You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
Anaktoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2021
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Τελευταία φορά είχε εμφάνιση σε site της Αθήνας (magic girls, νομίζω) αλλά πλέον δε ξέρω.. Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει ή ας στείλει pmΞερει κανεις αν η τοκυο δουλευει καπου ή αν κανει ραντεβου σε ξενοδοχειο?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
εμενα η φενια(φαιδρα κρυσταλ) μου ειπε οτι ακουσε πως η τοκυο γθροσε θεσσαλονικη και κανει ραντεβου εδωΤελευταία φορά είχε εμφάνιση σε site της Αθήνας (magic girls, νομίζω) αλλά πλέον δε ξέρω.. Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει ή ας στείλει pm
NIKOSMEGKAS.
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
περασα με φενια απο luxury σε εμφανιση θεωρω ειναι μετρια, προσωπο πολυ ωραια για τα γουστα μου αλλα το σωμα καπως χαλαρο(οχι ασχημο) εμενα για τα γουστα μου μου εκανε καλο μασαζ οσο αφορα το δευτερο μερος επαιξε πολυ φτυσιμο γενικα και τον επαιζε αρκετα απαλα. αν την συγκρινω με την δαναη απο το ιδιο μαγαζι σαφως καλυτερη αλλα αν την συγκρινω με νεφελη απο κρυσταλ που παω συνηθως η νεφελη ειναι ετη φωτος καλυτερη. Για κατι παραπανω δεν ξερω αν κανει γτ πηγα πρωτη φορα μαζι της, παντως δεν
Ρε πουστι ακομα γελαω με τς μλκιες σουΕίσαι μήπως ο εξοχότατος Σερ Γουίλιαμ Καραμπούμπα που πήρε συνέντευξη ο Κωνσταντάρας στο αεροδρόμιο.......;;
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Παντως σημερα κανει στορυ από Αραχωβα.εμενα η φενια(φαιδρα κρυσταλ) μου ειπε οτι ακουσε πως η τοκυο γθροσε θεσσαλονικη και κανει ραντεβου εδω
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Να φανταστώ σε κλειστό κύκλο,χωρίς αγγελία;Στο site του μάγου που έδειχνε και πρόσωπο φαινόταν σέξι πάντωςεμενα η φενια(φαιδρα κρυσταλ) μου ειπε οτι ακουσε πως η τοκυο γθροσε θεσσαλονικη και κανει ραντεβου εδω
Τελευταία τροποποίηση:
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.241
- Πόντοι
- 206
Αν δεν πούμε και καμιά μαλακία να γελάσουμε εξοχότατε πώς θα γίνει, όλο στα σοβαρά θα τη βγάζουμε...........??Ρε πουστι ακομα γελαω με τς μλκιες σου
Anaktoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2021
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Να χαρώ εγώ.. το θέμα είναι να βρούμε επικοινωνίαεμενα η φενια(φαιδρα κρυσταλ) μου ειπε οτι ακουσε πως η τοκυο γθροσε θεσσαλονικη και κανει ραντεβου εδω
Anaktoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2021
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Και αυτή καταδρομική κάνει δλδ..?Παντως σημερα κανει στορυ από Αραχωβα.
massage_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2008
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Καμία που να γνωρίζω. Παλιότερα υπήρχε και η Ρένα στο Aqua αλλά δυστυχώς έχει προχωρήσει σε διακοπή εργασιών! Το καλό μασάζ είναι κουραστικό και επίπονο για αυτόν που το κάνει. Όλες θέλουν με απαλά ξεκούραστα χαδάκια και με ένα γρήγορο χειρογλύκανο να βγάλουν μεροκάματο. Δύσκολο να βρεις κοπέλα που να θέλει να κοπιάσει για τα λεφτά που αξιώνουν να λάβουν....Καμία άλλη εφάμιλλη της Νάντιας σε μασάζ?
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Νταξ μεγάλε εσύ θες δεν θες θέλεις να μας στείλεις χριστουγγενιατικα σε οφθαλμίατρο πάλι...... Καλημέρα κ καλές γιορτές σε όλους!!!!Φιλε πιγα σιμερα λουξουρι παρουσες νατασα αδιναμια μου και φένια το καυλόμουνιι ....................φορουσαν κ οι δυο μαβρο μινι φορεμα κοντο. ..............πιρα διπλό μασαζ η μια χαιδεβε η αλλη πιο δινατα...............αλα τα πιπινινακια στο αγονα δοσανε ρεστα.............ρεσιταλ με την νατασα κ φενια να ανεβαινουν απο πανο μ και να αγγοζονται βγαλανε ρουχα με αφησαν να πιασο παντπυ και να γλιψω ρογα..............με βγαλανε νοριτερα........
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Περασα απο Crystal προτιμησα μια ξανθια milf φαση με καυλοφατσα, καλη στο μασαζ τα συνηθισμενα οχι κατι ιδιαιτερο
5 μηνύματα για το relax , νταλκά θα το έχεις. Άντε πήγαινε κ ενημέρωσε κ εμάςκαλημερα,RELAX ΕΓΝΑΤΙΑς 112 εχει τιποτα καλο,
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τελευταία φορά πού πήγες τι είχεκαλημερα,RELAX ΕΓΝΑΤΙΑς 112 εχει τιποτα καλο,
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
λογικα την τελευταια φορα που ηταν να παει δεν πηγε....Τελευταία φορά πού πήγες τι είχε
κατι χοντρεςΤελευταία φορά πού πήγες τι είχε
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Μέχρι να πας θα αδυνατίσουνκατι χοντρες
Humax
Σπουδαίος