Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
και κατι ακομα.. για τα πριβε που λετε πως μπορουμε να μαθουμε καποια πληροφορια εξτρα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
καλησπερα συναγωνιστες. Επειδη ειμαι νεος στο αθλημα περα απο massagio,lyxury,vana,aqua και crystal(που τα διαβασα πιο πανω) υπαρχει κανενα ακομα παρομοιο καταστημα?
Τα γύρισες αυτά?

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασμα σημερα massagio με κεισι. Μου ειπε δεν δουκευει πολλες μερες την εβδομαδα. Σωμα θα εβαζα 7/10 μικρο βυζι αλλα παιδια τρομερος κωλος τον ποιανεις και γουσταρεις με εμενα τουλαχιστον εδειξε να γουσταρει, ρογα ανταποκρισιμη, ωραια δαχτυλα στα χερια τον ποιανει ρε παιδι μου και το ευχαριατιεσαι. Στο προσωπο χανει λιγο αλλα γουστα ειναι αυτα σε καμια περιπτωαη ασχημη. Εγω περασα καλα αμα κατσει καιρο θα εξελιχθει σε καλη επιλογη

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
Περασμα σημερα massagio με κεισι. Μου ειπε δεν δουκευει πολλες μερες την εβδομαδα. Σωμα θα εβαζα 7/10 μικρο βυζι αλλα παιδια τρομερος κωλος τον ποιανεις και γουσταρεις με εμενα τουλαχιστον εδειξε να γουσταρει, ρογα ανταποκρισιμη, ωραια δαχτυλα στα χερια τον ποιανει ρε παιδι μου και το ευχαριατιεσαι. Στο προσωπο χανει λιγο αλλα γουστα ειναι αυτα σε καμια περιπτωαη ασχημη. Εγω περασα καλα αμα κατσει καιρο θα εξελιχθει σε καλη επιλογη
Βυζί ανύπαρκτο θέλεις να πεις μαλλον

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Δε μας έγραψες όμως πως πέρασες με τις κοπέλες
Με συγχωρείτε. Νατάσα ωραίο βυζι,ναζιάρα ξέρει να δουλεύει. Ατζελα δυνατή,αν και θα προτιμούσα να είχε λίγο βυζι και η Αγάπη στην αρχή πολυ μπλα μπλα που λίγο με ζάλισε,αλλά μετά φάνηκε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Με συγχωρείτε. Νατάσα ωραίο βυζι,ναζιάρα ξέρει να δουλεύει. Ατζελα δυνατή,αν και θα προτιμούσα να είχε λίγο βυζι και η Αγάπη στην αρχή πολυ μπλα μπλα που λίγο με ζάλισε,αλλά μετά φάνηκε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει
Για που λε ρε παλουκαρι;; Για να χωμε καλό ρωτημα!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ερωτηση προς τους Kristalομυστες. Στην περιοχη που προτεινετε παρκινγκ για να αποφυγουμε μαχαιρωμα απο τηγανια-βρομα-πακι?

Bolsonarou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
110
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Στο luxury εκτός από χέρι παίζει τίποτα παραπάνω;

Filip073

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
40
Πόντοι
0
Ερωτηση προς τους Kristalομυστες. Στην περιοχη που προτεινετε παρκινγκ για να αποφυγουμε μαχαιρωμα απο τηγανια-βρομα-πακι?
Ακριβώς απέναντι έχει μια αλάνα/πάρκινγκ αλλιώς πάνω στην μοναστηριού . δεν κινδυνεύεις μαν

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
μονο luxury με Αντζελα(πιο παλια Νατασα) και vana με Εμυ
Για συγγνώμη, γιατί εγώ νομίζω (όπως το λες εδώ) ότι ΄Αντζελα είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πιο λαιά ως Νατάσα; Ισύει; Το ρωτάω γιατί σε επόμενο post κάνεις κριτική για Νατάσα και Ξεχωριστά για Άντελα, για ξεμπέρδεψέ με bro

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Παίδες ξέρει κανείς που βρίσκονται οι πρώην του Luxury Νατάσα και Στεφανία; Πείτε γιατί έχω τη γνώμη ότι με αυτές τις αποχωρήσεις έγιε "φτωχότερο" το μαγαζί.

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Για συγγνώμη, γιατί εγώ νομίζω (όπως το λες εδώ) ότι ΄Αντζελα είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πιο λαιά ως Νατάσα; Ισύει; Το ρωτάω γιατί σε επόμενο post κάνεις κριτική για Νατάσα και Ξεχωριστά για Άντελα, για ξεμπέρδεψέ με bro
Εννοούσα τώρα με έκανε η Άντζελα και πιο παλιά που είχα πάει η Νατασα,μια ξανθιά θυμάμαι καρέ μαλλί κάπως με ωραίο βυζι

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
729
Πόντοι
96
μαρια λαδαδικα εχει κανεις το νεο τηλ?

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Αυτή η Ελίνα από μασατζιο βγάζει βυζιά ? Άκουσα για βυζάρες και ενδιαφέρομαι τα μάλα

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Επίσκεψη μσάτζιο, βασικά πήρα πρώτα σε κρίσταλ αλλά δεν βρήκα επιθυμητό ρ/β. Διαθέσιμες Εύα, η εύσωμη κοπέλα σε ρόλο manager, δεν θα περνούσα με τίποτα μέσα μαζί της. Αγάπη, συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά μάλλον αδιάφορη. Άννι, skinny, πιτσιρίκα, επιλέχθηκε. Μασάζ το προσπαθεί, στα πόδια ήταν οκ, στην πλάτη έφυγα πιό πιασμένος απο πριν. Στο 2ο μέρος έδειξε υπομονή και όρεξη, καλύτερη απο ότι περίμενα. Ευγενική και χωρίς μη και όχι. Θετικό πρόσημο αλλά θέλει βέβαια δουλειά ακόμα!

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη στο Κρίσταλ!
Παρούσες νεφέλη,Ναταλία,ίριδα,τοκυο κ αριανα με την οποία περασα κιολας!
Όμορφο κοριτσάκι με μικρό βυζακι κ κωλο πυροβολο!
Πρώτο μέρος ψιλοκαλο αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο με προσπάθεια πίεσης!
Δεύτερο μέρος πολύ Καλο!δε λέει όχι κ μη κ συμμετέχει αρκετα καλά!
Υπάρχει κ μια Αφροδίτη καινουρια η οποία δούλευε κάποια άλλη μέρα που είχα πάρει τηλ κ μου είπαν ότι είναι καινουρια!
Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας να μας ενημερώσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom