Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Μιας και είμαι καινουργιος στον χώρο, ποια άλλα μασατζιδικα έχετε να μου προτείνετε και ποιες κοπέλες....
Κλονε με ποια μπετονιέρα πηγές;

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Τελικά του Σάκη είναι η της Εβίτας π είχε πει κάποιος ότι πήγε
Είχε κάτι π να αξίζει η μπα
Ήταν ο Σάκης εκεί , από την Βίκυ και την Μόνικα που είχε εκεί, καμία δεν άξιζε.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Μιας και είμαι καινουργιος στον χώρο, ποια άλλα μασατζιδικα έχετε να μου προτείνετε και ποιες κοπέλες....
Όταν λες επιτρέπει διάφορα ?

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Τι είπες τώρα ρε φίλε; Πωωωωωωωωωωω

Με γύρισες χρόνια πισω πολλά . Τρελό cougar, όντως δεν γαμιοτανε , αλλά η πίπα για σεμινάριο, και πάντα στο κρεβάτι με εκείνες τις άσπρες γόβες βγαλμένες από τσόντα της Teresa Orlovski . Εγώ είχα κάνει το εξης deal (βεβαια τότε ειμουν ελεύθερος με τα φράγκα όλα να πηγαίνουν στα γούστα ):

Ειχε εκείνη την χρονική περίοδο στο μαγαζί μια Βίκυ, που γούσταρε πολύ να κάνει rimming. Εκλεινα λοιπόν ραντεβού και με τις δυο μαζί , η Στεφανία στην πίπα και η Βίκυ στο rimming . Ενοιωθα σαν τον Rocco σε ταινία , χαχαχαχαχαχα. Ο Νίκος κάθε φορά που με έβλεπε , έκαναν δολάρια τα μάτια του σαν τα καρτούν , γιατί ειμουν ένα σίγουρο 200αρικο.

Τι θυμήθηκα ρε φίλε…… Ωραίες εποχές , και ώρα τους καλή όπου και να είναι τώρα
Πίστεψέ με, ακόμα τη θυμάμαι, τη άτιμη! Καλά να είναι, όπου και να βρίσκεται! Η πίπα της, δε υπήρχε, ήταν "όνειρο"! Σεμιναριακού τύπου! Γενικά, ήταν ωραία παρουσία που πάντα, περνούσα υπέροχα μαζί της και ας μην έκανε σεξ...

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Πίστεψέ με, ακόμα τη θυμάμαι, τη άτιμη! Καλά να είναι, όπου και να βρίσκεται! Η πίπα της, δε υπήρχε, ήταν "όνειρο"! Σεμιναριακού τύπου! Γενικά, ήταν ωραία παρουσία που πάντα, περνούσα υπέροχα μαζί της και ας μην έκανε σεξ...
Ήταν αυτο που λένε , αν πετύχει η πίπα τύφλα να χει το γαμησι. Χχαχαχαχα. Πάντως ήταν εποχές που ο Νικόλας έφερνε καλά κομμάτια . Τώρα , δραμα η κατάσταση . Πλέον η Θεσσαλονίκη έχει ελάχιστες επιλογές

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Αν και έχω καιρό να επισκεφτώ κάποιον χώρο ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάτι σε μασαζ με εκτόνωση σε σπίτι. Γιατί από ότι διαβάζω πι χώροι δεν αξίζουν ακόμα

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Αξιζεε, η μπετονιερα που λες.....

Αξιζεε, η μπετονιερα που λες.....
Ναι αλλά ποια μπετονιέρα ήταν δεν μας ειπες... Τι επεζε μέσα στο μασαζ πάρε το Scania και αντε στο καλό?
Επεσε πείνα και κάνετε νεα προφίλ?

Dionisos181

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα!εχει κανεις τηλεφωνο ή αγγελια της Κορινας απο Βασ.Ολγας?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Ήταν αυτο που λένε , αν πετύχει η πίπα τύφλα να χει το γαμησι. Χχαχαχαχα. Πάντως ήταν εποχές που ο Νικόλας έφερνε καλά κομμάτια . Τώρα , δραμα η κατάσταση . Πλέον η Θεσσαλονίκη έχει ελάχιστες επιλογές
Μία μεγάλη και πικρή αλήθεια είναι αυτό. Η Θεσσαλονίκη, δυστυχώς, δεν ε΄χει καθόλου καλές επιλογές στα μασαζτζίδικα όσον αφορά το σεξ! Μόνο κοροιδία, εκμετάλλευση και οικονομικό "ξεζούμισμα" του πελάτη. Η σύγκριση με τα "ελαιοτριβεία" της Αθήνας με κάνει να μελαγχολώ παραπάνω!

Dimass

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Παίζει φραπές στο animus συναγωνιστές ;

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα ελαιολατρεις!
Επίσκεψη στο Σοφούλη σπα, έφαγα πετσέτα, όπως αναμενόταν, όμως μου είπανε ότι το έχει ο ίδιος που έχει και το prive spa δίπλα στο one salonica και ότι παίζει φραπέ και στα δύο. Ισχύει;;;; Ή χαζά μου είπαν;

Johnνης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Κύριοι γνωρίζει κάποιος από εσάς τίποτα για το golden spa? Δηλαδή πρόγραμμα, τιμές, φραπέ και γενικά εάν αξίζει?

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Καλησπέρα μάγκες. Είδα στο ινστα του λουξουρι ότι έχει μια Ζαγκλιν και μια Σαντρα. Είναι νέες ή χάνω κάτι που μπορεί να θυμάται κάποιος συνάδελφος;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Καλησπέρα ελαιολατρεις!
Επίσκεψη στο Σοφούλη σπα, έφαγα πετσέτα, όπως αναμενόταν, όμως μου είπανε ότι το έχει ο ίδιος που έχει και το prive spa δίπλα στο one salonica και ότι παίζει φραπέ και στα δύο. Ισχύει;;;; Ή χαζά μου είπαν;
καλησπερα-με ποια κοπελα εκανες στη Σοφουλη ; ; Εγω πηγα 1 φορα και εκανα με μια χοντρουλα -ξεχασα ονομα αλλα δεν εφαγα πετσετα αλλα και ουτε ηπια φραπε.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Καλησπέρα ελαιολατρεις!
Prive spa δεν έχει τίποτα. Ωραίες πισινούλες να πας με τη φίλη σου και μασαζακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom