Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου για την Κορίνα.
Ευκολη συννενοηση και συντονισμό. Σκαώ στο διαμέρισμα της. Πρώτη εντύπωση, πολύ μέτρια, μεγάλη σε ηλικία και ψιλοπαρακμή!!! Λέω να κάτσω να δώ τι θα εντύπωση θα έχω στο τέλος. Είπε και κάποια κοπλιμέντα αρχικά για να με κερδίσει. Μετά στην διαδικασία μου έκανε συνέχεια υποδειξεις για το πώς θα κάνω ντους, πως θα σκουπιστώ, πως να ξαπλώσω. Εγώ ακολουθούσα περισσότερο απο περιέργεια για να δώ τι θα βγεί!! Αφού μου έκανε ενα μέτριο μασάζ κολακευοντας συνέχεια το σώμα μου (με επρηξε!!!!) Μου λέει να γυρίσω.
Κατεβάζει την μπλουζα, ανεβάζει την φούστα και ξεκινάει το στοματικό. Εγώ μπορούσα να χουφτώσω ότι ήθελα και όσο ήθελα, αν και με δυσκολευε η φούστα που ηταν στην μέση της.
Να σας καταθέσω ότι απο θείες έχω φάει γαμήσι που παραμιλούσα μετά. Με τόσο μεγάλη θεία όμως πρωτη φορά βρισκόμουν! Συνεχίζω την αφήγηση, στοματικό αυτή γυμνόστηθη και εγώ ξαπλωτός. Την κάνω την πρόταση να μου κάτσει, απορρίπτει την πρόταση με την υπόσχεση ότι θα ''ολοκληρώσουμε'' την επόμενη φορά. Βαρίομουν να ξαναπάω και την ξανακάνω την πρόταση να μου κάτσει. Την απορρίπτει ξανα!!! Τέλος εχυσα στα βυζιά της τα οποία τα χειριζόταν καλά!!! Σκουπίζεται και αρχίζει να με χαιδευει τα αρχίδια και να προσπαθεί να με δακτυλιάσει ρωτόντας με για το τι θα κάνουμε την επόμενη φορά. Εκανε και κανα δύο προσπάθειες που με χαιδευε να με φιλήσει αλλά δεν μου εκανε κέφι!!! Στη συνέχεια ξανα υποδείξεις για το πώς θα κάνω μπανιο, θα σκουπιστώ, θα φορέσω τις παντόφλες κτλ (ξανα πρήξιμο).
Συνοψίζοντας φευγοντας είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Αν κάποια μέρα θέλω παρακμή και να διώξω τα χοντρά, θα ξαναπάω για βρόμικο γαμήσι, αλλά δεν θα την πρότεινα αλλού.
Κόστος 50,00€