popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Έχουμε εικόνα για τη Λίνα από crystal δεν την έχω δοκιμάσει! Είναι καινούργια στο χώρο?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Δεν έχω εμπειρία αλλά έχει γραφτεί εδώ ότι είναι τζανκι- χρήστης ουσιών και πιθανόν τραβεστί.Ρε μάγκες αυτή η Ρένα Ρενου τι φάση έχει πάει ποτέ κανείς μαζί της? Το σπίτι μες τη μπόχα..Με το που πήγα να μπω έφυγα τρεχοντας
Πολυ καλο μασαζ, σχολαστικη, δεν κλεβει καθολου χρονο. Εκτονωση μετρια λογω απειριας, παρολα αυτα ειναι δεκτικη και με διαθεση να φυγεις ευχαριστημενος. Πιθανολογω οτι θα αρχισει να ανεβαινει και σε αποδοση οσον αφορα το δευτερο κομματι.Καλησπέρα. Έχουμε εικόνα για τη Λίνα από crystal δεν την έχω δοκιμάσει! Είναι καινούργια στο χώρο?
Ευχαριστώ
Αν λεμε για Λινα, μετριο αναστημα, petite σωματοτυπος, καστανο-κοκκινο μαλλι. Στηθος 1,5-2. Ηλικια γυρω στα 29 αλλα φαινεται αρκετα μικροτερη. Τατουαζ δεν ειδα.Μια περιγραφή της κοπέλας
(Εμφάνιση, ηλικία,
Πού κοντά μεταφέρθηκε το ίδρυμα αυτό?Πέρασμα χθες από Αντιστρες.
Χριστίνα το όνομα της κοπέλας. (είχε άλλες 2 αλλά δεν θυμάμαι names - αδιάφορες για με).
30-35 κοντούλα,ξανθιά, σφιχτό σωματάκι, κοντούλα 1,55-1,60, 2άρυ καλό ζάκιβυ, τίμιο κορίτσι, καλούτσικο μασάζ χαλαρό, όχι δεν το έχει αν με ρωτάτε, καλούτσικι γενικά συνεύρεση.
Άντεξε τα σφυριά, σαν γνήσιο κοριτσόπουλο της Ουκρανικής σχολής.
Χαλαρή φάση χωρίς βιασύνες, με το παράβολο των 80.
Μία δοκιμή ήταν αρκετή.
Υ.Γ. 1 - Είναι δυνατόν να μην μπορούμε τόσα άτομα εδώ να βρούμε την Σάσα (που ήταν ΕΒΙΤΑ) ρε παίδες?
Υ.Γ.2 - Μαριάννα ποιος φίλος μπορεί να κάνει κονέ ρε παίδες?
Καλά να περνάτε και να γαμάτε καλύτερα!!
GALLAS
Εσύ πού το άφησες τελευταίαΠού κοντά μεταφέρθηκε το ίδρυμα αυτό?
Ποιος μπορει να βοηθησει για angels ψαχνω την φαιη πως θα γινει κονεΚαλησπέρα...Να ρωτήσω για Angels Spa (Β.Ολγας). Η Μιχαέλα πως ειναι αν έχει κάποιος εικόνα. Βασικά απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν πρόσβαση γιατί είναι και πριβέ.
Την οποία γνωρίζεις από κάπου η έτσι απλά ρωτάς εδώ κ καιρόΠοιος μπορει να βοηθησει για angels ψαχνω την φαιη πως θα γινει κονε
Γιάννα Έλλη κ ρένα η κάποια ξέχασαΠέρασα από Μαριάννα, όπως πάντα πέρασα τέλεια. Απλά ένα σχόλιο κάνω. Μην ρωτάτε για πρόσβαση. Δεν είναι στο χέρι μου....
ΌχιΓιάννα Έλλη κ ρένα η κάποια ξέχασα
ΘΑ με συστησεις ?Οταν λεμε prive εννοείτε οτι πας μόνο συστημένος; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει;
Πριν καιρό δίπλα στη eurobankΕσύ πού το άφησες τελευταία
Εσύ πού το άφησες τελευταία
Στο στενό 1οροφοςΠριν καιρό δίπλα στη eurobank
Τώρα σοβαρά ρε αδερφέ, θες απάντηση?????Πού κοντά μεταφέρθηκε το ίδρυμα αυτό?