KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Εγώ τα γαμω τα κοριτσάκια και τα δίνω από 70-120€ όλα μαζί! Αν την ψήσεις και γουστάρει θα σου κάτσει, έχω πηδήξει πολλά μέσα στα μασατζιδικα τα 10 χρόνια που πάω! Ποτέ δεν έχω πει και ούτε πρόκειται να πω όνομα σε κανένα, ούτε στις ίδιες ότι πηδώ άλλες.. αλλιώς θα το έχανα το παιχνίδι! Σήμερα πάλι ένα το πηδουσα τα 30’ από τα 50’ της συνέδριας, βέβαια την προηγούμενη μας συνάντηση με τσιμπουκωσε και της το ειπα πως θέλω να την πηδήξω και θα τις δώσω παραπάνω δώρο και δέχτηκε όποτε πήγα με καποτα στην τσέπη σήμερα! Δεν με νοιάζει αν με πιστεύει κανεις και δεν θα πω τίποτα σε κανένα απλά να ξέρετε ότι όλα γίνονται αν γουστάρει το κορίτσι με κανα 100€ εγώ τα χαλαλιζω από την βίζιτα - άλλος όχι, καυλα είναι αυτή.. όπως θέλει ο καθένας την ορίζει! Επίσης βρίσκω και έξω να πηδώ αλλά θέλουν βόλτες και τέτοια και είμαι παντρεμένος . Μια χαρά να ναι τα κοριτσια αυτά που βρίσκουμε και πηδάμε χωρίς υποχρεώσεις.. 100-120€ είναι και λίγα παίδες! Τέλος αν πάει και πηδάει ο καθένας τότε για μένα χάνει την καυλα του, δεν εννοώ να πηδάω μόνο εγώ αλλά όχι όλοι, να γουστάρει να γαμιεται το κορίτσι.. το μικρό σήμερα που το έτριβα την κλειτορίδα ενώ το πήδαγα όρθια από πίσω είχε γίνει μούσκεμα.. πιο πολύ από μένα έχυσε.. έτσι αξίζει κατ έμε! Βαράτε μύστες .. προτείνεται δώρα.. και οποία κάτσει, αφού έτσι κι αλλιώς η μαλακια με 50€ είναι σίγουρη, γιατί να μη βάλεις κάτι ακόμη για κάτι ακόμη αν γουστάρει καλώς αν όχι πάλι καλώς! Άντε καιρό είχα να μιλήσω και ειπα πολλά μαζεμένα!