You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Απο εμφανιση τι λεει?εχει δικο της χωρο?Η Ξένια
Παρα Πολυ καλο μασαζ
Και ακομα καλυτερη συνέχεια
Τα έχουμε ξαναπεί
Massagio στη Τούμπα;Πέρασμα massagio με Tokio το παράβολο 30 + 20 αρκετά καλό μασαζ και δευτερο μέρος επίσης καλό ξέρεις να σε κάνει turbo η συγκεκριμένη κοπέλα, θα ξαναπήγαινα.
Αν θέλεις, στείλε μου πληροφορίες για τη Βαλεντίνα σε pm (τηλέφωνα, διεύθυνση, γενική εμφάνιση κλπ)Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της
Τιμη : 80 για μια ωρα η 100 με δυο χέρια
Για σοβαρούς κυρίους
Αναλαμβάνω να προσφέρω μια μυσταγωγική συνάντηση για σοβαρούς κυρίους που ενδιαφέρονται να χαλαρώσουν. Εχω δικό μου χώρο. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν σε ξενοδοχείο της επιλογής σας. Μπορείτε να με καλείτε καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. 6985 - 995 . 711kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Στο Angel Spa Φοίνικα είναι σίγουρο το έξτρα? Πόσο το χρεώνει? Τηλέφωνο έχει κανείς?
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
ΝαιMassagio στη Τούμπα;
Από ότι βλέπω στην τελευταία αγγελία της , είναι στην ΑθήναΑν θέλεις, στείλε μου πληροφορίες για τη Βαλεντίνα σε pm (τηλέφωνα, διεύθυνση, γενική εμφάνιση κλπ)
Ερωτική συνάντηση για όσους ξέρουν τι θέλουν
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΧΕΜΥΘΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 6 . 9 . 8 . 5 . 9 . 9 . 5 . 7 . 1 . 1
kanesex.com
georg28skg
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εγώ που δεν ξέρω που είναι η εβίτα, θα με κατατοπίσει κάποιος;;;; και με προσωπικο μηνυμα αν θέλετεΠαίδες στην Εβίτα εκτός από Σοφία αξίζει τπτ άλλο??λέω να πάω μετά την αποτυχία με Σίλβια αν αξίζει να δοκιμάσω τπτ άλλο!
Διαγραμμένο μέλος 190706
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2019
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Η Σοφία είναι η παλιά η gilf που γλύφει τα πάντα? Μέχρι και το πατάκι του μπάνιου?Παίδες στην Εβίτα εκτός από Σοφία αξίζει τπτ άλλο??λέω να πάω μετά την αποτυχία με Σίλβια αν αξίζει να δοκιμάσω τπτ άλλο!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Η εβιτα είναι πριβε κ για να πας πρέπει κάποιος να σε συστήσει άσε πού κατά την γνώμη μου δεν αξίζει είναι κάτι σαν το damesΕγώ που δεν ξέρω που είναι η εβίτα, θα με κατατοπίσει κάποιος;;;; και με προσωπικο μηνυμα αν θέλετε
Οπότε πας στο dames πού είναι κ free
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
ΌχιΗ Σοφία είναι η παλιά η gilf που γλύφει τα πάντα? Μέχρι και το πατάκι του μπάνιου?
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Είναι η Σοφία η παλιά της Μαριάννας από Νέα Χαλκηδόνα? Με ανοιχτόχρωμα μέλι μάτια? Το 27 με μπερδεύει..
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
ΌχιΕίναι η Σοφία η παλιά της Μαριάννας από Νέα Χαλκηδόνα? Με ανοιχτόχρωμα μέλι μάτια? Το 27 με μπερδεύει..
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
εχει αγγελια στο φριλιστ ,ψαξε για μασαζ απο εμπειρες αισθητικους στην καλαμαρια και θα στο βγαλει...Να θυμασαι ομως οτι σιγουρο δεν ειναι τιποτα!Στο Angel Spa Φοίνικα είναι σίγουρο το έξτρα? Πόσο το χρεώνει? Τηλέφωνο έχει κανείς?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Είδα σε διαφήμιση στο facebook πως το deluxe massage Αθηνών έχει και παράρτημα στο χωριό μας.... Έχει δοκιμάσει κανείς;
Υ.Γ. Πρόκειται για μασάζ στο χώρο μας, το γράφω εδώ μιας και το νήμα "μασάζ στο σπίτι" το παρακολουθούν ελάχιστοι συγκριτικά
BTW έχω κάνει αρκετές φορές στην Αθήνα σε airbnb δικό μου, η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω
Υ.Γ. Πρόκειται για μασάζ στο χώρο μας, το γράφω εδώ μιας και το νήμα "μασάζ στο σπίτι" το παρακολουθούν ελάχιστοι συγκριτικά
BTW έχω κάνει αρκετές φορές στην Αθήνα σε airbnb δικό μου, η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω
Έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Μια κοπέλα έχουν (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι) η οποία δεν μου γέμισε το μάτι κ δεν δοκίμασαΕίδα σε διαφήμιση στο facebook πως το deluxe massage Αθηνών έχει και παράρτημα στο χωριό μας.... Έχει δοκιμάσει κανείς;
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Μάγκες Νεφέλη τοπ ε? Λέω να κάνω το παρεθενικο πέρασμα μαζί της.. μόνο με Νάντια έχω πάει στο εν λόγω μαγαζί ..δεν μπορώ να πω ήταν τέλεια με τις βυζάρες της αλλά η Νεφέλη στην υποδοχή με τρέλανε ..θέλω να δοκιμάσω και μαζί της .
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.466
- Πόντοι
- 7.095
5 μηνύματα τα 3 για την Εύα...Παιδιά θυμαται κανένας την Εύα από Aqua στην όλγας;;;; Η καλύτερη για μένα πουέχει περάσει!!! Ξέρει κάποιος αν δουλεύει πουθενά;
Τελευταία φορά εθεάθη σε νησί πολύ χαμηλά στο χάρτη της Ελλαδας, να μιλάει στην τηλεόραση για γιόγκα.
Ικανοποιημένος τώρα?