Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΕΣΙΜΟ...ΑΚΟΥ 120 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ....ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΣΟΦΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΩΧΟΙ?
20 Ως 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ...ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ 80 ΕΥΡΩ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και κάτι τελευταίο...επίσκεψη χτές Σάββατο στο μαγαζί β.όλγας με ευζώνων γωνία Κέντρο Ευεξία.3 κοπέλες κόστος 25 ευρώ τα 45 λεπτά,έκανα μασάζ με το ξανθό...άριστο  :jerking:παίξιμο.....αλλά οι άλλες κοπέλες ζητάγανε πετσέτα...απο ότι κατάλαβα η κάθε μία εκεί ότι κάνει το κάνει κρυφά....το ξανθό με μακρύ μαλλί αστέρι αλλά οι άλλες 2 αυστηρές πετσέτα..και σηκώθηκα και έφυγα....γνωρίζει κανείς κάτι?πολλά τα 25 ευρώ πάντως

RAMBO69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
και κάτι τελευταίο...επίσκεψη χτές Σάββατο στο μαγαζί β.όλγας με ευζώνων γωνία Κέντρο Ευεξία.3 κοπέλες κόστος 25 ευρώ τα 45 λεπτά,έκανα μασάζ με το ξανθό...άριστο  :jerking:παίξιμο.....αλλά οι άλλες κοπέλες ζητάγανε πετσέτα...απο ότι κατάλαβα η κάθε μία εκεί ότι κάνει το κάνει κρυφά....το ξανθό με μακρύ μαλλί αστέρι αλλά οι άλλες 2 αυστηρές πετσέτα..και σηκώθηκα και έφυγα....γνωρίζει κανείς κάτι?πολλά τα 25 ευρώ πάντως
25 € ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ  ΤΩΡΑ  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ  -

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν δινουμε χρηματα (ουτε 1 ε)για απλο μασαζ Εστω και αν το κανει μουναρα  Τα κοροιδια ΤΕΛΟΣ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
393
Πόντοι
36
Εξαρταται τι θελει ο καθένας. Εγω παω και στο σπα πριβέ μονο για μασαζ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους.
ειμαι απο τους παλιους στο site, πριν την ''αλλαγη''...αυτο φαινεται και απο την ημερομηνια εγγραφης μου, καπου στο 2008...
δεν πολυσυμμετεχω, ειπα ομως να πω μια γνωμη, τωρα που τα πραγματα αλλαζουν και ζοριζουν.

το μαγαζι στο σεβεν αρχισε πλεον προγραμμα με  :pipa2: στα 80ευρω...
φωτεινη...μουναρα αλλα μαλακω...
ελενα...τελεια πιπα.δοκιμαστε.αλλα οχι παραπανω.
ρενα...δεν την εχω δοκιμασει με  :pipa2:...λεει τιποτα???
ειναι και μια πιστιρικα, ναταλια..καλη πιπα, τελειο μουνακι, μεχρι τωρα οχι κατι παραπανω.
τελος, ανδρεανα. ολο υποσχεσεις. ξερει κατι κανεις? να δοκιμασω?

βασικα, συχναζα στην εβιτα...ειχε καλα νιμου κατα καιρους, αλλα βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.
αν καποιος εχει καμια καινουργια προταση, ας την πει.

το θεμα ειναι πως πλεον παντου ψαχνουν το κατι παραπανω σε λεφτα με κατι λιγοτερο σε υπηρεσιες.  ας προσεχουμε που παμε, γιατι η εβιτα απο τα πολλα λεφτα και τα πολλα κιλα εχει γινει σαν την μις πιγκυ.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καταθέτω την εμπειρία μου η οποία και εμένα με εντυπωσίασε. Δύο φορές με την Εν λόγω κυρία και δε θα έλεγα ότι θα τριτωνε. ΠΩς τα φέρνει η πουτάνα η τύχη ομως  μια η ηλικία της και μια οι γαμπες αυτές οι σμιλευμένες της 40 άρας + που με πεθαίνουν ξανα πέρασα. Ξεκινά ένα πολυ καλύτερο απο τις άλλες φορές μασάζ πλάτη μέση πόδια και αρχίζει να ασχολείται με μεγάλη Τεχνη με πιο σημαντικά σημεία του σώματος μου. Τη γυρναω σε φουλ επίθεση και της κάνω ένα γλυφοκόλι γλυφομούνι τελειωτικό όπου σπαρταραει και χύνει ποτάμια λες και εγλυφα 18άρα  πρώτη της φορα. Μετα απόλαυσα το τέλειο και πιο βίαιο σεξ σε μασσατζίδικο. Τα είδα όλα με τη θεία. Ξέρει η παροιμία τη της γίνεται. Η κότα και το ζουμί. Μου είπε όλο το ζουμι. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια μου. Ευχαριστώ θεία ΘΕΑ και συγχαρητήρια Μαριάννα για τις φίλες σου.
Πως την λένε την κιουρία? Την Ελένη λες ή είναι καινουρια μεταγραφή?

