντεβού . Αυτή είναι ; Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom