@gagarin Αρχικά η εγγραφή μ έγινε πριν 2 χρονια αλλά στο σάιτ είμαι εδώ και 4 μιας και δν είχα λογαριασμό τότε απλά κοιτούσα γτ όπως είπα ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν ένα τέτοιου είδους μαγαζί. Τι εννοεις να είμαι τρολακι; Τι έχω να κερδίσω είχα κάποιες απορίες και ζήτησα τη βοήθεια κάποιου πιο έμπειρου σε αυτόν τον τομέα μιας και είχα βοηθηθεί και στο παρελθόν. Και επίσης προφανώς δν έχω κάτι να προσφέρω 2 φορές πήγα στην ζωή μου σε μπου μια τότε και μια πρόσφατα μιας και μένω επαρχία και επίσης πάλι καλά τόσο καιρό υπήρχε απασχόληση σε αυτό το κομμάτι και προφανώς αν μπορέσω κάποια στιγμη να ενημερώσω για κάτι θα το κάνω μιας και παρακολουθώ το φόρουμ χρονια και εμένα προσωπικα με έχει βοηθήσει στο παρελθόν άρα γιατί να μην κάνω το ιδιο. γτ τόση καχυποψία ;
@dimitrisl τι έγινε θείο; Φοβασε μην καλομαθουν οΙ μασέρ και μετά τρως πόρτα με την άσχημο φάτσα σου μέχρι και σε επι πληρωμή μλκια; Σε πληροφορω πως ψιλο έχω φετίχ με το μασάζ και το ζητάω συχνά με τις κοπελες που κανω κάτι (συνηθωσ Καταλειγω να κάνω εγώ) απλά ήθελα κάτι εύκολο γρήγορο Από κάποια πιο έμπειρη χωρίς δυσκολίες και μα μου γιατί απλά ήμουν σε αυτή τη φάση. Αλλά καταλαβαίνω την αντίδραση σου και εγώ ίσως κάποια στιγμή νιώσω την ίδια απειλή σε καμία 30αρια χρονια. Τεσπα ακολούθησα την συμβουλη σου τελικά πήγα παραλιακη με μια κοπέλα που γνώρισα στο ινστα απο skg μετά ακολούθησε κάρφωμα στο αυτοκίνητο μου κάτω από ένα κιόσκι στη τριανδρία με ανοιχτό κλιματιστικό (άρα περίπου ήταν σαν να πήγα σε μπου και να πληρώνω απλά βενζίνη αντί για σεξ) αν θες επειδή σε βλέπω ενδιαφέρθηκες για το τι θα κάνω στείλε να σ πω λεπτομέρειες. το μασάζ ήταν μια εναλλακτική σε περιπτωση που δεν καθότανε η φάση (και δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα ούτε να αναδειχτω Ανώτερος σου σε ένα ανώνυμο φόρουμ, απλά προσπαθω να σου αποδείξω ποσο άστοχο και Αχρείαστο είναι το σχολιο σου σε κάτι που απλά μπορούσες να πρόσπεράσεις ). με την πρώτη ευκαιρια πάντως θα περάσω σίγουρα από ένα απο όλα αυτά μιας και απτην πολη μου είναι 45 λεπτά. Λαθοσ μου τελικά που ζήτησα βοήθεια εδώ τελικά υπάρχει πολύ κακια λογικά έχει να κάνει με την Θεσσαλονίκη γτ οι αθηναιοι ήταν πιο φιλικοί λόγω ποικιλιασ/πληθώρας. Μάλλον εδώ νομίζετε ότι είναι γκόμενες σας και θα σας τις φάμε. Επισησ Όταν ο
@Zois91 για παράδειγμα ρωτησε κάτι σαν αυτό «καλησπέρα μένω κέντρο Αγίου Δημητρίου κάποια καλή μασέρ με σεχ μαζί γνωρίζετε να μου πείτε ; Και αυτό το Στούντιο Ντάμες τι φάση αξίζει;» Του απάντησαν κανονικά παρόλο που δεν έχει προσφέρει τίποτα (5 μηνύματα) στο Φορουμ Και αλλά πολλά τέτοια παραδείγματα ΑΡΑ ξεκάθαρα έχει να κάνει με την ηλικία και το κόμπλεξ. αν δν θες να απαντήσεις σε κάτι απλά προσπερνά το και μην γίνεσαι κομπλεξικός και Σχολιαζεις αλλά δν πειράζει Όλοι έχουν από μια γνώμη, Δεν θα επεκταθώ άλλο πες ότι θες απλά θα κάνω αυτό που περιέγραψα. μπορω Και μόνος μου να ψαχτώ και βέβαια ότι διαβάζω απτούς υπόλοιπους εδώ. καλη συνέχεια