Και για ποια αλλη να γραψω δλδ;;; Η ξενια στο ιδιο μαγαζι βαρυ πεπονι….μασσατζιο δεν εχει κατι που να αξιζει - πεταμενα λεφτα δλδ!!
Το κρυσταλακι οσο ηταν στη δωδεκανησου εξαιρετικο δε λεω και τα κοριτσια μεσα απαιχτα….νομιζω οτι οταν πηγαν στο καινουριο τα πραγματα εγιναν πιο αρπα κολλα!!! Η ευα ηταν διαφορετικο κοριτσι εμπαινες και ηταν σα να πηγαινες εκδρομη στη φυση…σα να σε εβαζε σε αλλο κοσμο (χαζομαρες ελεγε δε λεω αλλα ειχε πολυ πλακα)
Συναγωνιστες και συμπολιτες, γεια σας, μετα απο καμμια 10ετια συχνων και κρυφων αναζητησεων στο χωρο αυτου του σαιτ επιτελους πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη και να γινω και εγω μελος αυτη της κοινοτητας (παρακαλω το παραδοσιακο λουσιμο με μπυρες να γινει αφ οτου τελειωσω χιχιχι), και συνεχιζω, για να ανοιξω εγω λογαριασμο εδω, 2 πραματα μπορουν να συμβαινουν, η γιατι θελω να βοηθησω και εγω με την σειρα μου οντας χρονια στα ελαιοτριβια, η μπουχτισα μεχρι τον λαιμο πραμα που με πνιγει η αδικια και οχι μονο (μη μας πιανουνε και κοτσο, πατησαμε τα 40 και μας συμπεριφερονται σαν ανηλικα).λοιπον, εχω παει σε βανα, λουξουρι, κρυσταλ και μασατζιο...η αδικια με πνιγει ωρες ωρες γιατι ρε
@@@@@ μου φαινονται απο τα βλεμματα τους οτι καποιες κανουνε αγγαρεια εκει μεσα, δε θα ονοματισω ολες τις κοπελες, τουλαχιστον οχι σε αυτο το ποστ, ας αποκτησουμε μια χημεια πρωτα και μια εχεμυθια και υστερα...ια απορια εχω, πως γινετε να γινεσε πελατης , πχ και 10 επισκεψεις σε 2 μηνες, και την 11η ας πουμε να κοιτανε να σε χρεωσουνε και το νερο που ηπιες ας πουμε, η κανουνε οτι δε σε ξερουνε κι ολας; επισης προχθες μερες που ειναι πηγα ευοσμο λουξουρι, μισοκοιμησμενες και ο 2 τους, η μια ενω πιασαμε την συζητηση περασε το 45λεπτο και λεει δε μπορω τωρα εχω ραντεβου και εγω τι να κανω λεω ; μ λεει μονος σου εγω φευγω, τι λες; με εκανες λεω ετοιμο να ψησεις ψαρια επανω και φευγεις ; λεω παρε 20 παραπανω και κανε την δουλεια σου
ΥΓ 2η φορα ειχα παρει την εν λογω κοπελα, εν ονοματι ΛΟΥΝΑ, η πρωτη με την δευτερη φορα η μερα με την νυχτα, μη πιασετε κουβεντα ποτε!! Στα του αγωνα , καλο βιδωτο κωφηνατο φραπογαλα αλλα διχως ζαχαρη ..... εννοειτε μερες που ειναι παραδοσιακα <<ντυμενη>> δε πεταξε ουτε την σκουφια της απο επανω
μακρυγορισα γιατι εχω πολλα να πω με πνιγει το δικιο τοσα χρονια και θα ηθελα να με ρωτησετε οτι θελετε....λοιπον ο υπευθυνος να με <<χυσει>> την μπυρα παρακαλω για το καλωσορισμα