Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
που είναι αυτό το μαγαζί στην αγ.σοφίας κέντρο?για το εγνατίας 77 εννοεί το οποίο είναι ακριβώς περιοχή αγ.σοφίας αλλά επάνω εγνατία?εκεί πετσετα έχει

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συνάδερφοι

Ξέρει κανείς τίποτε για μασατζίδικο μοναστηρίου απέναντι απο σταθμό 40€ η μισή ώρα από αγγελιοφόρο 69.........216 τι παίζει??

ευχαριστώ

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όπως καταλάβατε θα πάρω σβάρνα μια βραδιά όλες τις συνοικίες.. που λέει και ο λαός

ΕΛΛΗΝΙΔΑ μελαχροινή ευγενική εντυπωσιακή προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ και ωραίες στιγμές 698...787  επίσης αγγελιοφόρος  τι παίζει??

ευχαριστώ επίσης

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αθάνατη Ταϊλάνδη!! (Το συγκεκριμένο forum μάλλον δεν είναι το κατάλληλο αλλά είπα να το μοιραστώ μαζίσας)

Είχα να πάω 5-6 χρόνια. Μετά από ταξίδι Κίνα για δουλειά, τον προηγούμενο μήνα, κάνω που λέτε ένα stop over Bangkok μέχρι να έρθει η ώρα για την επόμενη πτήση στα πάτρια εδάφη τρομάρα μου. Ε, και λέω έχω 7-8 ώρες στην διάθεση μου, δεν πάω μια βόλτα στο κέντρο μπας και μυοχαλαρώσω, μη έχοντας στο μυαλό μου κάτι πονηρό είχε ήδη προηγηθεί η Κίνα. Μετρό λοιπόν και κέντρο από το αεροδρόμιο και μετά skytrain για down town.
Βλέπω μαγαζί  μασάζ  1,5 ώρα oil massage +1 ώρα thai massage  950 μπατ /41,4 =  23€  (εκεί τα έχουν ισόγεια) και δεν πάω λέω, ξεκινήσαμε με oil massage. Μου κάνει ένα μασάζ το κοριτσάκι πραγματικά να σου φεύγει η ούγια. Περίπου στην 1 ώρα και κάτι αρχίζει τα παιχνιδάκια και καλά σιγά σιγά, να μην την πάρουν χαμπάρι από έξω γιατί αυτό απαγορεύεται .. έτσι λοιπόν λίγο να σε τρίβει λίγο να στον παίζει κλείσαμε στα 400 μπατ για πίπα και πεομασάζ ( και σου κάνει ένα μαλλί… ). Πάνω που μου έρχεται να τελειώσω και στο δευτερόλεπτο που τελείωνα τραβιέται και τελειώνω στην κοιλιά μου. Με σκουπίζει ευγενικά ( ξέρετε και η κλασική υπόκλιση) και μου δίνει τα ρούχα που φοράνε για το thai massage. Με παίρνει από εκείνο το δωμάτιο και με πηγαίνει σε ένα άλλο, με στρώμα κάτω, για να αρχίσουμε. Εξίσου καλή έως καλύτερη. Στα 40 περίπου λεπτά (όσοι έχουν κάνει thai massage) ξέρουν ότι ουσιαστικά είναι διατάσεις και πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία, αρχίζει να με πιέζει έντονα ψηλά στους προσαγωγούς.. ε!! δεν ήθελε πολύ και ο μπαρμπαθωμάς αρχίζει να χαμογελάει κάτω από την άθλια τύπου σουμο στολή του. Χαμογελάει και η μικρή και μου λέει άλλα 400 μπατ για (γιαμ γιαμ)  αλλά αυτή την φορά σου χρωστάω και από την προηγούμενη. Να μην τα πολυλογώ, μου έγλυφε κανα πεντάλεπτο κολοτρυπίδι και @@ ενώ μου έκανε μασάζ στην κοιλιά και στο στέρνο (να μουδιάζει όλο το κορμί) και όταν μου ήρθε να τελειώσω τα πήρε όλα στο λαρύγγι της (για να μην αφήσει πιθανολογώ, πουθενά κάποιο σημάδι της παρασπονδίας της). Μπορεί να μην γάμησα αλλά μεταξύ μας δεν με χάλασε κιόλας, έφυγα με ένα χαμόγελο μαλάκας και είπα στον εαυτό μου, του χρόνου που θα πάω κίνα, στην επιστροφή θα ξαναπάω από τα πάτρια εδάφη της Ταϊλάνδης.

Α, μην το ξεχάσω, κανένα καλό μασατζίδικο με καλές υπηρεσίες κανένας συνάδερφος?

Ευχαριστώ

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τι αξιόλογο έχουμε στο άνθος των Άλπεων?

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στον Βασίλη-Κωλέττη.
Η Μελίνα, αποχώρησε.
Η Ελένη, εξελίσσεται στο νέο αστέρι του, μίνι, ψηλές μπόρεσε, κολλητά φορέματα, μπουκιά όλα έξω
Μπράβο!!! Ελένη, την έχεις την πουτανιά μέσα σου, και κανείς και τρελές  εισπράξεις πια,
Νόρα σταθερή,
Ηλέκτρα, νέο ξανθό μαλλί, αλλά πολύ στενό μουνί, πρεπεί να το ανοίξουμε το κορίτσι συν :knockinb:
Μελινακι, γλυκά φιλία εκεί που σου αρέσουν και να κανείς ουι θες στη ζωή σου!!!

Η Μελίνα αποχώρησε? :/

Πριν μια βδομάδα εκεί ήμουν και ήταν μήπως απλως έλειπε εκεινη την ημέρα που πήγες?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η Μελίνα αποχώρησε? :/

Πριν μια βδομάδα εκεί ήμουν και ήταν μήπως απλως έλειπε εκεινη την ημέρα που πήγες?
Δυστυχώς, να της ευχηθούμε καλή τύχη, να κάνει μόνο αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή της και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που μας χάρισε,
Αν και στο τέλος το έχω παράπονο ότι έγινε πολυ επαγγελματίας ως προς το χρόνο...

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Δυστυχώς, να της ευχηθούμε καλή τύχη, να κάνει μόνο αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή της και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που μας χάρισε,
Αν και στο τέλος το έχω παράπονο ότι έγινε πολυ επαγγελματίας ως προς το χρόνο...

Κρίμα, δυστυχώς μια φορά έτυχε να βρεθώ μαζί της. Αν και το σταμάτησε απο τον Βασίλη μήπως την πετύχουμε πουθενά αλλού με νέο όνομα. Είναι της μόδας τελευταία...

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χεχεχεχε...νομιζω πως με το χρονο ειχε παντα, μια επαγγελματικη σχεση!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
χεχεχεχε...νομιζω πως με το χρονο ειχε παντα, μια επαγγελματικη σχεση!!!
Για μας ο χρόνος είναι απόλαυση, για αυτές χρήμα
αλλά αν δεν ευχαριστείς τον πελάτη χάνετε το χρήμα....και σου μένει μόνο απλετος χρόνος
Σοφία απο στον Βασίλη-smile με ακούς?
Δεν φτάνει μόνο να την βρίσκεις εσύ αλλά να δίνεις χρονική απόλαυση συν πελάτη σου...

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για μας ο χρόνος είναι απόλαυση, για αυτές χρήμα
αλλά αν δεν ευχαριστείς τον πελάτη χάνετε το χρήμα....και σου μένει μόνο απλετος χρόνος
Σοφία απο στον Βασίλη-smile με ακούς?
Δεν φτάνει μόνο να την βρίσκεις εσύ αλλά να δίνεις χρονική απόλαυση συν πελάτη σου...
συμφωνω απολυτα φιλε! καποιες απ'αυτες μπορει να μας βλεπουν σαν 80ευρα η 100ευρα, αλλα ο πελατης εχει παντα δικιο!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Γεια σας συνάδερφοι

Ξέρει κανείς τίποτε για μασατζίδικο μοναστηρίου απέναντι απο σταθμό 40€ η μισή ώρα από αγγελιοφόρο 69.........216 τι παίζει??

ευχαριστώ

Δεν λεει μια αυτο μονο σου λεω, μακριαααααα !!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα στην παρέα τον συν :knockinb:
Επίσκεψη χτες στο κατάστημα του Βασίλη του smile.
'Αρχοντας, ο τύπος, ξέρει να κερδίζει τον πελάτη, δύσκολα θα φύγει πελάτης,
μπράβο του!!! Ο χόρος θέλει επαγγελματισμό, σωστή εξήγηση και οχι λαμόγια.
Στην ουσία τώρα...Απογευματινή βάρδεια, 3 κουκλάκια, στα 30-40, για μας τους λάτρις των ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
-Σοφία, Ελληνίδα, γύρω στα 40+, με πιασήματα και 4+  :tits2: με ωραία ρόγα, πολύ γλυκό πλασματάκι, η γυναίκα της διπλανής πώρτας που πάαντα ήθελα να βατέψω.
-Κλειώ, Ελληνίδα γύρω στα 40, το γνωστό ΑΣΤΕΡΙ του μαγαζιού.
-Μαργαρίτα, το ρωσιδάκι, γύρω στα 28, μαυρομάλα μακρί μαλί, μάυρο μάτι, ΑΨΟΓΑ ντυμένη για την δουλεία της.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΔΥΣΗΣ. Πολύ γερό το μεροκάματο που βγάζετε, στην εποχή μας, αλλά δεν πάμε στην δουλειά όπως πάμε στο Super Market.
Τελικά προτίμησα, αυτήν την φορά και λόγω αδυναμίας μου στις γυναλικες 40+, να βατέψω=πηδήξω , την γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Σοφία, μια φιλική συμβουλή, μεγάλο το μεροκάματο αλλά θα πρέπει να μην βιάζεσαι σε τίποτα και να βελτιωθείς στο μασάζ. Αν τρέχεις συνέχεια, έχοντας την αγωνία, μήπως καταφέρεις και πάρεις επόμενο πελάτη, κάποια στιγμή θα σου μείνει μόνο ο άπλετος χρόνος και θα χάσεις το μεγάαλο μεροκάματο.
Ακούς Βασίλη?

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα τον συν :knockinb:
Επίσκεψη χτες στο κατάστημα του Βασίλη του smile.
'Αρχοντας, ο τύπος, ξέρει να κερδίζει τον πελάτη, δύσκολα θα φύγει πελάτης,
μπράβο του!!! Ο χόρος θέλει επαγγελματισμό, σωστή εξήγηση και οχι λαμόγια.
Στην ουσία τώρα...Απογευματινή βάρδεια, 3 κουκλάκια, στα 30-40, για μας τους λάτρις των ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
-Σοφία, Ελληνίδα, γύρω στα 40+, με πιασήματα και 4+  :tits2: με ωραία ρόγα, πολύ γλυκό πλασματάκι, η γυναίκα της διπλανής πώρτας που πάαντα ήθελα να βατέψω.
-Κλειώ, Ελληνίδα γύρω στα 40, το γνωστό ΑΣΤΕΡΙ του μαγαζιού.
-Μαργαρίτα, το ρωσιδάκι, γύρω στα 28, μαυρομάλα μακρί μαλί, μάυρο μάτι, ΑΨΟΓΑ ντυμένη για την δουλεία της.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΔΥΣΗΣ. Πολύ γερό το μεροκάματο που βγάζετε, στην εποχή μας, αλλά δεν πάμε στην δουλειά όπως πάμε στο Super Market.
Τελικά προτίμησα, αυτήν την φορά και λόγω αδυναμίας μου στις γυναλικες 40+, να βατέψω=πηδήξω , την γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Σοφία, μια φιλική συμβουλή, μεγάλο το μεροκάματο αλλά θα πρέπει να μην βιάζεσαι σε τίποτα και να βελτιωθείς στο μασάζ. Αν τρέχεις συνέχεια, έχοντας την αγωνία, μήπως καταφέρεις και πάρεις επόμενο πελάτη, κάποια στιγμή θα σου μείνει μόνο ο άπλετος χρόνος και θα χάσεις το μεγάαλο μεροκάματο.
Ακούς Βασίλη?

Τα μικρά που είχε ο Βασίλης δεν είναι ποια δηλαδή.... Καιρό έχω να πάω απο εκεί ίσως θα πρέπει να το τιμήσω

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
στον Βασίλη smile , υπάρχει και 4η παρα πολύ καλη παρουσία  :rockon: σαν την κλειώ - που ομως μαλλον θα ειναι απο δευτερα πάλι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom