Λεβέντη κούρασες. Σταμάτα.Μην ρωτησεις το humax μονο γιατι για να σου απαντησει θα ελεγξει τα μυνηματα σου στο σιτε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
Αδερφε μπορω να στειλω οσα μνμ θελω.. αφου μετραμε πληθος κ οχι ποιοτητα ας σπαμαρω αβερτα!Λεβέντη κούρασες. Σταμάτα.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Βάσια έχει κάτι καλό?μμμμ.....Ρίξε μία ματιά έτσι απλά πόσα μηνύματα έχω εγώ κ ποσά εσύ
Με 5 μηνύματα όλο κ όλο μέσα στο 22 μη περιμένεις πολλά
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Ούτε ξέρω έχω καιρό να πάω απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο εκεί γύρω εκτός της βάσιαςΒάσια έχει κάτι καλό?μμμμ.....
Αν πήγε κάποιος φίλος πρόσφατα ας μας πει τι έχει
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ομάδα! Έχει πάει κανείς στην Εύα στο angels τελευταία;;
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Είναι πριβέ και αυτές;;την καλησπέρα μου στα αλάνια... νέα και παλιά
έχουμε νεότερα για Φαίη - Αλεξάνδρα κλπ ? που χάθηκε αυτή η αγνή ψυχή
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 173
- Πόντοι
- 1
Φίλε πολύ καλή η ερώτηση σου ενδιαφέρομαι κ εγώ για απάντηση όπως θα δείτε και στις κριτικές μου την είχα τιμήσει επανειλημμένα!!!την καλησπέρα μου στα αλάνια... νέα και παλιά
έχουμε νεότερα για Φαίη - Αλεξάνδρα κλπ ? που χάθηκε αυτή η αγνή ψυχή
Την επισκέφθηκα 3 φορές πριν κάνα 2μηνο, και δεν ξαναπαταω. Την γνώμη μου την έχω γράψει κιόλας αρκετές φορές. Σε περιμένει για ραντεβού και κάνει γενική καθαριότητα αντί να πλυθεί και να περιποιηθεί, το νερό πάντα παγωμένο, και ο χώρος της μυρίζει μούχλα για εμένα. Στα του πούτσου, αντέχει πολύ γαμησι και χατίρι δεν χαλάει.Καλησπερα ομάδα! Έχει πάει κανείς στην Εύα στο angels τελευταία;;
Επίσκεψη αυτές τις μέρες από κρυσταλ. Παρούσες Ναταλία, ίριδα, Αντριάννα και Ολίβια, εγώ βέβαια είχα ραντεβού με Νεφέλη. Δεν χρειάζεται να πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα, τα ξέρετε όλοι πολύ καλά. Με προξένησε το ενδιαφέρον η Ναταλία, την οποία την έβλεπα για πρώτη φορά, και ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή για να τραβήξει το βλέμμα μου πάνω της. Αν και φοβάμαι να διαλέξω άλλη πέρα από Κρίστι και Νεφέλη για να μην κλάψω τα χρήματα μου και τον χρόνο μου, ίσως θα την διαλέξω την επόμενη φορά.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Περιγραφή Ναταλίας;Επίσκεψη αυτές τις μέρες από κρυσταλ. Παρούσες Ναταλία, ίριδα, Αντριάννα και Ολίβια, εγώ βέβαια είχα ραντεβού με Νεφέλη. Δεν χρειάζεται να πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα, τα ξέρετε όλοι πολύ καλά. Με προξένησε το ενδιαφέρον η Ναταλία, την οποία την έβλεπα για πρώτη φορά, και ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή για να τραβήξει το βλέμμα μου πάνω της. Αν και φοβάμαι να διαλέξω άλλη πέρα από Κρίστι και Νεφέλη για να μην κλάψω τα χρήματα μου και τον χρόνο μου, ίσως θα την διαλέξω την επόμενη φορά.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Αφροδίτη από ΜαριάνναΒάσια έχει κάτι καλό?μμμμ.....
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Με το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.Αδερφε μπορω να στειλω οσα μνμ θελω.. αφου μετραμε πληθος κ οχι ποιοτητα ας σπαμαρω αβερτα!
Αν ήξερα για τη Βάσια, εγώ μετά από όλα αυτά θα σου έκανα κονέ, αλλά μόνο αν σταματούσες να σπας μπάλες.
Και ναι, είναι λογική το να εμπιστευτούμε κάποιον που έχει κάνει κασκαντεριλίκια, που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα, παρά κάποιον που τα θέλει όλα έτοιμα. Μην ξεχνάς ότι για εμένα πχ είσαι απλά ένα nickname σε ένα φόρουμ και όχι κολλητός μου, ώστε να σου πασάρω ότι ξέρω χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα.
Και όταν λέω προσφέρεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ λεφτά ή τζάμπα πήδημα όπως ζητούσαν με τρόπο πριν 10-15 χρόνια διάφοροι εδώ μέσα.
Αδερφέ εγώ έχω πάει και με Ιροδα και με Αντζελίνα (αν υφίσταται ακόμη) η Ίριδα από το κατάλαβα από άλλους συναγωνιστές είναι λίγο με τα φεγγάρια της, βέβαια εγώ τη πέτυχα σε καλή φάση και πέρασα όμορφα. Η Ατζελινα είναι επίσης μια τίμια επιλογή, καυλιαρα στο δεύτερο μέρος, περνάς ωραία μαζί της.Επίσκεψη αυτές τις μέρες από κρυσταλ. Παρούσες Ναταλία, ίριδα, Αντριάννα και Ολίβια, εγώ βέβαια είχα ραντεβού με Νεφέλη. Δεν χρειάζεται να πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα, τα ξέρετε όλοι πολύ καλά. Με προξένησε το ενδιαφέρον η Ναταλία, την οποία την έβλεπα για πρώτη φορά, και ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή για να τραβήξει το βλέμμα μου πάνω της. Αν και φοβάμαι να διαλέξω άλλη πέρα από Κρίστι και Νεφέλη για να μην κλάψω τα χρήματα μου και τον χρόνο μου, ίσως θα την διαλέξω την επόμενη φορά.
Καταρχας οι φορες που ζητησα βοηθεια σε σχεση με τα ποστ που εχω κανει ειναι ελαχιστες. Δευτερο το σπασιμο ηρθε γιατι ο κυριος εξυπνος εθειξε σαν θεμα οτι εχεις λιγα ποστ οποτε δεν σου κανω το κονε αλλα αυτον που ποσταρει ας τον βοηθησουν ολοι. Μπορουσε να γυρισει και να πει αδερφε δεν σε ξερω δεν θελω να βοηθησω και να ληξει το θεμα εκει. Και τριτον αν εχεις αυτη τη λογικη να βοηθας οποιον κανει τα κασκαντερικικια ειναι δικαιωμα σου. Εγω εχω την λογικη να βοηθαω οποιονδηποτε, αν ξερω κατι ωστε να τον προστατευσω. Εξαλου για αυτο υπαρχει και το σιτε.Με το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.
Αν ήξερα για τη Βάσια, εγώ μετά από όλα αυτά θα σου έκανα κονέ, αλλά μόνο αν σταματούσες να σπας μπάλες.
Και ναι, είναι λογική το να εμπιστευτούμε κάποιον που έχει κάνει κασκαντεριλίκια, που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα, παρά κάποιον που τα θέλει όλα έτοιμα. Μην ξεχνάς ότι για εμένα πχ είσαι απλά ένα nickname σε ένα φόρουμ και όχι κολλητός μου, ώστε να σου πασάρω ότι ξέρω χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα.
Και όταν λέω προσφέρεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ λεφτά ή τζάμπα πήδημα όπως ζητούσαν με τρόπο πριν 10-15 χρόνια διάφοροι εδώ μέσα.
και ακομη αν θελεις να παρεις μερος σε μια συζητηση- διαμαχη ειναι πιο δικαιο να διαβαζεις απο την αρχη, διοτι αν πας 2 σελιδες πισω, στα πρωτα μνμ θα δεις οτι αν η απαντηση δεν ηταννεξυπναδα αλλα ηταν μια ευθεια του δεν θελω δεν θα γραφοταν τιποτα παραπανω.Με το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.
Αφροδίτη από Μαριάννα
Αφροδίτη που είναι έχει χαθεί μπορούμε να την βρούμεΑφροδίτη από Μαριάννα
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
H Αφροδίτη που ήταν στη Μ. είναι εκεί σρη Βάσια?Αφροδίτη από Μαριάννα
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Αφροδίτη που είναι έχει χαθεί μπορούμε να την βρούμε
Τελευταία που πήγα εκεί ήταν.H Αφροδίτη που ήταν στη Μ. είναι εκεί σρη Βάσια?