Το κρυσταλ σίγουρα! Αρκεί να το κανονίσεις με ραντεβού!Επίσης, ποια μαγαζιά λειτουργούν και μετά τις 20:00-21:00?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Την πρώην Κατερίνα Βένους, είχα περάσει 2-3 φορές μαζί της και ήταν ότι πιο ξενερωτο ραντεβού είχα κάνει! Ποτε ξανά, ότι και να λέτε!Ποιον ανταγωνισμο ρε φιλε στη βανα. Οι περισσότερες ειναι σαν τον χαικαλη με μαλλια. Εχουμε χασει προσθηκη;
Για την εμυ πρωην κατερινα βενους που λεει ο φιλος οσο ηταν βενους ηταν μη μου απτου. Τωρα που παχυνε και πηγε βανα και δε βλεπετε αρχισε να γίνεται πιο δεκτικη η αληθεια. Αλλα ειναι μη ελκυστική πλεον. Στη βανα ηταν σρκετα δυνατο.
Μάλλον δε λέμε γι' αυτήΤην πρώην Κατερίνα Βένους, είχα περάσει 2-3 φορές μαζί της και ήταν ότι πιο ξενερωτο ραντεβού είχα κάνει! Ποτε ξανά, ότι και να λέτε!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλημερα σε όλους. Φένια/Φαίδρα; Είναι ακόμα στο μαγαζί που ανέφερε ένας φίλος αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες; Θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες, έστω και σε pm. Ακόμα και από την ίδια την Φένια. Ευχαριστώ
καλημερα,και εγω.Καλημερα σε όλους. Φένια/Φαίδρα; Είναι ακόμα στο μαγαζί που ανέφερε ένας φίλος αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες; Θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες, έστω και σε pm. Ακόμα και από την ίδια την Φένια. Ευχαριστώ
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Φένια γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα......Καλημερα σε όλους. Φένια/Φαίδρα; Είναι ακόμα στο μαγαζί που ανέφερε ένας φίλος αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες; Θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες, έστω και σε pm. Ακόμα και από την ίδια την Φένια. Ευχαριστώ
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
"σε ευχαριστω-εσυ δουλευεις στο ιδρυμα ;"στα εφαγε χοντρα βρε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχασα το ερωτημα φιλε-για πες μου ξανα
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ -I AM THE BOSS"σε ευχαριστω-εσυ δουλευεις στο ιδρυμα ;"
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Ax θα σκάσω.... Δικόσου ήταν το ερώτημα (προς εμένα).ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ -I AM THE BOSS
Για να βγάλεις άκρη ξεκίνα πάλι από το post No 59284 και διάβαζε προσεκτικά .
Και όπου δεις με μικρά κόκκινα γράμματα "Κάνε κλικ για ολόκληρη προβολή", κάντο....
άντε.....μπερδέψαμε τα μπούτια μας
Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε καμία να έρχεται στο σπίτι; Όχι απαραίτητα με happy ending. Συγνώμη για το off topic
Ntarntal0ver
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Η Ξενια έρχοταν σπιτι, με φουλ προγραμμα....Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε καμία να έρχεται στο σπίτι; Όχι απαραίτητα με happy ending. Συγνώμη για το off topic
-ΞΕΝΙΑ-
Προσφέρω αισθησιακό μασάζ και μασάζ με ερωτική επαφή .. κατόπιν ραντεβού έρχεσαι στον χώρο μου! -- Βασικη προϋπόθεση ευγένεια και καθαριότητα -- Τηλ : 6945301892
kanesex.com
Jackal372613
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλή ? Αξίζει ? Για πείτε περισσότερες λεπτομερείς ρε παιδιά όπως η τοποθεσία κέντρο ? Υπηρεσίες καλές ? Τιμή περίπου ?Η Ξενια έρχοταν σπιτι, με φουλ προγραμμα....
-ΞΕΝΙΑ-
Προσφέρω αισθησιακό μασάζ και μασάζ με ερωτική επαφή .. κατόπιν ραντεβού έρχεσαι στον χώρο μου! -- Βασικη προϋπόθεση ευγένεια και καθαριότητα -- Τηλ : 6945301892kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
αν οι φωτογραφίες ειναι αληθινές μιλάμε για πολύ μου΄νάραΗ Ξενια έρχοταν σπιτι, με φουλ προγραμμα....
-ΞΕΝΙΑ-
Προσφέρω αισθησιακό μασάζ και μασάζ με ερωτική επαφή .. κατόπιν ραντεβού έρχεσαι στον χώρο μου! -- Βασικη προϋπόθεση ευγένεια και καθαριότητα -- Τηλ : 6945301892kanesex.com
Δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν. Αν ρωτήσουν πες ο ψηλός ο Γιώργος που έχει λίγα κιλά παραπάνω. αλλά δεν θα ρωτήσουν. Μοναστηρίου.αυτό με τη σύσταση αν πω ψευτικο άτομο δεν θα ρωτήσουν συγκεκριμένα ποιον εννοώ;λέω να μην πω κάτι τέτοιο χωρίς να παω ψαρωμενος φυσικά
επισης εννοεις μοναστηρίου ή πυλαία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστω για τις απαντησεις
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα χθες από Βάνα με Δομνα το απογευματάκι ! Πολυ καλές υπηρεσίες ! Είναι γκαυλιαρα και δείχνει ενδιαφέρον στην φάση ! Καλη περίπτωση κωλαρας !
Jackal372613
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ για δώσε λίγο τα φώτα σου που είναι σε το μέρος ? Υπηρεσίες και αυτά μόνο φραπέ ? Επίσης από τιμές ?Πέρασμα χθες από Βάνα με Δομνα το απογευματάκι ! Πολυ καλές υπηρεσίες ! Είναι γκαυλιαρα και δείχνει ενδιαφέρον στην φάση ! Καλη περίπτωση κωλαρας !
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα μάγκες. Την καινούργια στη Μαριάννα την Ήρα την έχει δοκιμάσει κανείς? Ηλικία κοντά στα 40 αδύνατη fit με τατουάζ, στήθος δε μπόρεσα να καταλάβω μέγεθος, και μαλι ξανθό ράστα. Κατά τα άλλα όλες οι γνωστές παρούσες Γιάννα Χαρά Ζωή Εύα Κατερίνα.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Οι φωτογραφίες είναι δίκες της.αν οι φωτογραφίες ειναι αληθινές μιλάμε για πολύ μου΄νάρα