Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Την Νάσια από Παπάφη θέλουμε??Για κάνε μια περιγραφή της νασιας
Την Νάσια από Παπάφη θέλουμε??Για κάνε μια περιγραφή της νασιας
Καλησπέρα πέρασμα σήμερα από elit με Νασια η Στέλλα δεν δούλευε, οπου έφαγα πετσέτα, στα θετικά το καλό social, το μόνο που σε ενημερώνει αν θες φραπας μόνος σου.
1η φορά πήγα έκανα κουβέντα για παραπάνω αλλά δεν έπεισα ούτε την έξω ούτε την μέσα.
Έχεις κάποιο καυτερό κονε ή είσαι τακτικός του μαγαζιού;
Ειπα ονονα γνοστου εδωσα ενα 30αρη στην δεσπινιδα 25 εξο κ απολαυσα.................Δηλαδή πήγες πρώτη φορά εκεί; Και πίπα; Κόστος;
Δυστυχώς τα ίδια.. στο Crystal τουλάχιστον ψεκάστε-σκουπίστεCrystal και luxury έχουν κάνει καμιά αναβάθμιση στις υπηρεσίες τους; Ή ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είναι ακόμη;
Αδερφέ οκ γιατί τα ίδια φράγκα παραταξαμε αλλά χωρίς κονε εγώ...Ειπα ονονα γνοστου εδωσα ενα 30αρη στην δεσπινιδα 25 εξο κ απολαυσα.................
Ειπα ονονα γνοστου εδωσα ενα 30αρη στην δεσπινιδα 25 εξο κ απολαυσα.................
Δεν πατάω ελίτ. Δεν τρελάθηκα ακόμαΑδερφέ οκ γιατί τα ίδια φράγκα παραταξαμε αλλά χωρίς κονε εγώ...
Για πες , πως ήταν ; Παίζει φραπέ ή και πίπα;αυριο εκλεισα με φενια απο luxury(φαιδρα απο crystal) ελπιζω να μην πεταξω παλι 50ρικο
Ρε μπόυ, τι κάνεις???Φιλε πιγα σιμερα λουξουρι παρουσες νατασα αδιναμια μου και φένια το καυλόμουνιι ....................φορουσαν κ οι δυο μαβρο μινι φορεμα κοντο. ..............πιρα διπλό μασαζ η μια χαιδεβε η αλλη πιο δινατα...............αλα τα πιπινινακια στο αγονα δοσανε ρεστα.............ρεσιταλ με την νατασα κ φενια να ανεβαινουν απο πανο μ και να αγγοζονται βγαλανε ρουχα με αφησαν να πιασο παντπυ και να γλιψω ρογα..............με βγαλανε νοριτερα........
Ωνωμα γνοστυ σαι πιων ώμος δαιν μας οιπαις να κσαιρουμαιΕιπα ονονα γνοστου εδωσα ενα 30αρη στην δεσπινιδα 25 εξο κ απολαυσα.................
Να δεις που είναι οπτικός και το κάνει επίτηδεςΡε μπόυ, τι κάνεις???
Θα μας χαλάσεις τα μάτια...πας καλά? πως γράφεις έτσι ρε μαν???
Έλεος...!!
Είσαι μήπως ο εξοχότατος Σερ Γουίλιαμ Καραμπούμπα που πήρε συνέντευξη ο Κωνσταντάρας στο αεροδρόμιο.......;;Ειπα ονονα γνοστου εδωσα ενα 30αρη στην δεσπινιδα 25 εξο κ απολαυσα.................
ναι στην αθηναΞερει κανεις αν η τοκυο δουλευει καπου ή αν κανει ραντεβου σε ξενοδοχειο?
Αδερφε αν επιτρεπεται γιατι οχι ελιτ??Δεν πατάω ελίτ. Δεν τρελάθηκα ακόμα
Γιατί δεν γουστάρω να υποτιμούν την νοημοσύνη μου. Και γενικά όχι σε ανάλογα μαγαζιά. ΑρκετάΑδερφε αν επιτρεπεται γιατι οχι ελιτ??