Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.051
- Πόντοι
- 2.356
απο τις πολλες επισκεψεις ολο κ θα ειχε κανενα επιτυχημενοόλο και κάποια ενημέρωση θα χεις να μας κάνεις...
έπαιξες σε κανα βιντεάκι προσφάτως;
απο τις πολλες επισκεψεις ολο κ θα ειχε κανενα επιτυχημενοόλο και κάποια ενημέρωση θα χεις να μας κάνεις...
έπαιξες σε κανα βιντεάκι προσφάτως;
νασια ;)Kαλησπέρα στην παρέα.
Για μια Nάντια milf στην Παπάφη, ξερει κανείς τηλέφωνο?
aythn h nasia ti leei?kserei kaneis na enimerwsei?
δε ξερει ακομα αμα μαθει θα σας πειo humax ξέρει!!!
o humax ξέρει!!!
υπαρχει λυση γι αυτοΑυτη η Νασια αμα το ανοιξει πιστεψε με θα σου πριξει τα κακαλα....και μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα.....
καπου θα πηγαινες εσυ κ θα με επαιρνες να με πειςΚαλησπερα κι απο εμενα παλουκαρια,
Επεστρεψα στα πατρια εδαφη. (καλα ημουν στο Ανατολικο μπλοκ)
Τιποτα καινουργιο παιζει που να χρηζει ενημερωση?
Humax βγαλε το μπλοκ και σημειωσε αυτα που ξερεις, το βραδι θελω αναφορα
Αυτη η Νασια αμα το ανοιξει πιστεψε με θα σου πριξει τα κακαλα....και μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα.....
file exeis paei me thn nasia?mporeis na dwseis mia enimerwsh?an thes steile pm
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέος στην παρέα και έχω φάει τα μάτια μου 2 μέρες τώρα να διαβάσω πάνω απο 100 σελίδεσ του φορουμ. Καταλαβαίνω οτι δεν γίνεται να δωθουν φόρα παρτίδα τηλ και διευθυνσεις (όπωσ ζηταν πολλοί) γιατί θα γίνει χαμός. Η δικία μου εμπειρία περιορίζεται σε 2 επισκεψεις στην Εβιτα που με πήγε κάποιοσ φίλος. Πολυ καλός και καθαρός χώρος και καλή περιποίηση τουλάχιστον για κάποιον που δεν εχει δει και κάτι άλλο. Ονόματα από τις κοπέλες δεν θυμάμαι για τι εχουν περάσει και 2 μήνες και όταν μου τα έλεγε η Εβιτα το μυαλό μου δεν ήταν στις συστάσεις. Αν μπορει κάποιος θα ήθελα να μου πει κάποιο μαγαζι που και χωρίς συστάσεισ να πασ θα βγάλεις κάτι. Αν υπάρχει φυσικά. Από τα τηλ του αγγελιοφόρου υπάρχει τίποτα καλό? Γιατί σχεδόν κάθε εβδομά τα ίδια έχει. Ευχαρίστώ και περιμένω τη βοήθεια των συναγωνιστων.
γιατί δεν ξαναπάς στην εβίτα, αφού έχεις πρόσβαση;
Εσύ καθε μέρα μουσακά μπορείσ να τρως??? Αυτό ειναι το θεμα η ποικιλία!
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέος στην παρέα και έχω φάει τα μάτια μου 2 μέρες τώρα να διαβάσω πάνω απο 100 σελίδεσ του φορουμ. Καταλαβαίνω οτι δεν γίνεται να δωθουν φόρα παρτίδα τηλ και διευθυνσεις (όπωσ ζηταν πολλοί) γιατί θα γίνει χαμός. Η δικία μου εμπειρία περιορίζεται σε 2 επισκεψεις στην Εβιτα που με πήγε κάποιοσ φίλος. Πολυ καλός και καθαρός χώρος και καλή περιποίηση τουλάχιστον για κάποιον που δεν εχει δει και κάτι άλλο. Ονόματα από τις κοπέλες δεν θυμάμαι για τι εχουν περάσει και 2 μήνες και όταν μου τα έλεγε η Εβιτα το μυαλό μου δεν ήταν στις συστάσεις. Αν μπορει κάποιος θα ήθελα να μου πει κάποιο μαγαζι που και χωρίς συστάσεισ να πασ θα βγάλεις κάτι. Αν υπάρχει φυσικά. Από τα τηλ του αγγελιοφόρου υπάρχει τίποτα καλό? Γιατί σχεδόν κάθε εβδομά τα ίδια έχει. Ευχαρίστώ και περιμένω τη βοήθεια των συναγωνιστων.
μην ξαναπάς εβίτα αν δεν θέλεις να βρεθείς
1.πρωταγωνιστής δίπλα δίπλα στο Ρόκο Σιφρέντι στο ράφι του βίντεο κλαμπ
2.επισκέπτης ή ένοικος στην οδό Μοναστηρίου,λίγο πριν το Κορδελιό
εσύ έχεις παίξει σε βιντεάκι παλ;
κάτσε ρε παίκτη, πόσες φορές πήγες και σε πόσο διάστημα;;;