φίλε όσο το καθυστερείς ίσως είναι χειρότερα.Καλησπέρα,μια βοήθεια θα ήθελα και το ποστάρω εδώ γιατί πιστεύω θα το δούνε πιο πολλοί,θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Θεσσαλονική,για να σας καθησυχάσω δεν πρόκείται για ΣΜΝ αλλά για κάτι ορθοπεδικό εάν το λεω σωστά,εκανα κατι αεροπλανικό εχθες με την κοπ΄έλα μου και από τότε νοιόθω ενα μικρό πόνο και τα εχω παιξει κυριολεκτικώς,θα ηθελα καποιον αξιόπιστο,το θεμα δεν είναι να γλιτωσουμε κανενα δεκαρικο,ευχαριστώ πολύ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Καλησπέρα,μια βοήθεια θα ήθελα και το ποστάρω εδώ γιατί πιστεύω θα το δούνε πιο πολλοί,θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Θεσσαλονική,για να σας καθησυχάσω δεν πρόκείται για ΣΜΝ αλλά για κάτι ορθοπεδικό εάν το λεω σωστά,εκανα κατι αεροπλανικό εχθες με την κοπ΄έλα μου και από τότε νοιόθω ενα μικρό πόνο και τα εχω παιξει κυριολεκτικώς,θα ηθελα καποιον αξιόπιστο,το θεμα δεν είναι να γλιτωσουμε κανενα δεκαρικο,ευχαριστώ πολύ
Μάλλον έχεις μια κάκωση πέους, που μπορεί να συμβεί πάνω στο χαμό ιδιαίτερα όταν χοροπηδά χωρίς αύριο πάνω/κάτω και μέσα/έξω η καουμπόισσα. Συμβαίνει και στους καλύτερους.
Πάτα το παρακάτω link, διάβασε κριτικές, διάλεξε έναν/μία ουρολόγο/ανδρολόγο που σε βολεύει και κλείσε ραντεβού για αύριο κιόλας. Μην το καθυστερείς.
Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι Θεσσαλονίκη - Δες Κόστος και Αξιολογήσεις
Βρες τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο που χρειάζεσαι στη Θεσσαλονίκη! Δες επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από ασθενείς, μάθε το κόστος επίσκεψης, τα χρόνια εμπειρίας και κλείσε δωρεάν ραντεβού στο doctoranytime!
www.doctoranytime.gr
Περαστικά.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 567
- Πόντοι
- 86
Περιοχή και ώρες εργασίας ξέρεις;;
Περιοχή πίσω από τα Δικαστήρια, κοντά στο σταθμό ΟΣΕ.
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;;
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Για τα μαγαζιά που μπορώ να βρω διεύθυνση και τηλέφωνο;;; Μια βοήθεια;;;;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Για ποια ενδιαφέρεσαιΓια τα μαγαζιά που μπορώ να βρω διεύθυνση και τηλέφωνο;;; Μια βοήθεια;;;;
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Γενικά να ξέρω που βρίσκονται....για να μπορώ να πάρω κάνα τηλέφωνο και να πάωΓια ποια ενδιαφέρεσαι
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Τα μοναδικά free είναι το dames κ το body free αλλά δεν είναι σίγουρο το μασάζ πηγαίνεις ρωτάς κ αποφασίζειςΓενικά να ξέρω που βρίσκονται....για να μπορώ να πάρω κάνα τηλέφωνο και να πάω
Τα μοναδικά free είναι το dames κ το body free αλλά δεν είναι σίγουρο το μασάζ πηγαίνεις ρωτάς κ αποφασίζεις
Κάνε μια αναλυτική λίστα με όλα με τηλέφωνα και διευθύνσεις για να βοηθήσεις
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Να γράψω κ ποιες δουλεύουν η να το αφήσω έκπληξή για να έχει κ λίγο ενδιαφέρονΚάνε μια αναλυτική λίστα με όλα με τηλέφωνα και διευθύνσεις για να βοηθήσεις
Να γράψω κ ποιες δουλεύουν η να το αφήσω έκπληξή για να έχει κ λίγο ενδιαφέρον
Έλα μην βαριέσαι και κάνεις μισές δουλειές!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Αφου απαντας στα μνμ του καθε πικραμενου,Να γράψω κ ποιες δουλεύουν η να το αφήσω έκπληξή για να έχει κ λίγο ενδιαφέρον
κανε καλυτερα μια λιστα να την ποσταρεις συνεχεια..
Να μην γραφεις απαντησεις..
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Μηπως θες να σου τον παίξει και δια τηλεφωνου;;; μη κουραζεσαι κιολας...Έλα μην βαριέσαι και κάνεις μισές δουλειές!
Κυριοι καλησπερα!!!! Εχθες κανονιστικε ραντεβου με Μαρίλια . Ο χωρος πολυ καλος και η κοπελα πολυ ευγενικη!!!! Διαλεξα το προγραμμα των 80 με μια εκτονωση!!! Απο εκει και περα μασαζ αδιαφορο.. και μονο στην αριστερη πλευρα . Μετα απο κανενα ταταρτακι ξεκινησε το μπουκι γυμνο επισης αδιαφορο!!!! Μετα απο κανενα δεκαλεπτο που μου φορεσε το σκουφακι μου λεει ελα απο πισω στα 4…. Εκει ξενερωσα τη ζωη μου γιατι δεν ειχα παρει πρεφα μεχρι στιγμης!!! Παιδια η κοπελα μυριζε λιγο απολα….για να ειναι εικοκρινης πολυ Πολα…μουνιλα κωλικα ποδαριλα!!!!!εφαγα τετοια ξενερα που σηκωθικα πηγα πλυθοκα και εξαφανιστηκα!!!! Τραγικη εμπειρια
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αντε να κοιμηθείς τώρα...Παιδια η κοπελα μυριζε λιγο απολα….για να ειναι εικοκρινης πολυ Πολα…μουνιλα κωλικα ποδαριλα!!!!!εφαγα τετοια ξενερα που σηκωθικα πηγα πλυθοκα και εξαφανιστηκα!!!! Τραγικη εμπειρια
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Παιδιά το ρόστερ στο κρύσταλ ποιο είναι πλέον ? Παίζουν μπάλα ακόμα Νεφέλη και Νάντια? Και γενικά ποια θεωρείτε την καλύτερη στο υπάρχον ρόστερ ?
Υπόψιν , είμαι βυζολαγνος όποτε θα εκτιμηθεί κάποιος σχετικός σχολιασμός
Υπόψιν , είμαι βυζολαγνος όποτε θα εκτιμηθεί κάποιος σχετικός σχολιασμός
Κωλάρα η Ελένη. Τη δίνει?σκέτη ζωγραφιά η Ελένη ...
Littlebudhagr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο elite Spa (Καραμανλή)