Kαλημέρα ΑΡΧΗΓΕ.στη Γραβιάς έχει μόνο ΕΝΑ ΧΑΝΙ....
Όλα καλά?
Kαλημέρα ΑΡΧΗΓΕ.στη Γραβιάς έχει μόνο ΕΝΑ ΧΑΝΙ....
Άστα φίλε dokimazo, γάμησέ τα σου λέω...Η τελευταία παντρεμένη που "πήρα" ήταν θεούσα, με γέροντα (εξομολόγο). Μόλις μου το δινε, πήγαινε και το εξομολογούνταν στο γέροντα. Με καράφλιασε τελείως φίλε. Εκεί να δεις, στριγκ και ντύσιμο, αλλά η εκκλησία - εκκλησία! Αλλά όλα κι όλα, πίπα δεν έκανε, ούτε κώλο έδινε! Παρθένα σου λέω!!Άβγαλτα είναι τα περισσότερα... καραντί σε λέω!
Άστα φίλε dokimazo, γάμησέ τα σου λέω...Η τελευταία παντρεμένη που "πήρα" ήταν θεούσα, με γέροντα (εξομολόγο). Μόλις μου το δινε, πήγαινε και το εξομολογούνταν στο γέροντα. Με καράφλιασε τελείως φίλε. Εκεί να δεις, στριγκ και ντύσιμο, αλλά η εκκλησία - εκκλησία! Αλλά όλα κι όλα, πίπα δεν έκανε, ούτε κώλο έδινε! Παρθένα σου λέω!!
graf , καλή περίπτωση, σπάει την ανία του εύκολου έρωτα,Άστα φίλε dokimazo, γάμησέ τα σου λέω...Η τελευταία παντρεμένη που "πήρα" ήταν θεούσα, με γέροντα (εξομολόγο). Μόλις μου το δινε, πήγαινε και το εξομολογούνταν στο γέροντα. Με καράφλιασε τελείως φίλε. Εκεί να δεις, στριγκ και ντύσιμο, αλλά η εκκλησία - εκκλησία! Αλλά όλα κι όλα, πίπα δεν έκανε, ούτε κώλο έδινε! Παρθένα σου λέω!!
Σε ποιό chat peter6969 ?τοχουν για χομπυ οι παντρεμενες και ειδικα οι θεουσες ριξτε μια ματια στα τσατ της μουρλης γινεται
Άστα φίλε dokimazo, γάμησέ τα σου λέω...Η τελευταία παντρεμένη που "πήρα" ήταν θεούσα, με γέροντα (εξομολόγο). Μόλις μου το δινε, πήγαινε και το εξομολογούνταν στο γέροντα. Με καράφλιασε τελείως φίλε. Εκεί να δεις, στριγκ και ντύσιμο, αλλά η εκκλησία - εκκλησία! Αλλά όλα κι όλα, πίπα δεν έκανε, ούτε κώλο έδινε! Παρθένα σου λέω!!
και εξομολήγηση δηλαδή vevrier?αυτο που λεει ο graf, ισχυει ΑΚΡΙΒΩΣ και σε μενα. Πηδαω μια παντρεμενη απο χαριλαου πανω απο 50 και εχει ενοχες μετα
και παει και εξομολογειται
Περίπου ρε φίλε, κατά μέσο όρο, 1,2,3, 4 φόρές τον μήνα?οποτε βρισκει δικαιολογια για να πει στον αντρα της.
re file alkino..vrikes anthropo na kanei kai diafimisi..ego mia apli anafora kano..tipota perisotero...ex alou den einai kai tipota to idietero..kavler, τσάμπα η διαφήμιση που της ρίχνεις, πιστεύω ακούσια
Πήρα σήμερα τηλέφωνο, ευγενέστατη μεν, ούτε να ακούσει για φουλ,
Αντιεπαγγελματικό Νάσια
Αν δεν θες να δουλέψεις στην και το μάλλον δεν θα βρεις πολλούς μαλακάκες να σου ακούμπαν 50 Euro για την ομορφιά σου
Ρε παιδιά λέτε να έχει δίκιο η κοπέλα? Λέτα στα 45+ να είναι ακόμα παρθένα?
Μπράβο τέκνον μου, είσαι φιαλήθεις και θα ανταμειφτείς για αυτό.τουλαχιστον μια την εβδομαδα.
Α! Ξέχασα, να σου πω τέκνον μου...Μπράβο τέκνον μου, είσαι φιαλήθεις και θα ανταμειφτείς για αυτό.
Πήγαινε σπίτι σου σήμερα σκέψου τα όλα αυτά και μην ξαναμαρτήσεις.
Ο ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.
Μου έκανε το αμάξι μουνί, πλημμύρα λέμε!!! Να φοβάμαι μια βδομάδα μη μπει η γυναίκα μου μέσα και κάτσει στο βρεμένο κάθισμα. Ευτυχώς τα υγρά αυτά είναι άοσμα!!!
oxi εδω δεν ξερω στα αλλα εξωΣε ποιό chat peter6969 ?
Σε αυτό που είναι εδώ μέσα?
μηπως την εβαζε ο παπας κατω απο το πετραχιλι και τη ραντιζε με τη κρεατινη αγιαστουρα γιατι εγω ηξερα ενα παπαδομπηχτη οπως ηξερα πολλες κυριες που στα νειατα τους δεν αφηναν πουτσα ορθια και μετα τοριξαν στη εκκλησιαΆστα φίλε dokimazo, γάμησέ τα σου λέω...Η τελευταία παντρεμένη που "πήρα" ήταν θεούσα, με γέροντα (εξομολόγο). Μόλις μου το δινε, πήγαινε και το εξομολογούνταν στο γέροντα. Με καράφλιασε τελείως φίλε. Εκεί να δεις, στριγκ και ντύσιμο, αλλά η εκκλησία - εκκλησία! Αλλά όλα κι όλα, πίπα δεν έκανε, ούτε κώλο έδινε! Παρθένα σου λέω!!