giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Η Τόκυο δουλεύει στο Crystal ακόμα?
Αν είναι η ίδια που ήταν στο Crystal είναι χάλι μαύρο.. ευγενική μεν αλλά άθλια σε όλα τα υπόλοιπαΠέρασμα στο Luxury στον Εύοσμο με την Βίκη . Γεματούλα ξανθιά με μεγάλα βυζιά. Άθλιο μασάζ , πολύ κρύα σαν άτομο , και πολύ κακή εκτόνωση που την κάνει ακόμα χειρότερο το οτι δεν βγάζει ρούχα και με το ζόρι σε αφήνει να την ακουμπάς. Καιρός λοιπόν να φαν όλα τα μαγαζιά κόκκινη κάρτα μέχρι να αλλάξουν τακτική
Φαιδρά ήταν;Πέρασμα στο Luxury στον Εύοσμο με την Βίκη . Γεματούλα ξανθιά με μεγάλα βυζιά. Άθλιο μασάζ , πολύ κρύα σαν άτομο , και πολύ κακή εκτόνωση που την κάνει ακόμα χειρότερο το οτι δεν βγάζει ρούχα και με το ζόρι σε αφήνει να την ακουμπάς. Καιρός λοιπόν να φαν όλα τα μαγαζιά κόκκινη κάρτα μέχρι να αλλάξουν τακτική
Φαιδρά
ναι αλλά την πρόλαβανΦαιδρά ήταν;
Νόελ τι μου θυμισες φίλε σκορπίνα την έλεγα λόγω του τατουάζ τής. Την είχα πετύχει σε ενα μπιτσομπαρο Χαλκιδική πριν κάνα 2 χρόνια ακόμα το κορμί τρομερό έπινα την μπύρα μου και την χαζευα δυστυχώς ήμουν με οικογένεια αλλιώς ίσως έβρισκα το θάρρος να της μιλήσω ( διακριτικά πάντα)Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες!Εχει πετυχει καποιος σε αλλα μαγαζια εστω κ πριβε κοπελες απο μαγκυ η κ την ιδια την μαγκυ?αδυναμιες μου,αθηνα νικολετα.αν ναι κ εχει την διαθεση ας απαντησει με π.μ.Επισης στο τελος καθε χρονιας επειδη αναπολω γενικα...που ειναι ρε παιδια τα χρονια που πηγαιναμε στο βασιλη κ στην ευα κερδυλιων κ ειχε την τονια την μαρια κ την μαριαννα πριν ανοιξει δικο της μαγαζι...η που πηγαιναμε στον βασιλη καραμανλη κ ειχε φοιβη κ νοελ.οσο ποσω κ να με γυρισετε σαν την φοιβη δεν εχω ξαναβρει..την εψαξα παντου αλλα δυστυχως δεν την ξαναβρηκα..καλη χρονια να εχουμε!αν γνωριζετε κατι για τα κοριτσια της μαγκυς στειλτε!τωρα μου ηρθε κ στο μυαλο κ η ευα με το εντελβαις.μου φαινεται μεγαλωνω χαχαχα!!!
Φοίβη παντρεμένη, παιδιά κτλΧρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες!Εχει πετυχει καποιος σε αλλα μαγαζια εστω κ πριβε κοπελες απο μαγκυ η κ την ιδια την μαγκυ?αδυναμιες μου,αθηνα νικολετα.αν ναι κ εχει την διαθεση ας απαντησει με π.μ.Επισης στο τελος καθε χρονιας επειδη αναπολω γενικα...που ειναι ρε παιδια τα χρονια που πηγαιναμε στο βασιλη κ στην ευα κερδυλιων κ ειχε την τονια την μαρια κ την μαριαννα πριν ανοιξει δικο της μαγαζι...η που πηγαιναμε στον βασιλη καραμανλη κ ειχε φοιβη κ νοελ.οσο ποσω κ να με γυρισετε σαν την φοιβη δεν εχω ξαναβρει..την εψαξα παντου αλλα δυστυχως δεν την ξαναβρηκα..καλη χρονια να εχουμε!αν γνωριζετε κατι για τα κοριτσια της μαγκυς στειλτε!τωρα μου ηρθε κ στο μυαλο κ η ευα με το εντελβαις.μου φαινεται μεγαλωνω χαχαχα!!!
Αχ το Εντελβάις... Ωραία χρόνια και πολλά λεφτά...η ευα με το εντελβαις.μου φαινεται μεγαλωνω χαχαχα!!!
ρωτα σε κανα μπαρμπερικοΞέρετε κάποια που να κανει ξύρισμα πέους;
Nαι γιατί?Από την ιδιοκτήτρια δηλαδή; Ώραιος!
Και στον παλιό χώρο σου είχε κάνει μασάζ η ίδια;
Αυτή δούλευε σε μπιτσομπαρο σε κάμπινγκ σωστά??με πλαστικά βυζιά τούμπανο? Αυτή δεν είναι?Νόελ τι μου θυμισες φίλε σκορπίνα την έλεγα λόγω του τατουάζ τής. Την είχα πετύχει σε ενα μπιτσομπαρο Χαλκιδική πριν κάνα 2 χρόνια ακόμα το κορμί τρομερό έπινα την μπύρα μου και την χαζευα δυστυχώς ήμουν με οικογένεια αλλιώς ίσως έβρισκα το θάρρος να της μιλήσω ( διακριτικά πάντα)
Τίποτα.Απλά μου έκανε εντύπωση. Συνήθως μασάζ κάνουν οι κοπέλες μόνο.Nαι γιατί?
Η Ευα έκανε και παλια μασαζ, σε επιλεγμενους πελατες και οταν δεν υπηρχε διαθεσιμη κοπελα.Τίποτα.Απλά μου έκανε εντύπωση. Συνήθως μασάζ κάνουν οι κοπέλες μόνο.
Ευχαριστώ πάντως.
Άμα ορμησεις βλεπω να σε μπαγλαρωνουνεεγω να ρωτησο κατι ασχετο. στο σπα πριβε που ας πουμε ειναι μασατζιδικο δουλευει ενα μιλφ να το πω... δεν ξερω αλλα βγαζει κατι προστυχο και φαινεται σαν να εχει ενισχυμενα βυζια τουμπανα και θελω να της χυμυξω. ξερει κανεις τι παιζει με αυτην? ειναι η κοπελα που σηκωνει τα τηλεφωνα λογικα και βρισκεται στην υποδοχη παντα.
Αυτή πρέπει να είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη μην ορμησεις μεγάλε γιατί δε σε βλέπω καλά χαχαεγω να ρωτησο κατι ασχετο. στο σπα πριβε που ας πουμε ειναι μασατζιδικο δουλευει ενα μιλφ να το πω... δεν ξερω αλλα βγαζει κατι προστυχο και φαινεται σαν να εχει ενισχυμενα βυζια τουμπανα και θελω να της χυμυξω. ξερει κανεις τι παιζει με αυτην? ειναι η κοπελα που σηκωνει τα τηλεφωνα λογικα και βρισκεται στην υποδοχη παντα.
Ρε τον μπαγασα. Καλα περναει! χαχαχαχαΑυτή πρέπει να είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη μην ορμησεις μεγάλε γιατί δε σε βλέπω καλά χαχα