mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
και κατι ακομα.. για τα πριβε που λετε πως μπορουμε να μαθουμε καποια πληροφορια εξτρα?
Τα γύρισες αυτά?καλησπερα συναγωνιστες. Επειδη ειμαι νεος στο αθλημα περα απο massagio,lyxury,vana,aqua και crystal(που τα διαβασα πιο πανω) υπαρχει κανενα ακομα παρομοιο καταστημα?
μονο luxury με Αντζελα(πιο παλια Νατασα) και vana με ΕμυΤα γύρισες αυτά?
Βυζί ανύπαρκτο θέλεις να πεις μαλλονΠερασμα σημερα massagio με κεισι. Μου ειπε δεν δουκευει πολλες μερες την εβδομαδα. Σωμα θα εβαζα 7/10 μικρο βυζι αλλα παιδια τρομερος κωλος τον ποιανεις και γουσταρεις με εμενα τουλαχιστον εδειξε να γουσταρει, ρογα ανταποκρισιμη, ωραια δαχτυλα στα χερια τον ποιανει ρε παιδι μου και το ευχαριατιεσαι. Στο προσωπο χανει λιγο αλλα γουστα ειναι αυτα σε καμια περιπτωαη ασχημη. Εγω περασα καλα αμα κατσει καιρο θα εξελιχθει σε καλη επιλογη
Δε μας έγραψες όμως πως πέρασες με τις κοπέλεςμονο luxury με Αντζελα(πιο παλια Νατασα) και vana με Εμυ
Με συγχωρείτε. Νατάσα ωραίο βυζι,ναζιάρα ξέρει να δουλεύει. Ατζελα δυνατή,αν και θα προτιμούσα να είχε λίγο βυζι και η Αγάπη στην αρχή πολυ μπλα μπλα που λίγο με ζάλισε,αλλά μετά φάνηκε ότι μπορεί να ανταπεξέλθειΔε μας έγραψες όμως πως πέρασες με τις κοπέλες
Για που λε ρε παλουκαρι;; Για να χωμε καλό ρωτημα!!Με συγχωρείτε. Νατάσα ωραίο βυζι,ναζιάρα ξέρει να δουλεύει. Ατζελα δυνατή,αν και θα προτιμούσα να είχε λίγο βυζι και η Αγάπη στην αρχή πολυ μπλα μπλα που λίγο με ζάλισε,αλλά μετά φάνηκε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει
Ακριβώς απέναντι έχει μια αλάνα/πάρκινγκ αλλιώς πάνω στην μοναστηριού . δεν κινδυνεύεις μανΕρωτηση προς τους Kristalομυστες. Στην περιοχη που προτεινετε παρκινγκ για να αποφυγουμε μαχαιρωμα απο τηγανια-βρομα-πακι?
Για συγγνώμη, γιατί εγώ νομίζω (όπως το λες εδώ) ότι ΄Αντζελα είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πιο λαιά ως Νατάσα; Ισύει; Το ρωτάω γιατί σε επόμενο post κάνεις κριτική για Νατάσα και Ξεχωριστά για Άντελα, για ξεμπέρδεψέ με broμονο luxury με Αντζελα(πιο παλια Νατασα) και vana με Εμυ
Εννοούσα τώρα με έκανε η Άντζελα και πιο παλιά που είχα πάει η Νατασα,μια ξανθιά θυμάμαι καρέ μαλλί κάπως με ωραίο βυζιΓια συγγνώμη, γιατί εγώ νομίζω (όπως το λες εδώ) ότι ΄Αντζελα είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πιο λαιά ως Νατάσα; Ισύει; Το ρωτάω γιατί σε επόμενο post κάνεις κριτική για Νατάσα και Ξεχωριστά για Άντελα, για ξεμπέρδεψέ με bro
Ευχαριστω μυστηΑκριβώς απέναντι έχει μια αλάνα/πάρκινγκ αλλιώς πάνω στην μοναστηριού . δεν κινδυνεύεις μαν