Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Εκείνη την στιγμή ήταν η μόνη διαθέσιμη. Άκουσα ότι μια Κλειώ είναι ικανοποιητική στο δωμάτιο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Ρε φίλε κλαίω με αυτό το «ένιωσα κερδισμένος»
Σώνει και καλά να δικαιολογήσετε τα λεφτά που σας παίρνουν οι απατεώνες

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα πήγα στο crystal αλλά και σε ένα άλλο μασατζιδικο (από τα νορμάλ που κάνουν μόνο μασάζ)
Στο crystal το δωμάτιο ήταν σαν κοτέτσι, η πετσέτα δεν ήταν πλυμένη αλλά απλά στεγνομενη ( είχε λάδια πάνω) και αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές. Το μασάζ ήταν γελοίο ένα χάδι φάση και το δεύτερο κομμάτι ήταν καλό ένας καλός φραπές. Στο άλλο μαγαζί το δωμάτιο πολύ πιο άνετο, 2 καθαρές πετσέτες και το μασάζ πολύ καλό (και 1 ωρα καθαρος χρόνος ) κόστος στο crystal 50 κόστος στο άλλο 20 όνομα δεν λέω μην με πείτε κάτι προμοτορα απλά έχω και εγώ να πω ότι είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται, καλύτερα αυτά τα μαγαζία που κανουν και φραπε να ειχαν και πρόγραμμα 15 λεπτα μόνο το 2ο μερος με ενα 30αρι να πηγινουμε να κανουμε κανονικό μασαζ και μετα εκει για τον χτερεπε
Φιλε για μασαζ σκετο ενδιαφερομαι-σε ποιο ειναι 20 ευρω η ωρα?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Επισκεφθηκα σημερα το μεσημερι το καταστημα Βανα σπα.Ειχα να παω κανα τετραμηνο καθως τελευταια κολησα με το Κρισταλ.Μεγαλη απογοητευση.Νεαρες κοπελες αδιαφορες εμφανησιακα,γεματουλες τελειως αντιερωτικες.Απο τις παλιες που ηξερα μονο η Θεωνη που θα εμπαινε με πελατη αλλα και αυτη παχυνε και δεν μου εκανε κλικ.Απο την απογωητευση μου ουτε ρωτησα τα ονοματα τους.Τελικα περασα με ενα νεαρο κοριτσι 22 ετων ονομα Ευρυδικη.Ηταν το μονο που μου εκανε κλικ αν και φορουσε μακρι φορεμα που τις εκρυβε το ωραιο σωμα.Στα του αγωνα ενα δεκαλεπτο χαιδεμα μπρουμητα μετα γυρισμα και προσπαθεια για να τελειοσω πιο γρηγορα.Ενταξει απο εμφανιση πολυ ωραιο σωμα και προσωπο και τελειωσα αρκετα γρηγορα.Η διαρκεια του ολου πρωγραμματος δεν περασε τα 25 λεπτα.Μου ειπε κιολας οτι ηταν φοιτητρια εδω τελειωσε της σπουδες της και θα γυρνουσε στον τοπο της.Καταλαβα οτι το εκανε καθαρα για οικονομικους λογους και μια που θα σταματουσε δεν την ενδιεφερε και πολυ να ευχαριστησει τον πελατη.Μετανιωσα που πηγα αλλα δεν ειχα και αλλη επιλογη εκτος αν εφευγα πραγμα που δεν θελω να το κανω.Παντος για να μην αδικουμε την κοπελα εμφανησιακα ειναι πολυ ομορφη και αν ειχε ορεξη για δουλεια θα ηταν καλη περιπτωση.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώ
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
582
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Mία Βάσια, Μαρία, κάπου στη Μοναστηρίου, ξέρει κανένας κάτι?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
39
Πόντοι
0
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
39
Πόντοι
0
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα
Οχι δε νομιζω να την λεγανε Αννα και σιγουρα δεν ηταν 50αρα.. καμια 25-30 το πολυ.. θα μου πεις Ονομα δε θυμασαι ρε μυστη; Ε ημουν σε μια φαση να μεινω η να φυγω και δεν επεξεργαστηκα πως μου συστηθηκε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom