Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Οποία έχει πουτσαΞέρετε κάποια που να κανει ξύρισμα πέους;
Οποία έχει πουτσαΞέρετε κάποια που να κανει ξύρισμα πέους;
στουντιο η μπουρδελαΝικηφορου ουρανού τι παίζει ?
Το καλοκαίρι ρωτούσες για crystal αλλά δε μας είπες τελικά πως πέρασεςΝικηφορου ουρανού τι παίζει ?
Το dames είναι! Και από ότι φαίνεται συνεργάζεται με το κωλομπαρο fullmoon της Ξε-Κωλλετη στα κορίτσια !?Καλησπέρα & χρόνια πολλά. Έχει κανείς ιδέα γι' αυτό?ελληνιδα με ρωσιδα παρεα!
Προσφερουμε την ευχαριστηση που ζητας στο καινουργιο μας χωρο. Αν θελεις μπορεις να κανεις σεξ και με τις δυο με 90€ μονο!!!! Ραντεβου 6992577796kanesex.com
Όλγας 145, λένε ...
Είναι νέο ή καμιά μετακόμιση?
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, μιλώντας για μετακόμιση. Ήταν Εγν 112, πήγε 124 μετά δεν ξέρω...Μοιάζει να είναι το Dames της γνωστής Άννας που το τελευταίο διάστημα ήταν στην Εγνατία, κοντά στην Καμάρα. Αλλά δεν έχω ιδέα για το αν είναι καινούριος χώρος ή αν μετακόμισαν.
Ναι η μία είναι η στριπτιτζου Σόνια Parton στην πρώτη φωτό αλλά καμία 15 κιλά έξτρα η φωτό που έχει είναι πριν 4-5 χρόνια, γενικά το μαγαζί αυτό έχει καιρό να φέρει κάτι καλό. Στην δεύτερη φωτό η στριπτιτζου Συλβη που για εμένα δεν αξίζει.Το dames είναι! Και από ότι φαίνεται συνεργάζεται με το κωλομπαρο fullmoon της Ξε-Κωλλετη στα κορίτσια !?
Εχει κάτι καλό η βάσια κ το ρωτάς συνέχειαΠαιδια καλησπέρα και χρόνια πολλά σας παρακαλω μπορει καποιις να με βοηθησει με το που ειναι το στουντιο της βασιας και εγω με την σειρα μου θα σας πω για την τσαρινα που κανει βιζιτες
Αν μπορείς στείλε ινβοχ για τη νατασαΠαιδια καλησπέρα και χρόνια πολλά σας παρακαλω μπορει καποιις να με βοηθησει με το που ειναι το στουντιο της βασιας και εγω με την σειρα μου θα σας πω για την τσαρινα που κανει βιζιτες
Η τσαρινα αν δεν τον ξερει τον αλλον δεν νομιζω να δεχθει να κανει ραντεβου. Εκτος αμα αλλαξε τροπαρι.Παιδια καλησπέρα και χρόνια πολλά σας παρακαλω μπορει καποιις να με βοηθησει με το που ειναι το στουντιο της βασιας και εγω με την σειρα μου θα σας πω για την τσαρινα που κανει βιζιτες
Καλημέρα αδελφέ.Καλημέρα πατριώτες! Είμαι Θεσσαλονικιός που εδώ και χρόνια ζω Αθήνα…
Είμαι για πολυήμερες διακόπες στα πάτρια και θα ήθελα αν δεν σας κάνει κόπο κάνα δυο μασαζερι, ένα καλό μασάζ και εκτόνωση ψάχνω… Από τις επισκέψεις μου όταν ζούσα Θεσσαλονίκη, μόνο η Νατάσα μου είχε μέινει (Β. ’Ολγας) η οποία σου έκανε κανονικό μασάζ και μετά στον έπιανε και τον έκανε λάστιχο…χαχαχα.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο τώρα? Γενικά δεν είμαι μιλφάκιας..
Θενκς!
εχει αλεξανδρα.και την ελενα απο την κρηνη.που δουλευε στην αννα.και ειναι παντα ντιρλα.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΕχει κάτι καλό η βάσια κ το ρωτάς συνέχεια
Σε όλα μέσα είσαι παπά γιατοπούτσοεχει αλεξανδρα.και την ελενα απο την κρηνη.που δουλευε στην αννα.και ειναι παντα ντιρλα.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Καλημέρα φίλος δουλεύει σε κάποιο γραφείο υπάρχει αγγελία της?Καταθέτω την εμπειρία μου με Τόκιο (Άρτεμις). από το μετεριζι του call girl.
Βρεθηκα στη πρωτεύουσα για μια έκθεση και έπεσα στον πειρασμό.
Το τυπακι είναι παρανοικό. Φαινόταν στο Crystal όταν δίναμε τα δεκάευρα για γλυφομούνι και κωλο δάχτυλο. Τον αγαπαει το πουτσο.Ξεκίνησα με ένα γλύψιμο να με θυμηθει (είπε ότι με θυμήθηκε αλλά μεταξύ μας παπάρια) όπου κατέληξε να έχω δυό δάχτυλα σε κάθε τρύπα και αυτή να χτυπιέται σα χταπόδι. Τα κάνει όλα τα γλύφει όλα φωνάζει χτυπιέται και βοηθάει και ο σωματότυπος να την κάνεις ότι θες.
Πρωτος γύρος πίπα μέχρι τις αμυγδαλές και ξέσκιμα πισωκολλητο και δεύτερος γύρος μόνο κώλο (+30). Πολύ ωραία πραγματικά αλλά όταν πας ταμείο με το 190 λίγο πονάς. Τουλάχιστον εγώ δάκρυσα λίγο. 160+30
Την υγεία μας να έχουμε και αυτή την εβδομάδα θα με πάει ψωμοτύρι. Δίαιτα!
Επίσης καλή χρόνια!Προσοχή, κίνδυνος.
Κάποιες αγγελίες δίνουν χώρο κέντρο, κοντά Αριστοτέλους και συγκεκριμένα Εγν.55.
Αν πέσετε πάνω, μην συνεχίσετε.
Κίνδυνος.
Άντε και καλή χρονιά!
Μπα, δεν είναι ότι ξέφυγα.,… αλλά όπως τα περιγράφεις… θα συνεχίσω τα ποτά με την παρέα μου. Δεν έχεις άδικο…Καλημέρα αδελφέ.
Επειδη κι εγώ Σαλονικιος είμαι που ζει πλέον μόνιμα Αθηνα, θα επιχειρήσω να σου δώσω μια συμβουλή. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. Θα απογοητευτείς, ιδιως αν στην Αθηνα είσαι ενεργός. Αν ήρθες θεσσαλονικη και ξέφυγες και από καμένα στενό μαρκάρισμα της στρατονομιας, οκ. Αλλιώς, άραξε, δες φίλους και συγγενείς, και άσε τις ταρζανιές. Οι καιροί άλλωστε δεν ενδείκνυνται …