Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
422
Πόντοι
21
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!
Πόσο πιο απλά να σου (μας) το πει το μαγαζί ότι τον πελάτη τον έχει χεσμένο. Ξέρω πως η απάντηση του μαγαζιού θα είναι ότι ήρθε ο τάδε πελάτης που είναι τακτικότατος. Αλλά δεν στέκει ως δικαιολογία.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Εμείς φταίμε και μόνο που τις κάνουμε μάγκες....αν δεν πέσει πείνα δεν θα καταλάβουν

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασμα απο massagio με ελινα με τα μεγαλα βυζια. Πρωτο μερος μασαζ οκ ανυπαρκτο αλλα δεν παω για αυτο. Παρα τα παραπανω κιλα περασα μαζι της λογο των βυζιων. Το γραφω για να σωσω καποιους παιδια ξεκινησε τον φραπε και ηταν λες και πηγε στην παιδικη χαρα κανεναν ερωτισμο τιποτα ηθελα να γελασω μετα απο ενα σημειο. Δινω ενα μικρο ελαφρυντικο οτι ειναι μικρη και ξεκινησε τωρα θα πραγματοποιησω επισκεψη ξανα μετα απο καποιους μηνες να δω αν συνεχιζει το ιδιο μοτιβο.

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα κόσμε. Τελείωσα μια δύσκολη δουλειά και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Πέρασμα από κρισταλ λοιπόν και έκλεισα με Νεφέλη.
Ευγενικοτατη με ένα υπέροχο χαμόγελο και φωτεινό βλέμμα. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση της στο χώρο και το ανεμισμα των μαλλιών της.
Αργοτερα όταν είχα το ΟΚ να την αγγίξω διαπίστωσα πόσο γυμνασμένη είναι. Βελούδινη επιδερμίδα με μια αίσθηση φρεσκάδας από λεβάντα. Ξέρω καλά την μυρωδιά από λεβάντα μιας και είμαι παραγωγος . Μοσχομυριζε φρεσκάδα.
Κατά την φτωχή μου άποψη είναι μια καλλονή.
Στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι έχει σπουδάσει φυσιοθεραπευτρια και ξέρει να ακολουθεί οδηγίες. Μου έκανε μια απίθανη χειρομαλαξη. Μονο από το πρώτο μέρος ένιωσα γεμάτος ενέργεια.
Όταν τελειώσε το δεύτερο μέρος και βγήκε η κοπελιά από το ντουζ ήταν μπουκιά και συχώριο.
Ελπίζω να μου επιτρέψει την επόμενη φορά να την βυζ....ω φιλήσω στο στήθος.
Γενικά πολύ καλή χημεία. Πέρασα ευχάριστα και αποδοτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ Νέφος μου.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Το καταλαβαίνω. Μπορεί όντως να πρόκειται για μπέρδεμα. Απλά δεν μπορούσα να μην εκφράσω την καχυποψία και τη δυσαρέσκεια μου για το περιστατικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα παίδες... γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε η Ρένα στο aqua????

• Like
Αντιδράσεις: P1

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Κανα σχετικό μαγαζί με άπω ανατολή υπάρχει στην πόλη;
Και να υπάρχει, αν κι εκεί σου ρίξει άκυρο καμιά γκόμενα, αντί για τριαντάφυλλο θα ποστάρεις συγνώμη με μπονζάι?

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Προσφατη επισκεψη με Κορινα Βασ. Ολγας. 50-55αρα, ωραιο δερμα, ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και χωρις δευτερη σκεψη, μονη της αρχισε τσιμπουκι αρκετα καλο. 50€

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα παίδες... γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε η Ρένα στο aqua????
Δεν επέστρεψε και δεν πρόκειται να επιστρέψει εκτός και αν πάρει διαζύγιο

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Προσφατη επισκεψη με Κορινα Βασ. Ολγας. 50-55αρα, ωραιο δερμα, ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και χωρις δευτερη σκεψη, μονη της αρχισε τσιμπουκι αρκετα καλο. 50€
Μια ερώτηση με όλο το σεβασμό. Πόσο χρονών είσαι ?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.172
Πόντοι
201

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
342
Πόντοι
21
Χαιρετώ και το συγκεκριμένο νήμα . Όπως έχω γράψει κι αλλού νέος λογαριασμός αλλά σας παρακολουθούσα και θα ξεκινήσω σταδιακά τις ενημερώσεις από όσες εμπειρίες έχω μήπως και μπορέσουμε και αναβαθμίσουμε αυτή την πόλη η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
342
Πόντοι
21
Πρώτη ενημέρωση για το μασάζ Νούρου στην Αγίου Δημητρίου. Η κοπέλα υπερβολικά αδύνατη αλλά καλή στο μασάζ , ο χώρος δεν μου άρεσε καθόλου, όλα γίνονται σε ένα φουσκωτό στρώμα. Θεωρώ τα 100€ παρα πολλά

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
342
Πόντοι
21
Επίσκεψη σε Βάνα . Προτιμήθηκε μία μελαχρινή μιλφ με μεγάλο στήθος χωρίς να θυμάμαι όνομα. Παρουσιάσεις ακόμα δύο αλλά καμιά δε μου έκανε το κλικ. Πρώτο μέρος τίποτα ιδιαίτερο , δεύτερο μέρος όλα καλά αφού έμεινε με το στρινγκ. 50 € κατάθεση και συνεχίζουμε

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
342
Πόντοι
21
Επίσκεψη Κρισταλ . Έχω πάει αρκετές φορές. Από τα στάνταρ είναι η Νεφέλη η οποία πραγματικά το σώμα της είναι απίστευτο και πρώτο και δεύτερο μέρος εξαιρετικά 50 € πάντα και γενικότερα μπορώ να πω ότι υπάρχει καλή χημεία και περνάμε καλά. Να κόψει τις πλαστικές όμως . Φτάνει

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
342
Πόντοι
21
Συνεχίζω με Κρισταλ και Αντριάνα. Ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. ξανθιά σχετικά κοντή με μεγάλο στήθος. Τίποτα ιδιαίτερο . Απλά προσπερνάμε .
Ολίβια . Και στην αρχή σου φαίνεται γεματούλα και λογικά το μάτι σου θα πέσει σε Νεφέλη και Βανέσα μπορώ να πω ότι το δωμάτιο ήταν καλη . Βυζαρες . Ωραίο τελείωμα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom