ευχαριστωΚαλημέρα, Με τηλ φίλος,,,,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)
Ιωάννα αν θυμάμαι καλά έτσι;;Η μελαχρινή....Χάθηκε αυτή και άξιζε κιόλας....Ρε την ευα..παλια μας τεχνη κοσκινο..οταν ηταν στον πανοραμα με την αλλη την καβλιαρα την μελαχροινη ηταν γαμω τις φασεις..ωραιες εποχες..
Ιωαννα ναι..καβλαρος!!!Ιωάννα αν θυμάμαι καλά έτσι;;Η μελαχρινή....Χάθηκε αυτή και άξιζε κιόλας....
Η ιδια που ειχε και το μικρο κεντρο αισθητικης μετα και πισω απ το παραβαν το γαμησι πηγαινε σφεντονα !!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Κ μετά μόνη Κέρκυρας καλαμαριά ;)Ιωαννα ναι..καβλαρος!!!
Η ιδια που ειχε και το μικρο κεντρο αισθητικης μετα και πισω απ το παραβαν το γαμησι πηγαινε σφεντονα !!!
Νομιζω Αιγαιου ηταν..αν θυμαμαι καλα..εχει και καμια 10ετια λολΚ μετά μόνη Κέρκυρας καλαμαριά ;)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Γωνιά αιγαίου με ΚέρκυραςΝομιζω Αιγαιου ηταν..αν θυμαμαι καλα..εχει και καμια 10ετια λολ
Tsixlofouska
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους ,παίζει τίποτα καλό για ανατολική Θεσσαλονίκη? Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
Μνημη ελαφαντα λολΓωνιά αιγαίου με Κέρκυρας
Καπως ετσι..τα μαρουλοφυλλα ανοιγουν τις πορτες..(και τα ποδια) ..οχι το μπλα μπλα λολαπλα δεν ξερω σε τι θα χρησιμευε να εχει ο καθενας μας το social της καθε λαδοκορης.. για να κανουν μπλοκ σε αρκετους ή ακομη κ σε ολους μας
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Τι διαολο..καρνέ κρατας..black book κι ετσι..λολΝα σε τρελάνω κ άλλο
PRINCES SPA
Σωστος ναι αυτο ηταν το ονομα!
Ενα μικρο στον πρωτο οροφο..νομιζω
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 206
Ζάβαλος! (όχι αμέρικαν μπαρ..............)Τι διαολο..καρνέ κρατας..black book κι ετσι..λολ
Σωστος ναι αυτο ηταν το ονομα!
Ενα μικρο στον πρωτο οροφο..νομιζω
Όταν λέμε φουλ δίνει και το πίσω;Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Μετά από κουβεντούλα με το αξιότιμο μέλος dbaba, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Εύα στο Φοίνικα...
Η Εύα λοιπόν, έχει αλλοιωθεί προς το χειρότερο για εμένα, από τα υαλουρονικά και τα botox , όμως πάραυτα είναι γυμνασμένη με φτιαχτό στήθος και ωραίο κορμάκι γενικά.
Υπάρχουν 3 προγράμματα 30-50-80, όπου συμεριλαμβάνεται μασαζ της πλάκας...
80 φυσικά είναι το φουλ και όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω για τα χοντρά, είναι καλή...
Αν δεν πάτε ψαρωμένοι, θα πάρετε το φουλ αν θέλετε, από την 1η φορά.Εγώ προσωπικά επέλεξα των 50€ με στοματικό στο οποίο είναι καλή αλλά όχι η καλύτερη...
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Στον 1ο ,πολύ κάρτα αλλά σοβαρό μασαΖιτζιδικο για γαμησια,η τύπισσα παντρεύτηκε,την είδα πρόσφατα με όλη την οικογένεια Αγίας ΣοφίαςΚ μετά μόνη Κέρκυρας καλαμαριά ;)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Στο πανοραμα λετε πισω απο τον Μασουτη μεσα στο νομο 751 καπου. ειχα παει και εγω καμια 1-2 φορες αν θυμαμαι καλα. Καλη φαση ο χωρος. απο τις γκομενες δεν θυμαμαι τιποτα. μονο οτι ειχε μια νεαρης ηλικιας αν δεν κανω λαθος.
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
επισκεψη σημερα στην κατερινα αρετσου, με το που την ειδα ξενερωσα πολυ χαλια για τα γουστα μου ντραπηκα να φυγω και καθισα για εν αμασαζ 40 λεπτων
Αμεσως μετα τηλεφωνο aqua και περασμα με δαναη μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος, πρωτη φορα περασα μαζι της ειναι μια ευχαριστη παρουσια στα ανατολικα
Αμεσως μετα τηλεφωνο aqua και περασμα με δαναη μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος, πρωτη φορα περασα μαζι της ειναι μια ευχαριστη παρουσια στα ανατολικα
Και απο μενα μακρια απο Κατερινα Αρετσου, δεν αξιζειεπισκεψη σημερα στην κατερινα αρετσου, με το που την ειδα ξενερωσα πολυ χαλια για τα γουστα μου ντραπηκα να φυγω και καθισα για εν αμασαζ 40 λεπτων
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
Όχι φίλε, κακώς που ντράπηκες να φύγεις...αυτή θα έπρεπε να ντρέπεται που ενώ κάνει αυτή τη "δουλειά" δε φροντίζει λίγο την εμφάνισή της.επισκεψη σημερα στην κατερινα αρετσου, με το που την ειδα ξενερωσα πολυ χαλια για τα γουστα μου ντραπηκα να φυγω και καθισα για εν αμασαζ 40 λεπτων
Το "με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου" γι' αυτό βγήκε.
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Απίστευτη τότε στο Princess Spa η Ιωάννα. Με 60 ευρώ την εγλυφες παντού και την πηδουσες! Μάλιστα την ώρα που την πηδαγα στα 4, μου είχε εκθειάσει 3 φορές το ποσό της αρέσει που την πηδάει δένοντας την με χειροπέδες ένας αστυνομικός από τη Βέροια!! Μου το είχε πει 3 φορές!
Όσο για το Πανόραμα τότε η άλλη η κοπέλα της Εύας με 80 ευρώ τα κατάπινε όλα, λέγοντας: "δεν έχω πρόβλημα"....
Νέο αστέρι είναι τώρα η Άννα από το μαγαζί με χοντρές το Relax Spa, Εγνατίας 112 ημιόροφος!
Αφήνει ότι θες σχεδόν με ελάχιστο κόστος, μίνι μαύρο φόρεμα!
Όσο για το Πανόραμα τότε η άλλη η κοπέλα της Εύας με 80 ευρώ τα κατάπινε όλα, λέγοντας: "δεν έχω πρόβλημα"....
Νέο αστέρι είναι τώρα η Άννα από το μαγαζί με χοντρές το Relax Spa, Εγνατίας 112 ημιόροφος!
Αφήνει ότι θες σχεδόν με ελάχιστο κόστος, μίνι μαύρο φόρεμα!