Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Λίζα και Λυδία στο Luxury? δειχνουν καλές στα stories του insta. έχει δοκιμάσει κανείς???
Προσπάθησα πολλές φορές να πάω στο Vana Spa τον τελευταίο μήνα και πάντα μου έλεγαν ότι είχαν ραντεβού σε 2 ώρες. Την τελευταία φορά μου είπαν ότι είχαν ελεύθερο σε μια ώρα και όταν πήγα μου είπαν ότι είχε έρθει πριν κάποιος άλλος με το ίδιο όνομα με το δικό μου. Δεν ασχολήθηκα άλλο και πήγα στο Luxury Spa που μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλύτερα και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο.Όχι δεν μου είπε κάτι. Θα δω την Πέμπτη που θα πάω
Και τις 2Καλησπέρα! Από Krystal μεταξύ Ίριδα και Κρίστι ποια μου προτείνεται?
Προσωπική μου άποψη κυρίως λόγω προσώπου Κριστυ! Αλλά και οι δύο είναι αρκετά καλές!Και τις 2
καλημερα εαν αντεχειs παρε και τισ δυο τισ κοπελεσ μαζι irida kai kristy κανουν φοβερο ντουετο με πολυ δυνατο 1ο και 2ο μεροsΚαι τις 2
Στο body τι είχεΚαλησπέρα αφού πέρασα από body free και δεν είχε κάτι στα γούστα μου, επίσκεψη στο Cristal ρισκαδορικα με μια καινούρια κοπέλα Βανέσα η οποία είναι όπως το περιγράφω καινούρια οπότε έχει τις προδιαγραφές αλλά πρέπει να γράψει κάποια χιλιόμετρα για να φτάσει σε επίπεδο τις υπόλοιπες. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά μπορούσε σίγουρα να ήταν και καλύτερα.
Μια μελαχρινή σκηλε μούτρα ότι πρέπει αλλά από σώμα δεν μου άρεσε και μια ξανθιά με τσιγάρο και κινητό και κοιλίτσα, για εμένα πολύ αδιάφορη φίλε,Στο body τι είχε
Φίλε μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω για Βανέσα?Καλησπέρα αφού πέρασα από body free και δεν είχε κάτι στα γούστα μου, επίσκεψη στο Cristal ρισκαδορικα με μια καινούρια κοπέλα Βανέσα η οποία είναι όπως το περιγράφω καινούρια οπότε έχει τις προδιαγραφές αλλά πρέπει να γράψει κάποια χιλιόμετρα για να φτάσει σε επίπεδο τις υπόλοιπες. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά μπορούσε σίγουρα να ήταν και καλύτερα.
καλημερα η κριστυ ειναι απεχτη το κανει σαν να ειναι αληθινο σαν να εισαι με το κοριτσι σου αλωστε ειναι και τοσο ομορφη απλα βαζει ''ορια'' με το ποσο και οσο μπορειs να ελπιζειs ......Επισκεψη σημερα κρυσταλ με την κριστυ. Για μενα τωρα η κοπελα ξεπερασε νεφελη τι να πω ρε παιδια μονο που δεν την γαμησα μεσα στο δωματιο. Ηταν και μια βανεσα που ειναι καινουρια μου ειπαν ψικοκαλη φανηκε αλλα λιγο ατσουμπαλη πανω στα τακουνια
Ηλικία δεν ξέρω κάνα 25αρι την έκανα, είναι αδύνατουλα βυζακι λίγο κάτι από 2.Φίλε μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω για Βανέσα?
Ηλικία σώμα?
Απλα μπηκα φεισμπουκ και βλεπω να το ακολουθουν κατι γνωστες μου που ξερω οτι τρεχουν συνεχεια στα κεντρα αισθητικης......στελνω και ενα μηνυμα και ρωταω ποις κοπελες δουλευουν αυτο το διαστημα και μου απανταει <<Σε λάθος χώρο απευθύνεστε>>..........https://www.facebook.com/Crystalspa.gr/...........Ρε φιλε τόσες μέρες γράφουμε. Τιμές υπηρεσίες τρόπο επικοινωνίας τα πάντα.
Ριξε μια γαμημένη ματιά λίγο πίσω. Αμάν πια με όλους εσάς που βαριέστε τόσο πολύ.
Απλα μπηκα φεισμπουκ και βλεπω να το ακολουθουν κατι γνωστες μου που ξερω οτι τρεχουν συνεχεια στα κεντρα αισθητικης......στελνω και ενα μηνυμα και ρωταω ποις κοπελες δουλευουν αυτο το διαστημα και μου απανταει <<Σε λάθος χώρο απευθύνεστε>>..........https://www.facebook.com/Crystalspa.gr/...........