dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 755
- Πόντοι
- 4.535
Λες άμα πάρεις τηλέφωνο να μάθεις περισσότερα?
Λες αν μπορούσα να πάρω τώρα να μην έπαιρνα?
Λες άμα πάρεις τηλέφωνο να μάθεις περισσότερα?
sorry το εγραψα με λάθος τρόπο και φάνηκε ειρωνικό.Δεν είχα τέτοια πρόθεση.Πάντως άμα είναι ένας χώρος που είναι Μαρτίου με Γραβιάς αξίζει
Μόλις μπορέσω θα πάρω τηλέφωνο... Συγνώμη και από μέρους μου αλλά τις τελευταίες μέρες είμαι ευέξαπτος. Μάλλον χρειάζομαι μασάζ...
Αυτό Μαρτίου με Γραβιάς είναι το μπόντι φρη που λέει ο παππούς?
Φιλακια και Καρδουλες???αντε !!!!
μην αρχίσω να μοιράζω Φ και Κ ...
Δαναη η γνωστη Δαναη επεστρεψε στη Κωλεττη ΄΄΄΄΄΄ φιλε τα φωτα σουΜόλις γύρισα απο Κωλέττη.Νόρα,Ηλέκτρα και Δανάη.Δεν πέρασα διότι με το που έπινα το καφεδάκι μου με πήρε η γυναίκα και έπρεπε να φύγω.Μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα.Μας μυρίζονται οι άτιμες??
Kαλησπέρα σε όλη την παρέα ! ! !Ε να βάλω την στολή μου τότε και βουρ χαχαχα
η κουπελα που εχει στη φωτο ειναι απο body free σελ1225Βρε καρντάσια... Ξέρουμε ποιο είναι αυτό?
7 κουπέλες... έχει και ένα τηλέφωνο αλλά ως εκεί...
kavler, τσάμπα η διαφήμιση που της ρίχνεις, πιστεύω ακούσιαφιλε μου το καλητερο που εχεισ να κανεις ειναι να της πεις τι ακριβως θελεις απο την αρχη.. αν μπεις στο δωματιο το και δεν το ξεκαθαρισεις το εχασες το παιχνιδη... παντως ενημερωτικα κανει τα παντα.. μα τα παντα...
απο τοτε που ευεβρεθηκε η παρθενοραφη ολες παρθενες ειναιkavler, τσάμπα η διαφήμιση που της ρίχνεις, πιστεύω ακούσια
Πήρα σήμερα τηλέφωνο, ευγενέστατη μεν, ούτε να ακούσει για φουλ,
Αντιεπαγγελματικό Νάσια
Αν δεν θες να δουλέψεις στην και το μάλλον δεν θα βρεις πολλούς μαλακάκες να σου ακούμπαν 50 Euro για την ομορφιά σου
Ρε παιδιά λέτε να έχει δίκιο η κοπέλα? Λέτα στα 45+ να είναι ακόμα παρθένα?
Θέλω να γίνω ΜΠΑΜΠΑΣ με υιοθεσία !!!.............
Είπα λοιπόν να δοκιμασω και εκμεταλλευόμενος τις πληροφορίες σας πήγα Βασίλη smile. Τον είπατε επαγγελματία, τον είπατε άρχοντα. Συμφωνώ μαζί σας. Και "τα είπαμε" με την Κλειώ. Πρωτόγνωρη εμπειρία. Το τέλειο παιδί. Πρόθυμη, χαρούμενη, κεφάτη στο παιχνίδι και με προσόντα
ρε παπαρες ακόμα θα συζητάμε ποιο είναι το μποντυφρη;
ταυτίζεται...
είναι ο φίλος μας ο νίκος...
το χάνι της γραβιάς είναι άλλο...
αντε !!!!
μην αρχίσω να μοιράζω Φ και Κ ...
Μόλις μπορέσω θα πάρω τηλέφωνο... Συγνώμη και από μέρους μου αλλά τις τελευταίες μέρες είμαι ευέξαπτος. Μάλλον χρειάζομαι μασάζ...
Αυτό Μαρτίου με Γραβιάς είναι το μπόντι φρη που λέει ο παππούς?
Η στολή ήταν για την Αφροδιτη φίλε μου, αλλα δεν πήγα ακόμα. Η ελιζα το είπα... Φόλα εφαγα δεν λέει καθόλουKαλησπέρα σε όλη την παρέα ! ! !
geo pi τελικά έβαλες την στολή σου?
Τι λέει η Ελίζα την ?
Το Χάνι της Γραβιάς, όπως πολύ εύστοχα το έχουν πει οι παλαιότεροι, είναι μαγαζί μόνο για φούλ, με ξένες όλων των Εθνικοτήτων Αλβανίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες, Τσέχες.Αυτό στην Γραβιάς δεν το ξέρω. Υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά;
Το Χάνι της Γραβιάς, όπως πολύ εύστοχα το έχουν πει οι παλαιότεροι, είναι μαγαζί μόνο για φούλ, με ξένες όλων των Εθνικοτήτων Αλβανίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες, Τσέχες.
Για μασάζ, δεν ενδικνειται, μόνο αν κάνει η συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι μάλλον σε τρίψιμο.
Τα κορίτσια θα έλεγα, όπως τύχει εκέινη την περίοδο, μέσος όρος πάντως μέτρια.