You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Εσένα δε σε δίνουμε σημασία.....Σε κάθε θρεντ που μπαίνεις τρολάρεις......Εξάλλου στο θρεντ της Αλεξίας έχεις δηλώσει "Δεν πηγαινω πουθενά με πληρωμή. Ματακιας είμαι εδω"....Άρα μάλλον εξ ιδίων κρίνεις.......Παιδιά μη μαλλωνετε. Μια μαλακια χρειαζεστε για να ηρεμησετε
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.706
- Πόντοι
- 201
Δε ξερω φιλε. Σιγουρα τα πορτοφολια ολων μας δεν ειναι ιδια. Εννοείται οτι δε τα έδωσα αλλα σκέφτηκα ποσο θράσος εχει. Απο μενα μαυρο. Οσο για το αλλο που λες εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει συναγωνιστης που παει και τριβη την λαδοκορη μια ωρα και την πληρωνει κιολας. Οποτε νομιζω οτι δικαιολογημένα σηκώνουν αμανε μερικες.Καλά τα λέτε αλλά γιατί η εκμετάλλευση όσο πάει αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα χειρότερη..........? Μήπως φταίνε οι πελάτες και όχι τα κορίτσια......? Έχω ακούσει από κορίτσια του χώρου να μιλάνε για πελάτες με χοντρό πακέτο που τις επισκέπτονται 2, 3 και 4 φορές την εβδομάδα και τις πετάνε τα 50ευρα σαν χαρτοπετσέτες προκειμένου να έχουν κάποιες υπηρεσίες παραπάνω από έναν νορμάλ πελάτη......Άρα μήπως τζάμπα φωνάζουμε....?
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Καλά σε αυτό περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.....Έχει και το μασάζ προς την κοπέλα τη χάρη του.......Δε ξερω φιλε. Σιγουρα τα πορτοφολια ολων μας δεν ειναι ιδια. Εννοείται οτι δε τα έδωσα αλλα σκέφτηκα ποσο θράσος εχει. Απο μενα μαυρο. Οσο για το αλλο που λες εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει συναγωνιστης που παει και τριβη την λαδοκορη μια ωρα και την πληρωνει κιολας. Οποτε νομιζω οτι δικαιολογημένα σηκώνουν αμανε μερικες.
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Πως το βρίσκουμε αυτό φιλαράκι;;Επίσκεψη στο νέο ίδρυμα της Εβίτας στην Καραμανλή. Παρούσες 3 κοπέλες, Μαρία Ελληνίδα κοντούλα και χυμώδης, Ξένια μίλφ, και μιά τρίτη που δεν είδα γιατί ηταν απασχολημένη. Χώρος καθαρός. Πέρασμα με Μαρία καθότι μας αρέσουν οι βυζαρούδες. Χρέωση με την ώρα. Η μισή ώρα 50€ all inclusif. Πέρασα καλά και θα ξαναπάω
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Σημερινή βόλτα στα μπαζο ερπετά τής σαβουρα πόλης μας.εβιτα τρεις Μαρία κοντά στα 22 1.50 Με τα χέρια στην ανάταση καί καμία 20 κιλά πάνω. Έρικα κοντά στα35. Και Έλενα κοντά στα 45.αντιστρες Αφροδίτη Ναταλία Έλενα η μπεκρου.βασια Σύλβια βουλγαρα42 Σίσσυ 45και μια ακόμα πού δεν θυμάμαι.και θα έχω καιρό να θυμάμαι αυτή την βόλτα Με τά υπέροχα μουνια που είδα και έμεινα παγωτό από την γκαβλα.
Ευτυχως που δεν δινεις σημασία και κάνεις παράθεση.Εσένα δε σε δίνουμε σημασία.....Σε κάθε θρεντ που μπαίνεις τρολάρεις......Εξάλλου στο θρεντ της Αλεξίας έχεις δηλώσει "Δεν πηγαινω πουθενά με πληρωμή. Ματακιας είμαι εδω"....Άρα μάλλον εξ ιδίων κρίνεις.......
Οσο για το τρολαρισμα με την Αλεξία θα έπρεπε να λέει και ευχαριστώ που είναι ψηλά το θεμα της με αυτό τον τρόπο γιατί απο οτι κατάλαβα θα έπρεπε να πληρώνει αντι να πληρώνεται
demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
Σημερινή βόλτα στα μπαζο ερπετά τής σαβουρα πόλης μας.εβιτα τρεις Μαρία κοντά στα 22 1.50 Με τα χέρια στην ανάταση καί καμία 20 κιλά πάνω. Έρικα κοντά στα35. Και Έλενα κοντά στα 45.αντιστρες Αφροδίτη Ναταλία Έλενα η μπεκρου.βασια Σύλβια βουλγαρα42 Σίσσυ 45και μια ακόμα πού δεν θυμάμαι.και θα έχω καιρό να θυμάμαι αυτή την βόλτα Με τά υπέροχα μουνια που είδα και έμεινα παγωτό από την γκαβλα.
Για να καταλάβω δλδ, ανεβαίνεις, βλέπεις και φεύγεις;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
και τι να κάνεις....αν δεν σαρέσουν τα "μωρά", μεταβολή και άουτ - κανονικά!!Για να καταλάβω δλδ, ανεβαίνεις, βλέπεις και φεύγεις;
Με το ζόρι "παντρειά" δεν γίνεται...! ! !
demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
και τι να κάνεις....αν δεν σαρέσουν τα "μωρά", μεταβολή και άουτ - κανονικά!!
δεν το είπα επικριτικά, ειλικρινής ήταν η ερώτηση!
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Τόσο χάλια είναι....?Ευτυχως που δεν δινεις σημασία και κάνεις παράθεση.
Οσο για το τρολαρισμα με την Αλεξία θα έπρεπε να λέει και ευχαριστώ που είναι ψηλά το θεμα της με αυτό τον τρόπο γιατί απο οτι κατάλαβα θα έπρεπε να πληρώνει αντι να πληρώνεται
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Και τί θέλεις να κάνω να κάτσω Με τα μπάζα που για να τα γαμησις έπρεπε να σέ πληρώνουν.και τι να κάνεις....αν δεν σαρέσουν τα "μωρά", μεταβολή και άουτ - κανονικά!!
demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
Και τί θέλεις να κάνω να κάτσω Με τα μπάζα που για να τα γαμησις έπρεπε να σέ πληρώνουν.
οχι ρε εσυ καλα κανεις. απλα εγω ντρεπομαι να κανω μεταβολη... και το εχω πληρώσει ουκ ολιγες φορες. κακώς...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μάγκες, Ξέρουμε που βρίσκεται μία Μαρία που δούλευε Ανθέων και μετά σε Βασίλη smile;
Ήταν και σε άλλα μαγαζιά, νομίζω αντιστρές αλλά δεν έχω πατήσει ποτέ εκεί μέσα
Τα τελευταία χρόνια είχε χαλάσει (για τους γνωστούς λόγους), είχε και ένα θέμα με το γκόμενο και μετά έχασα τα ίχνη της
Ήταν και σε άλλα μαγαζιά, νομίζω αντιστρές αλλά δεν έχω πατήσει ποτέ εκεί μέσα
Τα τελευταία χρόνια είχε χαλάσει (για τους γνωστούς λόγους), είχε και ένα θέμα με το γκόμενο και μετά έχασα τα ίχνη της
dimakismakis25
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 446
- Πόντοι
- 290
Ας έκανε αλλη δουλειά τότε.Φίλος, να ξέρεις δεν είναι απλή υπόθεση για μια κοπέλα στα 20-25-30 να βαράει μαλακίες σε αγνώστους και να κάθεται να την χουφτώνει ο κάθε βρωμιάρης μπούρτζος. Προσωπικά πιστεύω πως έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στον ψυχισμό μιας γυναίκας. Για να μη το βαραίνουμε λοιπόν, ανεξάρτητα από το λούκι που τραβάει ο καθένας για να βγάλει τον επιούσιον, ας μην υποτιμάμε.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Πες μου λίγο κάτι αν θες γιατί αρχίζω και ξεχνάω...Σημερινή βόλτα στα μπαζο ερπετά τής σαβουρα πόλης μας.εβιτα τρεις Μαρία κοντά στα 22 1.50 Με τα χέρια στην ανάταση καί καμία 20 κιλά πάνω. Έρικα κοντά στα35. Και Έλενα κοντά στα 45.αντιστρες Αφροδίτη Ναταλία Έλενα η μπεκρου.βασια Σύλβια βουλγαρα42 Σίσσυ 45και μια ακόμα πού δεν θυμάμαι.και θα έχω καιρό να θυμάμαι αυτή την βόλτα Με τά υπέροχα μουνια που είδα και έμεινα παγωτό από την γκαβλα.
Η Βάσια είναι παλιά λαδοκορη που είχε περάσει και από ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Έχει κλειστό πελατολόγιο?
Νομίζω είχε ανοίξει κάτι στη Τσιμισκή και κατόπιν στη Δωδεκανήσου? Βάσια Έλενα το λέγαν. Αν είναι αυτή θα έχει πατημένα τα 60 αδελφέΠες μου λίγο κάτι αν θες γιατί αρχίζω και ξεχνάω...
Η Βάσια είναι παλιά λαδοκορη που είχε περάσει και από ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Έχει κλειστό πελατολόγιο?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Εννοείται φίλε μου ότι καλά κάνεις...Και τί θέλεις να κάνω να κάτσω Με τα μπάζα που για να τα γαμησις έπρεπε να σέ πληρώνουν.
Έτσι πρέπει να γίνεται!!!