Μάλλον είσαι νινί ακόμαKανενα ιδρυμα που να μην σε παιρναν απο ανακριση δεν παιζει?
Χαλάρωσε παίχτη ! ! !
Μάλλον είσαι νινί ακόμαKανενα ιδρυμα που να μην σε παιρναν απο ανακριση δεν παιζει?
κ να ηξερες τι κρυβει αυτο το χαμογελοΕνα ξανθο σκυλι (που μου εφερε νερο) και ενα ψηλο καστανο αλογο με μακρυ μαλλι (ονοματα δεν ειπαν).
Και οι δυο αγελαστες εως χαλασμενες, σε αντιθεση με το Εβιτακι
σωστος ο παιχτης πολυ καλη περιγραφηΝα προσθέσω και εγώ την πρώτη μου εμπειρία.
Μόλις αντιλήφθηκα ότι απελευθερώθηκε το επάγγελμα με τα δύο μασαζομάγαζα είπα να δοκιμάσω. Πιο συγκεκριμένα ανακάλυψα το Nancy Massage στην Κασσάνδρου και το Body Free.
Πήγα πρώτα στο οικονομικό, Nancy Massage. Εκεί είδα δύο κοπέλες που δεν ήταν του γούστου μου. Μια νταρντανοmilf μελαγχροινή και μια ακόμα μελαγχροινή μετρίου αναστήματος σχετικά γεματούλα και αυτή και μάλλον μέσα στα 30s. Γενικά προτιμώ μικρότερες ηλικίες και διαστάσεις οπότε δεν έκατσα. Οι τιμές ήταν πράγματι στα 30, 50, 60 για φουλ, με μια κρυφή χρέωση, +10 ευρώ για γυμνή τρομπέτα. Θα ξαναπάω από εβδομάδα μιας και μέχρι Τετάρτη είναι και μια ακόμα κοπέλα.
Στη συνέχεια πήγα Body Free. 3 κοπέλες εκεί, 2 μελαγχροινές που έδειχναν σχετικά βαριεστημένες και μια καστανή με γλυκό πρόσωπο ονόματι Λάουρα. Νεαρές, σχετικά λεπτές, οπότε έκατσα και προτίμησα τη Λάουρα. 60-80-100 οι τιμές δυστυχώς. Μου έκανε άσχημη εντύπωση που οι κοπέλες δε σηκώθηκαν καν για να τις δω, καθόντουσαν στο καναπέ και περίμεναν.
Anyway, στο δωμάτιο η κοπέλα ήταν καλή, το μασάζ μάλλον μέτριο, αλλά στα υπόλοιπα τουλάχιστον για πρώτη φορά πέρασα καλά. Για 100 δε θα ξαναπάω, για 80 ίσως (για φουλ φυσικά) και τα 70 πολύ πιο πιθανά.
Να κάνω και μια ερώτηση, μπορούμε να έχουμε τις διευθύνσεις από τα άλλα 2 μαγαζιά που δε χρειάζονται κονέ για να μπούμε, το ένα στο Ιπποκράτειο και το άλλο πιο δυτικά νομίζω, να κάνω και εκεί μια αποστολή? Έστω και σε pm.
να ρωτησω για αλλη μια φορα
αραγε οσοι ρωτανε διαφορα δε πανε να
η πανε κ μας γραφουν στα παπαρια τους
δλδ ρωτανε μαθαινουν κ μετα δεν εχει ενημερωση??
Επίσκεψη πρωϊνη σήμερα σε Κωνσταντινουπόλεως 40 . Δουλευει εκέι Γιώτα που ήταν πρίν Νανσυ και πιο πρίν Relax. Ξανθια , γυρω τσα 30+. Μικρό στήθος και χαμηλοκώλα (Πόντια). Καλή πίπα αλλά όχι deep. Μέτρια συμετοχή. Είχε και TV με τσόντα στο δωμάτιο. Τιμές: 40-60-80. Της είπα οτι είναι ακριβή. Καλησπέρα!
Για να μην λένε οι παλιοί στο site οτι δεν ενημερώνουμε και τα ζηταμε όλα στο πιάτο!Κωσταντινουπολεως 40, που το βρηκες αυτο και δεν το ξερω???
o allos egrapse: στο σεβεν την προηγουμενη εβδομαδα διπλό μασαζ με δανάη και φωτεινή - μου τα έπρηξε όμως (η μεγαλύτερη, η Δαναη ειναι?) με τα χρηματα, δωσε 140 να περασουμε καλυτερα, αντε 120, τελικα 80 για το απλο διπλο και πολλα ειναι!
κορόιδο τις έκανες πλούσιες...ρίξτες μια σφαλιάρα να συνέλθουν που νομιζουν ότι είμαστε τράπεζες και τα λεφτά είναι ατελείωτα..στο διάολο όλες εκεί στο σέβεν,,,η ρένα στο σέβεν πηγάδι ατελείωτο...
όσο για νάνσυ καλά η ελένη η χοντρέλα το παίζει γκόμενα?ρίξτης ένα χέσιμο στην μάπα της να συνέλθει που όλο με ξυνισμένα μούτρα είναι......
τώρα με 22% μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα....20 ευρώ για μασάζ και τα άλλα και πολλά τους είναι
δεν κατάλαβα θα κάτσω εγώ να φτωχύνω για την κάθε ηλίθια?ρε πάτε καλά?