GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Η Anisia για οποιον ενδιαφερεται ειναι αυτη: Log into Facebook
tha ime apo epomeni pemptiΘεσσαλονικη?
πρωι oxiMpoδεις την πεμπτη πρωι
pilea pio poliΣε ποια περιοχη;
ναι μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι ομως...pilea pio poli
exi apo olla den ipa oti den exiναι μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι ομως...
λες 80 + το δωρο σου
τα 80 τι ειναι δεν ειναι το δωρο σου? μας τα δινεις πισω και παιρνεις αλλα? τι φαση?
θα εχεις χωρο δικο σου? τηλ εχεις? κωλος παιζει στο μενου?
Αν έχεις την καλοσύνη, γύρνα το πληκτρολόγιο στα ελληνικά και κάνε μια περιγραφή των υπηρεσιών που θα προσφέρεις, μαζί με προγράμματα και τιμές. Και, φυσικά, τρόπο επικοινωνίαςexi apo olla den ipa oti den exi
ωραιαexi apo olla den ipa oti den exi
Ένα τηλέφωνο;;;exi apo olla den ipa oti den exi
Δεν μπορεί να είναι τόσο δημόσιοΈνα τηλέφωνο;;;
Εχεις βαλει τροπο επικοινωνιας fb το βλεπεις καθολου?Δεν μπορεί να είναι τόσο δημόσιο
Γλωσσόφιλα Τελείωμα στο σώμα δέχομαι γλύψιμο Μασάζ Μπάνιο μαζί Φιλιά Ελεύθερο στοματικό Τι άλλο να πω;Αν έχεις την καλοσύνη, γύρνα το πληκτρολόγιο στα ελληνικά και κάνε μια περιγραφή των υπηρεσιών που θα προσφέρεις, μαζί με προγράμματα και τιμές. Και, φυσικά, τρόπο επικοινωνίας
Γλωσσόφιλα Τελείωμα στο σώμα δέχομαι γλύψιμο Μασάζ Μπάνιο μαζί Φιλιά Ελεύθερο στοματικό Τι άλλο να πω;
Προγράμματα, τιμές και τρόπο επικοινωνίας!Γλωσσόφιλα Τελείωμα στο σώμα δέχομαι γλύψιμο Μασάζ Μπάνιο μαζί Φιλιά Ελεύθερο στοματικό Τι άλλο να πω;
Γράψτε μου στο FBΠρογράμματα, τιμές και τρόπο επικοινωνίας!
Ή έστω όταν μπορέσεις να φτιάξεις το πρόβλημα με τα pm
Γιατι το βλεπεις?Γράψτε μου στο FB
NaiΓιατι το βλεπεις?
Αληθεια εγω παντος που σου εστειλα ουτε καν παραδοθηκε και φαντασου οτι το βλεπεις που να μη το εβλεπες δηλαδη
γράψτε κάτι ξανά και μετάΑληθεια εγω παντος που σου εστειλα ουτε καν παραδοθηκε και φαντασου οτι το βλεπεις που να μη το εβλεπες δηλαδη
Σε βλεπω να πας ακλαυτη στη Θεσσαλονικη ετσι οπως αρχισες τηλεφωνο γιοκ fb δε βλεπεις ευγε συνεχισε ετσι καλα το παςγράψτε κάτι ξανά και μετά