Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
αλογο που κερδιζει παντα δεν αλλαζει

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα
πήγε κανείς άλλος στο μαγαζί στην ευζώνων 3 με β.όλγας ?
πέρασα απο εκεί και αλλά δεν έκανα μασάζ.είχε 2 κοπέλες μία ψηλή και μια πιο κοντή αλλά μου είπαν ότι ολόγυμνο απαγορεύεται πρέπει να έχω πετσέτα κτλ, αν και ήταν συμπαθητικές έφυγα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Εγώ πάντως της Μητροπόλεως ακόμα το ψάχνω... ούτε πινακίδα δεν βάλανε? :think:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάντως της Μητροπόλεως ακόμα το ψάχνω... ούτε πινακίδα δεν βάλανε? :think:

Σιγα μην βαλουν και κοκκινο φαναρι ........ :2funny:

( ειπαμε, διαγωνιως απεναντη απο την ΔΕΗ στην αρχη της μητροπολεως ) :grin:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Σιγα μην βαλουν και κοκκινο φαναρι ........ :2funny:

( ειπαμε, διαγωνιως απεναντη απο την ΔΕΗ στην αρχη στο τέλος της μητροπολεως ) :grin:
edit: μαλλον θα εννοεις στο τελος της μητροπολεως, αφου η αρίθμησή της ξεκινα απτην πλατεια ελευθεριας.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Άρτεμεης  :tits2:, η νέα γλυκιά και άπειρη προ-milf της Μαριάννας.
Πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ άπειρο ταυτόχρονα, νέα ανακάληψη
μπράβο Μαριάννα!!!! Αλλά το μωρό χρειάζεται εκτός από "αγάπη και προστασία" και ιδιαίτερα...
Οι άλλες παραμένουν ως έχουν....

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

εμείς οι νέοι να μην ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες φαντάζομαι...
Αν και στο site μπαίνω εδώ και 2 χρόνια, τώρα που δεν έχει κ πολύ δουλειά, αποφάσισα να κάνω account.

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια, νεος στο σαιτ, ξερει κανεις μαζατζιδικα με τιμές κατω απο 40ε? Το καλοκαιρι βρηκα ενα, ακριβως πανω απο την αγ.δημητριου που εκανε 10ε-10 λεπτα, 20ε-20 λεπτα. Πηγα 2 φορες, η γκομενα εκανε μασαζ μονο γυρω γυρω απο τον 'περικλη' μου και τιποτα αλλο. Στο τελος μου ειπε οι κανονισμοι λενε εαν θελω να τον παιξω μονος μου.

edit: υπαρχει μασαζ στη καλλιδοπουλου και γυρω περιοχες;

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στην ερώτησή μου για το κατάστημα το καινούριο με 25 ευρώ μασάζ για 45 λεπτά, το οποίο είναι ευζώνων 3 με β.όλγας, τελικά από προσωπική ανακάλυψη δεν παίζει τίποα μόνο μασάζ με πετσέτα μάλιστα, διότι ανακάλυψα ότι είναι παρακλάδι-παράρτημα του μαγαζιού στην Εγνατίας 77, το ίδιο μαγαζί απλά δημιούργησαν και δεύτερο διότι όπως είπε ο υπεύθυνος υπάρχει ζήτηση για απλό μασάζ
ΑΥΤΑ ΚΡΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στην ερώτησή μου για το κατάστημα το καινούριο με 25 ευρώ μασάζ για 45 λεπτά, το οποίο είναι ευζώνων 3 με β.όλγας, τελικά από προσωπική ανακάλυψη δεν παίζει τίποα μόνο μασάζ με πετσέτα μάλιστα, διότι ανακάλυψα ότι είναι παρακλάδι-παράρτημα του μαγαζιού στην Εγνατίας 77, το ίδιο μαγαζί απλά δημιούργησαν και δεύτερο διότι όπως είπε ο υπεύθυνος υπάρχει ζήτηση για απλό μασάζ
ΑΥΤΑ ΚΡΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ

το μασαζ αξιζε τουλαχιστον; σε εφτιαξε; αγγιγματα αφηνε η κοπελα να της κανεις; σε αφησε να την παιξεις στο τελος, οπως εγινε σε μενα στο κεντρο;

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακίες σου είπανε προφανώς φίλε μου.Απλά δεν σε ήξεραν και έφαγες πετσέτα.Άκου εκει υπάρχει ζήτηση για απλό μασάζ...χαχαχαχα :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.145
Πόντοι
2.356
όλα απλό κάνουν στην αρχή

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στο μαγαζί που πήγα στο κέντρο έκανα με μία Άννα, αλλά ήθελε πετσέτα, ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα, όλο δεν επιτρέπεται
όσο για το νέο τους παράρτημα στην ευζώνων 3 δεν έκανα σηκώθηκα και έφυγα αφού και εκεί ζητάγανε πετσέτα και ειδικά όταν είδα τον υπέυθυνο που ήταν και στο εγνατίας 77.άσε που μου είπαν τα ίδια πετσέτα κτλ
εσύ με ποιά έκανες στο εγνατίας 77 κύριε World Nudistas?

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στο μαγαζί που πήγα στο κέντρο έκανα με μία Άννα, αλλά ήθελε πετσέτα, ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα, όλο δεν επιτρέπεται
όσο για το νέο τους παράρτημα στην ευζώνων 3 δεν έκανα σηκώθηκα και έφυγα αφού και εκεί ζητάγανε πετσέτα και ειδικά όταν είδα τον υπέυθυνο που ήταν και στο εγνατίας 77.άσε που μου είπαν τα ίδια πετσέτα κτλ
εσύ με ποιά έκανες στο εγνατίας 77 κύριε World Nudistas?
δες το #17838 σχολιο

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Είναι η υλοποίηση της έκφρασης "έφαγα πετσέτα", κατά το "έφαγα πόρτα" και ούτω καθ' εξής...

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συμβουλή εγνατίας 77 κέντρο αισθητικής αλλά και το παράρτημά του ευζώνων 3 με β.όλγας, αν και έχουν ωραίες παρουσίες, πεταμένα λεφτά...πετσέτα πετσέτα και όλο όχι, μη κτλ
οπότε εάν κάποιος ανακαλύψει κάτι άλλο ας ενημερώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom