vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Στο dames πήγαινε ενίοτεΤι εννοείς φίλε ;
Στο dames πήγαινε ενίοτεΤι εννοείς φίλε ;
Ναι αυτή λέω αρχηγε μου, αλλα επιμενω στο χαρακτηρισμό μου περι ξινιλας.Μαλλον την βικτωρια λες μια μικρη που ειναι απο αρχες καλοκαιριου..2 φορες την εχω παρει προγραμμα 80 στοματικο..τσιμπουκωνεται καλα και κανει 69.
Σαφως ολα υποκειμενικα ειναι..αλλος παει γαμαει τη θεια στην ολγας..εγω ουτε ξινιλα εφαγα ουτε ασχημα περασα..Ναι αυτή λέω αρχηγε μου, αλλα επιμενω στο χαρακτηρισμό μου περι ξινιλας.
Οσον αφορά την εμφάνιση σαφως είναι υποκειμενικό, αλλα μηδεν καμπυλες και φατσα αστα να πανε ειναι ρεαλιστικό.
Για το 69 , αφου δεν φοβαστε να γλυφετε εκει που έχυσε ο αλλος πριν, ουδεν σχόλιο!
Ευχάριστη; Μίλησε καθολου;Πριν απο λιγο επισκεψη massagio με αννυ. Μπορω να πω οτι μετα την τελευταια φορα που δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος ηταν το καλυτερο ραντεβου που εχω κανει στο ιδρυμα. πολυ ευχαριστη μεσα στο δωματιο. καλο μασαζ για τα δεδομενα του χωρου και αρκετα καλο δευτερο μερος θα ξανα προτιμηθει αν συνεχισει ετσι
Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.Golden έχει κάτι καλό για φουλ-κάρφωμα?
Ξέρει κάποιος, όμορφα και αληθινά....
Κανένα από τα δύο δεν κάνει?΄Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.
Και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πάρει όχι στο χώρο του Golden αλλά στο χώρο της Μαρίνας που είναι στην Κηφισιά.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.
https://instagram.com/goldenspa_gr?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Εχει καποιες ψωτο αδερφε
Όπα και το μπασκετικό!!!! Στο πνεύμα των ημερών είμαστε.Ευχάριστη; Μίλησε καθολου;
Αρκετά καλό β μέρος; Γύρισε καθόλου να την δεις ή σε έπαιζε πλάτη όπως ο Φασούλας τον Τσατσενκο;
Κι ξμως δεν εκανε τιποτα απο αυτα και εμενα παραξενο μου φανηκε αλλα ειχε αρκετα ερωτικο β μερος. Γιαυτο θα ξαναδοκιμασω να δω αν ετυχεΕυχάριστη; Μίλησε καθολου;
Αρκετά καλό β μέρος; Γύρισε καθόλου να την δεις ή σε έπαιζε πλάτη όπως ο Φασούλας τον Τσατσενκο;
Δεν είπα κάτι διαφορετικό αγαπητέ, skinny με χαλιά φάτσα με ξινισμενη έκφραση.Σαφως ολα υποκειμενικα ειναι..αλλος παει γαμαει τη θεια στην ολγας..εγω ουτε ξινιλα εφαγα ουτε ασχημα περασα..
Αν δεν σου κανει αυτο το μουνι ναι..οκ..τα γουστα μας διαφερουν κατα πολυ και ειναι δεκτον!
Καλά εκεί στο μασαζιο διαγωνισμό φαγητού κάνουν; Αν εξαιρέσεις την Ανυ που είναι στα όρια της ασιτίας, όλες οι άλλες από 80 κιλά και πάνω είναι. Που είναι τα μουνάκια της Μαγκης και του παλιού Άκουα ρε γμτ;Πριν απο λιγο επισκεψη massagio με αννυ. Μπορω να πω οτι μετα την τελευταια φορα που δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος ηταν το καλυτερο ραντεβου που εχω κανει στο ιδρυμα. πολυ ευχαριστη μεσα στο δωματιο. καλο μασαζ για τα δεδομενα του χωρου και αρκετα καλο δευτερο μερος θα ξανα προτιμηθει αν συνεχισει ετσι
Ακομα αυτο το χαλι εχει στο μασαζιο?Καλα δεν μπορουν μια κοπελα που να ειναι λιγο εμφανιση?Δεν μιλαμε να ειναι μουναρος αλλα να βλεπετε....απορο πως δουλευουν ακομα..Καλά εκεί στο μασαζιο διαγωνισμό φαγητού κάνουν; Αν εξαιρέσεις την Ανυ που είναι στα όρια της ασιτίας, όλες οι άλλες από 80 κιλά και πάνω είναι. Που είναι τα μουνάκια της Μαγκης και του παλιού Άκουα ρε γμτ;
Πολύ χαλι φίλε σου λεωΑκομα αυτο το χαλι εχει στο μασαζιο?Καλα δεν μπορουν μια κοπελα που να ειναι λιγο εμφανιση?Δεν μιλαμε να ειναι μουναρος αλλα να βλεπετε....απορο πως δουλευουν ακομα..
Καλησπέρα! Ο χώρος της Μαρίνας στην Κηφισιά, ποιος είναι? Υπάρχει κάποια αγγελία?Απο αυτές που έχει μόνο 2 κάνουν φουλ.Μια Άννα Βουλγάρα που δουλεύει καθημερινά εκτός Σ/Κ.
Και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά την έχω πάρει όχι στο χώρο του Golden αλλά στο χώρο της Μαρίνας που είναι στην Κηφισιά.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.
Από μασατζιο ποια αξίζει στον αγώνα ...ασχέτως εμφάνισηςΠολύ χαλι φίλε σου λεω