Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Πόσα ξέρεις1 μήνυμα έχει συνάδελφε. Λογικά το σύστημα δεν τον αφήνει ακόμα να λάβει και να στείλει προσωπικά μηνύματα.
Πόσα ξέρεις1 μήνυμα έχει συνάδελφε. Λογικά το σύστημα δεν τον αφήνει ακόμα να λάβει και να στείλει προσωπικά μηνύματα.
Καλησπερα σε όλους; Γνωρίζει κανείς ποια είναι η εικονιζόμενη στο massagio? Και γενικά τι παίζει με ρόστερ πέρα από Άννυ, Εύα, και Αθηνά που μάλλον αποχώρησε; Ευχαριστώ
Νομίζω βάλανε 20€ το πρόγραμμα για 40 λεπτά μασάζ. ΝομίζωΜειωμένες τιμές στο massagio? Πόσο πάει η συνεδρία 20+20?
Εγω που πηγα και τους λεω το προγραμμα των 20 ξινισαν κατευθιαν ολες τις μουρες τους. Και για να σου παρουν το 10 ρικο μπορει να σου χρεωσουν ακομα και το ποιασιμο του κωλουΜειωμένες τιμές στο massagio? Πόσο πάει η συνεδρία 20+20?
Πώς σε υποδέχθηκε φίλε; Σαν να έκανε γενική καθαριότητα;
Φόρμα και έτοιμη για όλα.Πώς σε υποδέχθηκε φίλε; Σαν να έκανε γενική καθαριότητα;
ΕυχαριστώΑν δουλεύει ακόμα εκείνο το τελειωμένο τζάνκι η Τίνα μακριά
Ευχαρστώ. Το εν λόγω μαγαζί παρέχει full υπηρεσίες ή μόνο φραπέ?Dames μασάζ. Κάθε τόσο αλλάζουν μέρος.
Όχι δεν είναι η ίδια....καμία σχέση!Καλημέρα καρντάσια, αν και έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το κρυσταλ δεν έτυχε ποτέ να συναντήσω την Νάντια, παρόμοια προχθές παρούσες ίριδα, Νεφέλη, Ναταλία και μια ακόμη, ρωτάω λοιπόν μήπως η Ναταλία είναι η Νάντια; Μήπως μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;
Συνέδρια με ιριδα, ωραίο στήθος αλλά το τελείωμα μηχανικό χωρίς αισθησιασμό.. προτιμώ την Νεφέλη ακομη και Βανέσα ή Κρίστη.
Λοιπόν Ναταλία και Νάντια είναι το ίδιο πρόσωπο; Γιατί έχω διαβάσει πολλά άλλα το κορίτσι που είδα δεν ήταν αυτό που φανταζομουν.
Ποια είναι η Ναταλία ρε παιδιά;Όχι δεν είναι η ίδια....καμία σχέση!
Full υπηρεσιεςΕυχαρστώ. Το εν λόγω μαγαζί παρέχει full υπηρεσίες ή μόνο φραπέ?
Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω την ομάδα.Full υπηρεσιες
και για πρωτη φορα?Full υπηρεσιες
Η Εβίτα είναι πριβέ φίλε;Εβίτα και Μαρία κοντή γεμάτη. Κολάρα βυζάρες κοντοπούτανο που το λέει η ψυχούλα του. Στο μικρό δωμάτιο να πατε για να στηθεί μπροστά
στο κρεβάτι να μπορείτε να γαμάτε δίχως αύριο. Τελείωμα στις βυζάρες της. Λέει και διαφορά καυλόλογα και καλά να σε φτιάξει. Προσωπικά με εκνευρίζουν και αντέχω πιο πολύ. Πολύ καλό λοιπόν για 50€. Αρχικά προκαλεί λίγο γέλιο η φάση αλλά μέσα στον κάνει τουρμπο.
Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτάΡε παιδιά για μια ταμι που είναι στο Facebook ταμι μασάζ έχουμε καμία πληροφορία, πέραν απο έναν που είπε ότι πήγε και έφυγε, έχουμε καμία ολοκληρωμένη κριτική;
Οπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις!Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Της προσφορές κάτι παραπάνω φίλε μου μήπως προχωρήσει?Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτά