GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.362
- Πόντοι
- 7.636
Βάσια έκανε τώρα καινούργιο χώρο κάπου?Τελευταία που πήγα εκεί ήταν.
Βάσια έκανε τώρα καινούργιο χώρο κάπου?Τελευταία που πήγα εκεί ήταν.
Αφροδίτη από Μαριάννα
ΠωσΜπορουμε να πάμε Βάσια για ΑφροδιτηΤελευταία που πήγα εκεί ήταν.
Μια μελαχρινή με ωραίο σώμα και τατουάζ κοντά στον αστράγαλο αν θυμάμαι καλά!Περιγραφή Ναταλίας;
Μια μελαχρινή με ωραίο σώμα και τατουάζ κοντά στον αστράγαλο αν θυμάμαι καλά!
Καινούργια; Δεν μου θυμίζει κάτι το όνομα.Μια μελαχρινή με ωραίο σώμα και τατουάζ κοντά στον αστράγαλο αν θυμάμαι καλά!
Η Ναταλια δεν ειναι καινουργια, δουλευε και πιο παλια και ειχε φυγει στο εξωτερικο, τώρα επέστρεψε παλι...Καινούργια; Δεν μου θυμίζει κάτι το όνομα.
Πόσο παλιά; Στο παλιό μαγαζί; Αξίζει; Αν μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες , δεν θυμάμαι το όνομα. Γερνάω….Η Ναταλια δεν ειναι καινουργια, δουλευε και πιο παλια και ειχε φυγει στο εξωτερικο, τώρα επέστρεψε παλι...
Αν την είδες κ σ άρεσε πάρτηνΚαλησπερα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κανείς την Κατερίνα στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ; Ευχαριστώ πολύ
Τυπε το elit είναι η πιο αποτυχία της πόλης φόλαΕίναι μία στο Elit Spa στην Καραμανλή, βυζαρού, Ελένη τη λένε. Την δοκίμασε κανείς;;
Νομίζω Νατάσσα. Δυό βυζάρες σε μια παγοκολώναΕίναι μία στο Elit Spa στην Καραμανλή, βυζαρού, Ελένη τη λένε. Την δοκίμασε κανείς;;
Δεν εχει καταλαβει κανεις τι παιζει εκει περαΕίναι μία στο Elit Spa στην Καραμανλή, βυζαρού, Ελένη τη λένε. Την δοκίμασε κανείς;;
ήταν και στην Δωδεκανήσου στο παλιο μαγαζι... δυνατο παιδι...Πόσο παλιά; Στο παλιό μαγαζί; Αξίζει; Αν μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες , δεν θυμάμαι το όνομα. Γερνάω
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Φτάσαμε στο σημείο στο site bourdela.com ο άλλος να ζητάει συγγνώμη με κόκκινο τριαντάφυλλο από μασαζοκόριτσο επειδή επέμεινε να κάνει κάτι παραπάνωκαλησπερα.
περασμα απο crystal και κριστι .
πολυ ωραιο πρωτο μερος και φανταστικο δευτερο ,εκανα ομως το λαθος να επιμενω για κατι παραπανω
προσβαλα την κριστι και μου εριξε κοκκινο .
ΚΡΙΣΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...