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Η λεπτή, κοντή ξανθούλα είναι η Κάιτη. Εχώ γράψει κριτική εδώ πρόσφατα. Μαζί μου το κάτι άλλο αυτή η γυναίκα.

Για την άλλη λέω, την Χριστίνα μου είπαν ότι λέγεται, την είδες? Πώς είναι?
:tits2:  :tits:?
Φίλε μου τελικά πήγα στον Βασίλη Κωλέττη. Η Χριστίνα είναι ξανθιά 40άρα αλλά εμφανισιακά δεν σου βγάζει να την κρεβατώσεις. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα. Νορμάλ σώμα για την ηλικία της αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Η Καίτη πάντως να ξέρετε όλοι οτι την Παρασσκευή παραιτήθηκε απο εκείνο το μαγαζί.. Δεν ξέρω όμως αν πήγε σε κάποιο άλλο.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Πρώτη βόλτα τελικά σε Βασίλη Κωλέττη. Χριστίνα, Νόρα και Λένα αν το λέω καλά. Πολύ καλός ο χώρος, καθαρός. 40-60-80 τα προγράμματα και στο τελευταίο δίνει 60 λεπτά και αν προλάβεις και 2ο τελείωμα!

Πήρα Νόρα και πέρασα πολύ καλά! Την αγαπάει την πού- την δουλειά της θέλω να πω. Μελαχρινή, 27άρα, πολύ καλό σώμα και πρόστυχο μυαλό!

Καλό μασαζάκι, αρκετές στάσεις και για 2ο τελείωμα,  :pipa2:

Στο επανιδείν!

tolistou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε`ολους ,ειμαι καινουργιος και αμαθης,μηπως μπορει να μου πει καποιος που ακριβως ειναι ο βασιλης στην κωλλετη και η μαριανα στο ιπποκρατειο και τι να προτιμησω για :pipa1: και  :fuck1: please help me

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
καλημερα σε`ολους ,ειμαι καινουργιος και αμαθης,μηπως μπορει να μου πει καποιος που ακριβως ειναι ο βασιλης στην κωλλετη και η μαριανα στο ιπποκρατειο και τι να προτιμησω για :pipa1: και  :fuck1: please help me

το που ειναι τα ιδρύματα ειναι εύκολο ... το τι θα κάνεις αν πας εκει ομως ειναι το θεμα... Βασιλης - Κωλεττη ειναι απεναντι απο τον ΟΠΑΠ στο γωνιακο κτιριο πανω απο ALPHA BANK , η Μαριάννα στην περιοχη του ιπποκράτειου , Αιγάλεω 3 , η οδος καθετος στην Ν.εγνατία.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά επισκεύτηκα το μαγαζί πριν 4 μέρες Σοφούλη 50 πολύ ωραία μουνιά.
Πήρα μια Κρίστι και έφαγα πετσέτα με 25 ευρώ. Πρότεινα να δώσω κάτι παραπάνω αλλά δε δέχτηκε.
Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω αν είναι prive ή είναι απλό μασάζ

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
εχει κανενας ενημερωση για τις τιμες της εβιτας?
εχω πολυ καιρο να παω και εχω μεινει στα 60,80,100.
εχει υπαρξει μειωση στο συγκεκριμενο ιδρυμα?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχει μαγαζι στην σοφουλη???αντε ρε?
Pm τηλ κτλ?
ευχαριστω.
Σού έστειλα φίλε, αλλά σου λέω εγώ είμαι νέος στο χώρο από ότι βλέπω τα πράγματα είναι πολύ πριβέ και κανένας δε βοηθάει

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλησπερα στην παρεα.
εχει κανενας ενημερωση για τις τιμες της εβιτας?
εχω πολυ καιρο να παω και εχω μεινει στα 60,80,100.
εχει υπαρξει μειωση στο συγκεκριμενο ιδρυμα?
Καλώς τον salesman

Ακολουθεί και αυτή τον νόμο της αγοράς. 80 οροφή.
Θα σου πει για 100, ίσως πρώτη τιμή αλλά πες την ξέχαστω.

Κανένα νέο, καμιά αλλαγή στον Μάκη-Αντιστρες?
Έφερε καμιά καλή νταρντάνα μιλφ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σού έστειλα φίλε, αλλά σου λέω εγώ είμαι νέος στο χώρο από ότι βλέπω τα πράγματα είναι πολύ πριβέ και κανένας δε βοηθάει
Τα πράγματα, πράγματι, είναι πολύ πριβέ.
Αλλά όλοι βοηθάν.

Τελικά, υπάρχει μαγαζί πάνω στην Σοφούλη Tommy3?
Δώσε γνώση στο forum.

tolistou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το που ειναι τα ιδρύματα ειναι εύκολο ... το τι θα κάνεις αν πας εκει ομως ειναι το θεμα... Βασιλης - Κωλεττη ειναι απεναντι απο τον ΟΠΑΠ στο γωνιακο κτιριο πανω απο ALPHA BANK , η Μαριάννα στην περιοχη του ιπποκράτειου , Αιγάλεω 3 , η οδος καθετος στην Ν.εγνατία.
καταρχην thanks δηλαδη ειναι prive?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom