Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Το πιθανόν γιατί το έβαλες στο κρατάει τηλέφωνα. Είναι 1000% σίγουρο ότι κρατάει.Αδερφέ τα ειπες όλα όπως είναι.Έχω καιρό να πάω τουλάχιστον χρόνο ίσως και παραπάνω.Να προσθέσω ότι εμένα και τις 3 φορές έλεγε συνέχεια αχ τι κορμί έχεις πουλάκι μου την επόμενη φορά θα σε χαρώ μέσα στην κρεβατοκάμαρα.Ε μάντεψε κάθε επόμενη φορά μου το πήγαινε στην επόμενη ως που μετά την Τρίτη φορά δεν την ξαναπατησα.Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι κάθε φορά με ξετρακιαζε με την δικαιολογία ότι το έχει κόψει το τσιγάρο αλλά τα δικά μου είναι τα αγαπημένα της και έπαιρνε απο δυο τρία την τελευταία φορά μπορεί και παραπάνω.Την τελευταία φορά θυμάμαι πέραν απο τον ότι δεν πήγαμε μέσα με ξενέρωσαν πολυ τρία πράγματα.Πρώτον είχε τρίχες γύρω απο τις θηλές που με αηδίασαν.Δεύτερον οτι απο το σπιτι και πηγαίνοντας προς το μπάνιο είχε μια άλλη πόρτα που αυτή μπαινόβγαινε και Ακουγόταν κάτι σαν μικρο παιδί η μικρά παιδιά ,πιθανόν εγγόνια η δεν ξέρω που άλλου να πάει ο νους μου.Γενικά μέσα στο σπιτι -αχούρι ειχα προσέξει κάτι παιχνίδια και δυο ζευγάρια παιδικά Παπουτσια στην πόρτα.Όταν την ρώτησα αν ήμαστε μόνοι είπε και καλά ναι και ότι αφήνει μια τηλεόραση μέσα ανοιχτή για να μην ακουγόμαστε και την σχολιάζουν στην οικοδομή αλλά δεν την πίστεψα ποτέ.Όλο αυτό δεν μ άφησε να χαλαρώσω όσο έπρεπε και τέλος όταν έβαλα χέρι στο μουνι μου ήρθε μια μυρωδιά και το παράτησα.Όλα αυτά με έκαναν να την βάλω στην blacklist.Επίσης να σημειώσω ότι πιθανόν κρατάει τηλέφωνα γιατί με είχε πάρει μια φορά μετά απο μήνες να μου πει ότι δουλεύει παλι και αν θέλω να περάσω κι επειδή δεν ειχα τον αριθμό της αποθηκευμένο λέω ποια είστε και λέει εκανα λάθος!Μοκις κλείσαμε το γκουγκλάρα και κατάλαβα ότι ήταν η κυρία.Αυτά απο εμένα κάποια πράγματα τα έχω ξαναγράψει και πριν καιρό αλλά μιας που το έφερε η κουβέντα είπα να κάνω μια υπενθύμιση!Α και τέλος κάτι ακόμα περίεργο ήταν ότι την ρωτήσω φορά που έκλεισα ραντεβού μαζί της μου είχε δώσει λάθος νούμερο και όταν έφτασα εκεί και πήρα τηλ μου λέει έλα δυο νούμερα παρακάτω.Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί το έκανε.