Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

JOHNY7575

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μα είναι νομοτελειακό αυτό , από τι στιγμή που ο άλλος δεν θα έχει να διαθέσει γιατί θα τα έχει δώσει ήδη σε χαράτσια έκτακτες εισφορές κ.λ.π. προφανώς και δεν θα πατάει εκτός αν πληρώνει με χαρτοπετσέτες.
οπότε ή θα κλείσουν ή θα μειώσουν τις τιμές !

kampana

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μα είναι νομοτελειακό αυτό , από τι στιγμή που ο άλλος δεν θα έχει να διαθέσει γιατί θα τα έχει δώσει ήδη σε χαράτσια έκτακτες εισφορές κ.λ.π. προφανώς και δεν θα πατάει εκτός αν πληρώνει με χαρτοπετσέτες.
οπότε ή θα κλείσουν ή θα μειώσουν τις τιμές !

παιδια παντα θα υπαρχουν αυτοι που εχουν μαυρο χρημα. οτι και να γινει. ετσι πιστευω εγω

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Sinathlites na rwtiso kati akoma ?kseri kaneis gia mia (masatzou) sxetika mikri pou doulevi  ena mina athina kai ena mina saloniki kalamaria?
Γιωργακη , γραφε ελληνικά . εκτος και αν εισαοι Αλβανος και δεν ξερεις , οποτε τοτε γραφεις αλβανικά ....... αλλα σε αλλο forum .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Άρτεμεης  :tits2:, η νέα γλυκιά και άπειρη προ-milf της Μαριάννας.
Πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ άπειρο ταυτόχρονα, νέα ανακάληψη
μπράβο Μαριάννα!!!! Αλλά το μωρό χρειάζεται εκτός από "αγάπη και προστασία" και ιδιαίτερα...
Οι άλλες παραμένουν ως έχουν....

Μην το λες προμιλφ αδερφέ, το παιδάκι ειναι λίγο πάνω από 20. Οντως άπειρο, το ειπα κι εγώ στη Μαριάννα, αφού το πήρα προχθές.
Θελει μαθηματα, αλλα θα στρωσει νομιζω...

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!!!! τι εγινε ρε παιδια! πολυ ησυχια εχει πεσει! :grin:  δεν γαμαει κανεις???
λοιπον!! επισκεψη σε (καινουριο ιδρυμα)για μενα! αγιας σοφιας ,κεντρο.  σαν χωρος δεν μαρεσαι ιδιαιτερα, ψιλοχαλια ειναι αλλα τα κοριτσια μια χαρα μου φανηκαν! ;) ειδα 3 εργαζομενες....αλλα πρεπει να υπηρχε κ'αλλη που δεν ειδα!!! τεσπα. η μια κοπελα,δουλευε παλια στον μακη, οι αλλες 2...καποια.. (εφη)αν δεν κανω λαθος τ'ονομα της,γυρο στα 25+ και καποια (μαρια) γυρο στα -25, η οποια και προτιμιθει!!! ευγενικη,ωραια,καθαρη κοπελα καλη γενικα, αλλα μεχρι εκει!!!αυτα!!!

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι όπως τα βλέπω τα πράματα σε κανά 1 -2 μήνες ή θα απομείνουν τα μισά ιδρύματα με τις ίδιες τιμές ή τα περισ΄΄οτερα από αυτά με εκπτώσεις 50 %
μην το λες φιλαρακι,,, ο τζαμπας ζει!!! :grin: το λεω αυτο, γιατι! καθε φορα που παω σε διαφορα ιδρηματα, δεν πανε και ασχημα απο πελατεια! :huh: και δεν νομιζω οτι θα πεσουν κ'αλλο οι τιμες, δυστυχως!!!

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
αγαπαμε χειρωνακτικη εργασια κ   :pipa2:  τπτ αλλο   :rockon: :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
ρε κοκομο κ αλλους κλωνους εχεις, γεμισαμε παπαρες εδω μεσα

οποιος καταλαβε καταλαβε  :uglystupid:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
Μην το λες προμιλφ αδερφέ, το παιδάκι ειναι λίγο πάνω από 20. Οντως άπειρο, το ειπα κι εγώ στη Μαριάννα, αφού το πήρα προχθές.
Θελει μαθηματα, αλλα θα στρωσει νομιζω...
για δωσε πληροφοριες τι που πως για το "προμιλφ" που τελικα ειναι μικρουλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
καλησπερα!!!! τι εγινε ρε παιδια! πολυ ησυχια εχει πεσει! :grin:  δεν γαμαει κανεις???
λοιπον!! επισκεψη σε (καινουριο ιδρυμα)για μενα! αγιας σοφιας ,κεντρο.  σαν χωρος δεν μαρεσαι ιδιαιτερα, ψιλοχαλια ειναι αλλα τα κοριτσια μια χαρα μου φανηκαν! ;) ειδα 3 εργαζομενες....αλλα πρεπει να υπηρχε κ'αλλη που δεν ειδα!!! τεσπα. η μια κοπελα,δουλευε παλια στον μακη, οι αλλες 2...καποια.. (εφη)αν δεν κανω λαθος τ'ονομα της,γυρο στα 25+ και καποια (μαρια) γυρο στα -25, η οποια και προτιμιθει!!! ευγενικη,ωραια,καθαρη κοπελα καλη γενικα, αλλα μεχρι εκει!!!αυτα!!!
ξερεις μηπως με τι ονομα ηταν στο μακη

η εστω να μου πεις πως ειναι γιατι ψαχνω καποια απο το μακη

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
για δωσε πληροφοριες τι που πως για το "προμιλφ" που τελικα ειναι μικρουλα
H Αρτεμή  :tits2: έιναι πολυ καλή κοπέλα και γλυκή φυσιογνωμία. Σφυγμενη λόγω απειρίας και ιίσως λίγο άτυχη, αλλά πολυ εργατική στο  :knockinb:, ρουφάει  :pipa2: κάθε λεπτό του χρόνου σου.  Αν θελήσει θα εξελιχθεί σε πολυ καλή μασαζο :knockinb:.
Αλλά20 χρόνων, υποθέτω, θα πλυσιζει η κόρη  :boobies: της.
Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε και τι γράφουμε, οκ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη σήμερα στον Βασίλη-Κωλέττη.
Η Μελίνα, αποχώρησε.
Η Ελένη, εξελίσσεται στο νέο αστέρι του, μίνι, ψηλές μπόρεσε, κολλητά φορέματα, μπουκιά όλα έξω
Μπράβο!!! Ελένη, την έχεις την πουτανιά μέσα σου, και κανείς και τρελές  εισπράξεις πια,
Νόρα σταθερή,
Ηλέκτρα, νέο ξανθό μαλλί, αλλά πολύ στενό μουνί, πρεπεί να το ανοίξουμε το κορίτσι συν :knockinb:
Μελινακι, γλυκά φιλία εκεί που σου αρέσουν και να κανείς ουι θες στη ζωή σου!!!

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στον Βασίλη-Κωλέττη.
Η Μελίνα, αποχώρησε.
Η Ελένη, εξελίσσεται στο νέο αστέρι του, μίνι, ψηλές μπόρεσε, κολλητά φορέματα, μπουκιά όλα έξω
Μπράβο!!! Ελένη, την έχεις την πουτανιά μέσα σου, και κανείς και τρελές  εισπράξεις πια,
Νόρα σταθερή,
Ηλέκτρα, νέο ξανθό μαλλί, αλλά πολύ στενό μουνί, πρεπεί να το ανοίξουμε το κορίτσι συν :knockinb:
Μελινακι, γλυκά φιλία εκεί που σου αρέσουν και να κανείς ουι θες στη ζωή σου!!!
δλδ....τωρα εχουν μεινει μονο, ηλεκτρα,νορα και ελενα!!ε! καμια καινουρια? τιποτα! τι λενε οι φιμες???

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Σπαω το κεφαλι μου  :headbang: :headbang:  Που εχει μαγαζι αγιας σοφιας στο κεντρο??

Αν δεν θες να πεις εδω και to PM καλοδεχουμενο.....

masterblaster1270

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους. μολισ εκανα συνδεση και δεν ξερω καν αν γραφω στο σωστο μερος

masterblaster1270

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οκ σωστα γραφω. Χαιρετω ολους τους φιλους απο θεσσαλονικη. εγω ειμαι εδω και ενα χρονο θεσσαλονικη και δεν ξερω πολλα απο τα ιδρυματα της πολης. απο αθηνα θα μπορουσα να σας πω πολλα. παντως απο μια συντομη περιηγηση μεσω αγγελιοφορου θα συμφωνισω με αλλους φιλους που εχω διαβασει πως το επιπεδο των ιδρυματων ειναι χαμηλο.και το κασε υψηλο.

masterblaster1270

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
απο τους 4-5 μηνες που διαβαζω το φορουμ μου εχει κεντρισει την προσοχη η Νασια απο Παπαφη καθοτι ειμαι λατρης τον μιλφ και του μασαζ... ομως δεν εχω καταφερει να την βρω σε αγγελιες. Μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
λογικα θα εχουμε νεες αφιξεις στην κωλλετη λιαν συντομως

Stories

Νέο!