Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Στην αγγελια ελεγε δικο στης χωρος παντως μεχρι προτεινως βλεπω αλλαξε , λογικα ναι ομως

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.250
Πόντοι
7.195
Πέρασμα massagio με Tokio το παράβολο 30 + 20 αρκετά καλό μασαζ και δευτερο μέρος επίσης καλό ξέρεις να σε κάνει turbo η συγκεκριμένη κοπέλα, θα ξαναπήγαινα.
Massagio στη Τούμπα;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.250
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της
Τιμη : 80 για μια ωρα η 100 με δυο χέρια

Αν θέλεις, στείλε μου πληροφορίες για τη Βαλεντίνα σε pm (τηλέφωνα, διεύθυνση, γενική εμφάνιση κλπ)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Παίδες στην Εβίτα εκτός από Σοφία αξίζει τπτ άλλο??λέω να πάω μετά την αποτυχία με Σίλβια αν αξίζει να δοκιμάσω τπτ άλλο!

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Αν θέλεις, στείλε μου πληροφορίες για τη Βαλεντίνα σε pm (τηλέφωνα, διεύθυνση, γενική εμφάνιση κλπ)
Από ότι βλέπω στην τελευταία αγγελία της , είναι στην Αθήνα

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Παίδες στην Εβίτα εκτός από Σοφία αξίζει τπτ άλλο??λέω να πάω μετά την αποτυχία με Σίλβια αν αξίζει να δοκιμάσω τπτ άλλο!
Εγώ που δεν ξέρω που είναι η εβίτα, θα με κατατοπίσει κάποιος;;;; και με προσωπικο μηνυμα αν θέλετε

Εγγρ.
27 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Η Σοφία είναι η παλιά η gilf που γλύφει τα πάντα? Μέχρι και το πατάκι του μπάνιου?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Εγώ που δεν ξέρω που είναι η εβίτα, θα με κατατοπίσει κάποιος;;;; και με προσωπικο μηνυμα αν θέλετε
Η εβιτα είναι πριβε κ για να πας πρέπει κάποιος να σε συστήσει άσε πού κατά την γνώμη μου δεν αξίζει είναι κάτι σαν το dames
Οπότε πας στο dames πού είναι κ free

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Στο Angel Spa Φοίνικα είναι σίγουρο το έξτρα? Πόσο το χρεώνει? Τηλέφωνο έχει κανείς?
εχει αγγελια στο φριλιστ ,ψαξε για μασαζ απο εμπειρες αισθητικους στην καλαμαρια και θα στο βγαλει...Να θυμασαι ομως οτι σιγουρο δεν ειναι τιποτα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είδα σε διαφήμιση στο facebook πως το deluxe massage Αθηνών έχει και παράρτημα στο χωριό μας.... Έχει δοκιμάσει κανείς;

Υ.Γ. Πρόκειται για μασάζ στο χώρο μας, το γράφω εδώ μιας και το νήμα "μασάζ στο σπίτι" το παρακολουθούν ελάχιστοι συγκριτικά
BTW έχω κάνει αρκετές φορές στην Αθήνα σε airbnb δικό μου, η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Είδα σε διαφήμιση στο facebook πως το deluxe massage Αθηνών έχει και παράρτημα στο χωριό μας.... Έχει δοκιμάσει κανείς;

Υ.Γ. Πρόκειται για μασάζ στο χώρο μας, το γράφω εδώ μιας και το νήμα "μασάζ στο σπίτι" το παρακολουθούν ελάχιστοι συγκριτικά
BTW έχω κάνει αρκετές φορές στην Αθήνα σε airbnb δικό μου, η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω
Έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Μια κοπέλα έχουν (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι) η οποία δεν μου γέμισε το μάτι κ δεν δοκίμασα

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Παιδιά θυμαται κανένας την Εύα από Aqua στην όλγας;;;; Η καλύτερη για μένα πουέχει περάσει!!! Ξέρει κάποιος αν δουλεύει πουθενά;

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Μάγκες Νεφέλη τοπ ε? Λέω να κάνω το παρεθενικο πέρασμα μαζί της.. μόνο με Νάντια έχω πάει στο εν λόγω μαγαζί ..δεν μπορώ να πω ήταν τέλεια με τις βυζάρες της αλλά η Νεφέλη στην υποδοχή με τρέλανε ..θέλω να δοκιμάσω και μαζί της .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
Παιδιά θυμαται κανένας την Εύα από Aqua στην όλγας;;;; Η καλύτερη για μένα πουέχει περάσει!!! Ξέρει κάποιος αν δουλεύει πουθενά;
5 μηνύματα τα 3 για την Εύα...
Τελευταία φορά εθεάθη σε νησί πολύ χαμηλά στο χάρτη της Ελλαδας, να μιλάει στην τηλεόραση για γιόγκα.
Ικανοποιημένος τώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom