Ερώτησις από αρχάριο στο σπορ. Τι είναι το φουλ πρόγραμμα ; Τι σου κάνει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝαιΤο luxury είναι στον ευοσμο?
50+ ποια είναι αδερφέ γιατί μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά?Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολ
Ζακλήν Ισπανίδα και μιλάει μόνο Ισπανικά. Λίγα κιλάκια παραπάνω φαίνεται στην κοιλιά. Στο μασάζ, χάιδεμα και στερήται γνώσης. Κάνανε βέβαια πολύ καλό ντουέτο με την Αντελίνα.Δώρα έχω δοκιμάσει, οκ ήταν.....η Ζακλιν και Λινα? Λεπτομέρειες?
Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας ξέρετε κανένα μασατζιδικο (για μασάζ όχι έξτρα) με 15-20 ευρώ το μόνο που θέλω είναι να κάνει μασάζ κοπέλα όχι κανας μαμτραχαλας πήγαινα στο relax με 15-20 αλλά μάλλον έκλεισε.
Τα χουμε πει 100000 φορές στο κρυσταλ δεν παιζουν κλαρίναΌσον αφορά τι , Crystal Ίριδα η Ολίβια κάνει κλαρίνο?
Με το κατάλληλο αντίτιμο όλα γίνονται..Και δε λέω μέσα στο Crystal αλλα το βράδυ....μετά...Τα χουμε πει 100000 φορές στο κρυσταλ δεν παιζουν κλαρίνα
Κάποτε με εκραζες και δημόσια και στο τσατ γιατί έγραψα ότι γίνονται διαφορά με κοπέλες από το κρυσταλ χωρίς να δώσω ονόματα... Με είπες ψεύτη, μογγολακι (έπειτα) και άλλα πολλά... Κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα, μιλάς χωρίς να λες λεπτομέρειες τι και πως... Εγώ δε θα σε κράξω ούτε θα σε πω ψεύτη... Θα πω μόνο ότι καλό το παραμύθι σου αλλά χωρίς δράκο   Με το κατάλληλο αντίτιμο όλα γίνονται..Και δε λέω μέσα στο Crystal αλλα το βράδυ....μετά...
παντου παιζει ΦΑΣΗ αλλα ΕΚΤΟΣ !!! Δεν μπορω να πω περισσοτερα παιδια αλλα ορματεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤα χουμε πει 100000 φορές στο κρυσταλ δεν παιζουν κλαρίνα
Στις 10 ερωτήσεις καίγεσαι παίχτη ήδη έχεις 7 ερωτήσεις στα 7 ποστΈχει πάει κανένας με την Τόκιο ; Αν ναι αξίζει ;
Από ποτε απαγορεύεται να κάνουμε ερωτήσεις; Άλλωστε για να λύνουμε απορίες και να ενημερωνόμαστε είναι εδώΣτις 10 ερωτήσεις καίγεσαι παίχτη ήδη έχεις 7 ερωτήσεις στα 7 ποστ
Ηδη σου έχουμε απάντηση σε όλες Αλλά δεν είδα καμία ενημέρωσή να κάνειςΑπό ποτε απαγορεύεται να κάνουμε ερωτήσεις; Άλλωστε για να λύνουμε απορίες και να ενημερωνόμαστε είναι εδώ
Εγώ θα σου πω, "μόνο φραπέ".Μόνο φραπές παίζει η πάει και παρακάτω ;
Δοκίμασε μασσατζιο, ήμουν ευχαριστημένος από το μασάζ ..Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας ξέρετε κανένα μασατζιδικο (για μασάζ όχι έξτρα) με 15-20 ευρώ το μόνο που θέλω είναι να κάνει μασάζ κοπέλα όχι κανας μαμτραχαλας πήγαινα στο relax με 15-20 αλλά μάλλον έκλεισε
Ναι, αλλά έχει και στη ΜοναστηρίουΤο luxury είναι στον ευοσμο?