You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Ρε φίλε κλαίω με αυτό το «ένιωσα κερδισμένος»Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Σώνει και καλά να δικαιολογήσετε τα λεφτά που σας παίρνουν οι απατεώνες
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Φιλε για μασαζ σκετο ενδιαφερομαι-σε ποιο ειναι 20 ευρω η ωρα?Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα πήγα στο crystal αλλά και σε ένα άλλο μασατζιδικο (από τα νορμάλ που κάνουν μόνο μασάζ)
Στο crystal το δωμάτιο ήταν σαν κοτέτσι, η πετσέτα δεν ήταν πλυμένη αλλά απλά στεγνομενη ( είχε λάδια πάνω) και αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές. Το μασάζ ήταν γελοίο ένα χάδι φάση και το δεύτερο κομμάτι ήταν καλό ένας καλός φραπές. Στο άλλο μαγαζί το δωμάτιο πολύ πιο άνετο, 2 καθαρές πετσέτες και το μασάζ πολύ καλό (και 1 ωρα καθαρος χρόνος ) κόστος στο crystal 50 κόστος στο άλλο 20 όνομα δεν λέω μην με πείτε κάτι προμοτορα απλά έχω και εγώ να πω ότι είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται, καλύτερα αυτά τα μαγαζία που κανουν και φραπε να ειχαν και πρόγραμμα 15 λεπτα μόνο το 2ο μερος με ενα 30αρι να πηγινουμε να κανουμε κανονικό μασαζ και μετα εκει για τον χτερεπε
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Επισκεφθηκα σημερα το μεσημερι το καταστημα Βανα σπα.Ειχα να παω κανα τετραμηνο καθως τελευταια κολησα με το Κρισταλ.Μεγαλη απογοητευση.Νεαρες κοπελες αδιαφορες εμφανησιακα,γεματουλες τελειως αντιερωτικες.Απο τις παλιες που ηξερα μονο η Θεωνη που θα εμπαινε με πελατη αλλα και αυτη παχυνε και δεν μου εκανε κλικ.Απο την απογωητευση μου ουτε ρωτησα τα ονοματα τους.Τελικα περασα με ενα νεαρο κοριτσι 22 ετων ονομα Ευρυδικη.Ηταν το μονο που μου εκανε κλικ αν και φορουσε μακρι φορεμα που τις εκρυβε το ωραιο σωμα.Στα του αγωνα ενα δεκαλεπτο χαιδεμα μπρουμητα μετα γυρισμα και προσπαθεια για να τελειοσω πιο γρηγορα.Ενταξει απο εμφανιση πολυ ωραιο σωμα και προσωπο και τελειωσα αρκετα γρηγορα.Η διαρκεια του ολου πρωγραμματος δεν περασε τα 25 λεπτα.Μου ειπε κιολας οτι ηταν φοιτητρια εδω τελειωσε της σπουδες της και θα γυρνουσε στον τοπο της.Καταλαβα οτι το εκανε καθαρα για οικονομικους λογους και μια που θα σταματουσε δεν την ενδιεφερε και πολυ να ευχαριστησει τον πελατη.Μετανιωσα που πηγα αλλα δεν ειχα και αλλη επιλογη εκτος αν εφευγα πραγμα που δεν θελω να το κανω.Παντος για να μην αδικουμε την κοπελα εμφανησιακα ειναι πολυ ομορφη και αν ειχε ορεξη για δουλεια θα ηταν καλη περιπτωση.
Η πικρή αλήθεια αυτή είναι!Ρε φίλε κλαίω με αυτό το «ένιωσα κερδισμένος»
Σώνει και καλά να δικαιολογήσετε τα λεφτά που σας παίρνουν οι απατεώνες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώΦιλε για μασαζ σκετο ενδιαφερομαι-σε ποιο ειναι 20 ευρω η ωρα?
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώ
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Πανε massage inn k αminus για ωραιο μασαζαγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
animus στην τουμπα ;Πανε massage inn k αminus για ωραιο μασαζ
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Animus Day Spa | Spa Μασάζ Θεσσαλονίκη — Animus Massage
Μασάζ στη Θεσσαλονίκη, στο Animus Day Spa θα βρείτε προσφορές για μασάζ , υδρομασάζ , σάουνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δωροκάρτες animus gift card.
animusmassage.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Relief Massage Center | Thessaloníki
Relief Massage Center, Θεσσαλονίκη. Αρέσει σε 2.095 · 2 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα · 32 ήταν εδώ. Ευεξία, θεραπεία, χαλάρωση. Το Relief Massage Center έχει ως σκοπό να γίνει το μέσο ανακούφισης του π
www.facebook.com
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Η Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.Animus Day Spa | Spa Μασάζ Θεσσαλονίκη — Animus Massage
Μασάζ στη Θεσσαλονίκη, στο Animus Day Spa θα βρείτε προσφορές για μασάζ , υδρομασάζ , σάουνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δωροκάρτες animus gift card.animusmassage.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Relief Massage Center | Thessaloníki
Relief Massage Center, Θεσσαλονίκη. Αρέσει σε 2.095 · 2 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα · 32 ήταν εδώ. Ευεξία, θεραπεία, χαλάρωση. Το Relief Massage Center έχει ως σκοπό να γίνει το μέσο ανακούφισης του πwww.facebook.com
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Δείξε αδιαφορία κ εσύΗ Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ανιμους στα Λαδάδικα..animus στην τουμπα ;
(Σημειωτέον ότι στο ανιμους χρησιμοποιούν πολύ καλό λάδι - αγορασμενο από κει κοντά, από τα Λαδάδικα..)
Τελευταία τροποποίηση:
Melispa φίλε στο κέντρο!αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
στα λαδαδικα πουλανε ποτα και φαγητο !Ανιμους στα Λαδάδικα..
(Σημειωτέον ότι στο ανιμους χρησιμοποιούν πολύ καλό λάδι - αγορασμενο από κει κοντά, από τα Λαδάδικα..)
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταραΠερασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....
Οχι δε νομιζω να την λεγανε Αννα και σιγουρα δεν ηταν 50αρα.. καμια 25-30 το πολυ.. θα μου πεις Ονομα δε θυμασαι ρε μυστη; Ε ημουν σε μια φαση να μεινω η να φυγω και δεν επεξεργαστηκα πως μου συστηθηκε..Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα