κι εσύ "φυσικά" το θεώρησες ως αληθές εκ προοιμίου;
ναι,αφού είχε ακουστεί άλλωστε
απλά δεν ξέραμε λεπτομέρειες
κι εσύ "φυσικά" το θεώρησες ως αληθές εκ προοιμίου;
ναι,αφού είχε ακουστεί άλλωστε
απλά δεν ξέραμε λεπτομέρειες
δεν μπαίνω σε περαιτέρω λεπτομέρειες
τελευταία επίσκεψη στο ρηλαξ συνεύρεση με την τζούλια την μαύρη γαζέλα τρομερή πίπα χύσιμο στην μάπα και έγραψε το λευκό σπέρμα σαν πίνακας του πάμπλο πικάσο πάνω στο μαύρο νεανικό της δέρμα.πολύ καλή συμπεριφορά χωρίς βιασύνη και πάνω απο όλα 60 ευρουλάκια.χαλάλι.100 δεν ξαναδινω πουθενά που να γίνω πούστης.οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδιά.....
με τοσες καμερες τοσα εξοδαΕσύ καθε μέρα μουσακά μπορείσ να τρως??? Αυτό ειναι το θεμα η ποικιλία!
Οπωσ ειπα στην Εβιταεχω παει δυο φορεσ πριν απο δυο και τρεισ μηνεσ. Την πρωτη πηγα με φιλο που εχει κανει καλεσ καταθεσεισ στο μαγαζι και αυτο μαλλον μετρησε... Και τισ δυο φορεσ ειχε τρεισ κοπελεσ,οι δυο ηταν ιδιεσ, και ηταν απο αρκετα εωσ πολυ καλεσ. Δυδυχωσ δεν θυμαμαι ονοματα. Αφου εκανα ντουζακι το μασαζ ηταν καλο και κρατησε κανα μισαωρο. Η κοπελα πολυ ομιλητικη και δεν εδειχνε να βατιεται.Στη συνεχεια εκανε και η κοπελα ντουζ και με ρωτησε τι ηθελα. Την πρωτη φορα διαλεξα στομα ενω τη δευτερη το φουλ πακετο. Γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενοσ γιατι μονο σε στουντιο ειχα παει και γι αυτο θελω να μαθω τι αλλο παιζει.εγώ στη θέση σου θα έκανα πρώτα μια ωραιότατη αναφορά για τις εμπειριές μου στην εβίτα και μετά θα ρωταγα...
αν δε θες δεν πειράζει, αλλά δεν το καταλαβαίνω...
είπα ότι είχα να πω...
.-
Τι εννοεισ καμερεσ; Παιζει να μασ δουμε στο επομενο του Σειρηνακη;με τοσες καμερες τοσα εξοδα
μονο ενα μουσακα εχει η εβιτα???
Έμαθα οτι ήταν ήδη στο νέο της χώρο και η τρανταχτή διαφήμιση ήταν για το "καλό ξεκίνημα"..Προφανώς η εν λόγω κυρία μετακομίζει σε νέο χώρο και για αυτό έχει κλειστό το κινητο !
milfara η δημητρα παλια σπαρτης τωρα εχει μετακομισει λιγο πιο πανω.δυνατο τσιμπουκι βεβαια την κατατασεις και pro grannie αλλα ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες τηςΈμαθα οτι ήταν ήδη στο νέο της χώρο και η τρανταχτή διαφήμιση ήταν για το "καλό ξεκίνημα"..
Πάνω που είπα να ξεκινήσω το σπορ, με κόψανε!
Εγώ milf που θα βρω αδέρφια μου???
μαλλον δε διαβασες τπτ εδω μεσα πριν γραψειςΤι εννοεισ καμερεσ; Παιζει να μασ δουμε στο επομενο του Σειρηνακη;
Παππού,και λοιποί συνάδελφοι καλημέρα...Δεν εχω χρόνο τώρα,αλλά υπόσχομαι ζουμερή αναφορά από Βασιλη(Κωλέττη)...
Ένα έχω να πώ...Νόρα...ΠΠ εσύ προσωπικά ξέρεις τα γούστα μου...Πήγαινε χθές...Καλό Σ-Κ...
καλημέρα...
είμαι στον Πρίαμο ακόμα... παίρνω πρωινό...
να πάω κατευθείαν;
καλησπερα στην παρεα